top of page
Tience_Symbol_musta.png

Tience®

Oletko jo tutustunut suomalaiseen innovaatioon Tience® hoitoon?​​

Tience® sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja, kollageenia, lipidejä ja se parantaa myös mikroverenkiertoa hoidetulla alueella. Hoito parantaa myös ihon rakennetta ja iho näyttää hoidon jälkeen tasaisemmalle ja pehmeämmälle.

Tience® on suomalainen ihonalaiskudoksesta valmistettu innovatiivinen tuote, joka auttaa ihoa uusiutumaan tehostamalla ihon luonnollista toimintaa. Tience®-hoito sopii kaikille, jotka kärsivät ihon ikääntymisen merkeistä tai muista ei-toivotuista ihovaurioista. Tience käynnistää ihon omat korjausprosessit, jolloin ihon oma toiminta tehostuu ja sen ulkonäkö paranee. Hoidon tuloksena on terve, toimiva ja kaunis iho. 

 

Tience® on ensimmäinen innovatiivinen tuote, joka pystyy hyödyntämään ihmisen ihonalaisen rasvakudoksen erinomaisen uudistavan ja korjaavan potentiaalin käyttövalmiiksi tuotteeksi. Tience sisältää yli 1000 erilaista proteiinia ja peptidiä sekä lukuisia antioksidantteja, jotka toimivat ihon rakennuspalasina, suojaavat ihoa sekä lisäävät ihon solujen toiminnallisuutta. Tience parantaa tutkitusti ihon kuntoa, rakennetta ja elastisuutta sekä tekee ihosta sileämmän.  

 

Tience®-hoidon vaikutukset ihossa: 

1. Aktivoi ihon pinnassa olevia keratinosyyttejä, mikä nopeuttaa ihon pintakerroksen uusiutumista ja tekee ihosta sileämmän. 

2. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa Tiencen sisältämien lipidien ansioista.  

3. Kykenee tehostamaan ihon oman hyaluronihapon, kollageenin ja elastaanin tuotantoa.  

4. Lisää ihon mikroverisuonitusta, jolloin ravinteiden ja hapen kierto ihoon tehostuu ja iho on terveempi.   

5. Parantaa pitkällä aikavälillä kokonaisuudessaan ihon toiminnallisuutta. 

 

Tience® pistetään hoidettavalle alueelle pieninä pistoksina. Koska Tience vaikuttaa ihon omaan toimintaan, on hoidon vaikutus pitkäaikainen ja etenee vaiheittain. Tiencen turvallisuus on tutkittu laajasti eikä ärsytysreaktioita tai merkittäviä haittavaikutuksia ole raportoitu. Tience on täysin soluton, steriili ja allogeeninen kudostuote.  

 

Tience®-hoito voidaan myös toteuttaa yhdistelmähoitona esimerkiksi mikroneulauksen tai laseroinnin yhteydessä. Tällöin Tience-tuotetta annostellaan paikallisesti hoidetulle alueelle. Tience-hoito suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Tyypillisimmät hoitoalueet ovat kasvot, kaula ja decolte mutta hoito on mahdollista tehdä myös muille kehon alueille..

Suosittelemme hoitoa heille, joilla on jo nähtävissä ihon vähäisiä tai selkeitä ikääntymismuutoksia.

 

Löydät lisää tietoa Tience-nettisivuilta: www.tience.com 

bottom of page