top of page

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidoilla voidaan palauttaa menetetty volyymi, pehmentää ja täyttää juonteita ja poimuja, muotoilla poskia ja leukalinjaa sekä nuorentaa ja täyteläistää huulia.

Usein ihmiset ovat huolissaan siitä, että lopputulos näyttää luonnottomalta, mutta hyvin tehtynä hyvälaatuinen täyteaine integroituu ominaisuuksiisi saumattomasti. Käytämme ainoastaan Juvederm täyteaineita, joka on alan johtava täyteainemerkki. Juvederm täyteaineita on myyty yli 250 miljoonaa ja tuotteista on tehty yli 220 kliinistä tutkimusta.

Iän myötä alamme menettää rasvaa kasvoiltamme. Rasva antaa volyymia poskille ja pitää ne pystyssä. Alamme myös menettää poskea tukevaa kollageenia, joten kaikki alkaa laskeutua alaspäin, koska runko ei voi tukea poskea. Kun poski laskeutuu alaspäin, aiheuttaa se usein muita ongelmia kasvoissa kuten raskautta alakasvoissa.

Arvioimme aina kasvot kokonaisuutena ja käytämme usein yhdistelmällä  täyteaineita useilla alueilla, jotta lopputulos on luonnollisen näköinen.

Pelkästään yhden alueen parantaminen voi joskus tehdä muista asioista näkyvämpiä ja siksi on tämä tärkeää huomioida lopputulosta ajatellen.

Koska katsomme kasvoja aina kokonaisuutena käsittelemme joskus eri aluetta kuin sitä, jonka luulit olevan paras hoito sinulle.

Pystymme yleensä saavuttamaan halutun tuloksen yhdellä hoitokerralla. Emme koskaan halua pistää enempää kuin mitä uskomme sopivan sinun kasvoillesi tai anatomiallesi, koska tämä johtaa riskiin, että lopputulos näyttää luonnottomalta tai siirtyy muille alueille, koska iho voi venyä paljon. Jos tarvitset lisää volyymia, suosittelemme yleensä palaamaan 1 kuukauden kuluttua toiseen hoitoon.

Young Blond Model

KESKIKASVOT

Keskikasvojen täyteainehoito voi auttaa luomaan sekä palauttamaan rakennetta kasvoille ja tuomaan tukea muille kasvojen alueille. Se on ensimmäinen alue, joka alkaa menettämään volyymia 20-25 ikävuoden kohdalla. Usein tällä volyymin vähenemisellä on vaikutusta epäedullisesti kasvojen alaosaan, silmänympärysalueelle ja nenän ja suun väliseen linjaan nk. nasolabiiaalijuonteeseen.

Upeat poskipäät ovat kauniita ja luovat kauniin muodon kasvoille riippumatta siitä, oletko mies vai nainen. Korkeat poskipäät sekä volyymi antaa naisille nuorekkaita piirteitä ja miehen vahva leukalinja luo luonnetta ja liittyy maskuliinisiin kasvonpiirteisiin.

Posket ovat uskomattoman tärkeä rakenne, ja suosittelemme, että tämä on ensimmäinen alue, johon kohdistat täyteainehoidon, jos sinulla on ollut volyymin menetystä.

LEUKA JA LEUKALINJA

Leuka on tärkeä rakenteen, muodon ja tuen tarjoamiseksi alakasvoille. 

Jos sinusta tuntuu, että leuallasi ja leukalinjallasi ei ole rakennetta, teemme hoidossa usein leuan ja leukalinjan yhdistelmähoidon, joka auttaa tuomaan tukea ja rakennetta takaisin alaosaan. Joskus myös leuan alueella voi olla heikkoutta mikä voi saada  alakasvot näyttämään  raskaammilta kuin ne todellisuudessa ovat. Tämä saattaa luoda kaksoisleukavaikutelman vaikka kyseessä ei olisi ylimääräisestä rasvasta tai ihosta kyseisellä alueella. Tuomalla leukaa hieman eteenpäin pystymme tasapainottamaan sitä ja muuta kasvojen aluetta ja saamaan alakasvojen alueen näyttämään nuorekkaammalta ja selkeämmältä.

Jos alakasvoissa on lähtötilanteisesti liikaa raskautta tai veltostunutta ihoa, täyteaineet eivät välttämättä ole enää paras vaihtoehto. 

HUULET

Huulten täyteaineilla voidaan parantaa huulten kosteutta, kokoa ja volyymia, korjaamalla lieviä epäsymmetrioita ja parantamalla huulten rakennetta. Se on yksi hoidetuimmista kasvojen alueista ja myös kiistanalaisin, koska hoitotulokset saattavat olla hyvin moninaisia. Monet ihmiset pelkäävät, etteivät heidän huulensa näytä luonnollisilta täyteaineen jälkeen. Olemme erikoistuneet luonnollisen näköisiin huulten täyteaineisiin, jotka parantavat huultesi ulkonäköä näyttämättä kuitenkaan epänormaalilta.

Pystymme tekemään huuliin muutoksia hyvin luonnolliselta näyttävällä ja hienovaraisella tavalla. Uskomme vakaasti, että parhaiden hoitojen tulee jäädä huomaamatta ja tämä on erityisen tärkeää huulien kohdalla. Huultentäyte ei saa koskaan saada huulia näyttämään turvonneilta tai keinotekoisilta. On olemassa raja, kuinka paljon voit pistää kullekin huulelle ilman, että se venyttää liikaa ihoa. Jos pistät enemmän kuin huuli pystyy ainetta vastaanottamaan, täyteaineella on taipumus siirtyä. Emme koskaan halua täyttää huulia liikaa, ja jos etsit dramaattisempaa muutosta, on parempi rakentaa ne hitaasti muutamien käyttökertojen aikana. Emme koskaan pistä enempää kuin 1 ml yhden istunnon aikana tästä syystä.

Iän myötä huulet voivat menettää volyymia ja rakenne voi alkaa näyttää "rypistyneeltä". Täyteaine pystyy lisäämään volyymia takaisin huuliin ja tasoittamaan ihoa tehden huulista paljon raikkaammat ja nuorekkaammat. Tällä on valtava vaikutus kokonaisulkonäköösi.

MARIONETTIJUONTEET

Marionettijuonteet ovat huulten sivuille muodostuneet juonteet, jotka ulottuvat joskus jopa alas leuan alueelle. Ne voivat usein antaa ihmisille surullisen ja väsyneen ulkonäön. Nämä juonteet ovat hyvin yleisiä ikääntyessämme ja koska iho alkaa menettämään kollageenia ja volyymia kasvoiltamme.

Jos ongelmanasi on tämän alueen juonteet, yksi ensimmäisistä asioista, jonka teemme, on huulten arvioiminen. Usein tuen puute huulissa voi johtaa näihin juonteisiin.

Tämän hoitoalueen kiinteyttäminen laitehoidolla tarjoaa parhaimpia hoitotuloksia yhdistettynä täyteaineeseen.

KYYNELURAT

Alaluomille saattaa joskus muodostua alaspäin poskille kulkeutuva ura, jota kutsutaan kyyneluraksi, Kyyneluraa voidaan usein hoitaa täyteaineella. Kyyneluran täyteainehoito voi tehdä silmänympärysihosta raikkaamman, kirkkaamman ja nuorekkaamman näköisen.

Kyynelura voi johtua ikääntymisestä mutta myös geneettisistä syistä.

Kyyneluran tyhjyys voi korostaa tummia silmänalusia ja tarpeettomasti vanhentaa kasvoja. Täyteaine ei kuitenkaan usein pysty yksinään poistamaan tummia silmänalusia ja hyperpigmentaatiota. Ihonhoitoa ei pidä siis unohtaa tällä alueella.

On tärkeää myös huomioida, jos tuki puuttuu poskien alueelta, kyyneluran täyteaine ei välttämättä pysy paikoillaan ja saattaa antaa silmien alla entistä raskaamman ulkonäön, joten on tärkeää varmistaa riittävä rakenteellinen tuki silmänympärysalueen alla. Konsultaatiossa teemme perusteellisen analyysni kasvoistasi ennen kuin voimme päättää parhaista hoitovaihtoehdoista.

Kaikki eivät hoidolle sovellu ja joudumme myös kieltäytymään hoidon tekemisestä. Jos ihostasi puuttuu elastisuus, tällöin et välttämättä sovellu hoitoon koska hoito voi johtaa turhaan turvotukseen. Täyteaineet on valmistettu hyaluronihaposta, joka sitoo nestettä. Tästä syystä alihoidamme aina kyyneluran alueen. Hoidon jälkeen tulos paranee viikkojen kuluessa. Harvoin suosittelemme lisätäyttöä koska tällä alueella on riski, että hoidettu alue alkaa näyttämään liian täyteläiselle etenkin kun hymyilet ja ilmeilet kasvoillasi.

Jos sinulla on taipumusta turvotukseen silmien alla etenkin aamuisin, on sinulla mahdollisesti taipumus silmäpusseihin.

Myös jos sinulla on paljon alaluomella ylimääräistä ihoa, on paras hoito plastiikkakirurginen toimenpide koska täyteaine ei korjaa tällöin ongelmaa.

Hoidon tulokset on nähtävissä välittömästi mutta aineen täydellinen integroituminen kestää noin 3-4 viikkoa, jolloin lopputulos on vasta arvioitavissa. Suurin osa asiakkaistamme voi palata hoidon jälkeen heti töihin mutta on hyvä varautua hoidon jälkeiseen punaisuuteen, lievään turvotukseen sekä mustelmiin. Iholla voi esiintyä pientä epätasaisuutta johtuen turvotuksesta mutta se asettuu nopeasti. Emme suosittele hieromaan hoidettua aluetta hoidon jälkeen koska se saattaa lisätä turvotusta ja aineen siirtymistä alueelle, jossa se ei ole toivottavaa. 

On aivan normallia, että kasvosi tuntuvat käsiteltyltä ja aralta muutamien päivien ajan. Anna aineen asettua rauhassa muutaman viikon ajan.

Hoidetun alueen koskettelua on hyvä välttää heti hoidon jälkeen.

Meikin käyttö on kielletty 24h tulehdusriskin minimoimiseksi. Hikiliikuntaa sekä saunaa on hyvä tauottaa muutamien päivien ajan.

Suosittelemme sairaanhoitajan konsultaatiota ennen hoitoa, jossa varmistamme hoidon sopivuuden sinulle. Käymme konsultaatiossa läpi hoidon, hoidon kulun sekä jälkihoidon. 

Hoitoa ei voi tehdä raskaana olevalle tai imettävälle. Iholla ei saa olla aktiivista tulehdusta eikä siinä saa olla ihorikkoumia. Jos sinulla on käytössä joku lääkekuuri suosittelemme siirtämään hoitoa toiseen ajankohtaan. 

bottom of page