top of page
Facial Mask

Kasvohoidot

Cream Smear

HYDRAFACIAL

HydraFacialissa hyödynnetään hyvin tunnettua ja suosittua teknologiaa, jonka avulla iho puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus sekä tehdään kasvohoito ja kosteutetaan ihoa HydraFacial-laitteen avulla. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia, joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta. HydraFacial-kasvohoito on monipuolinen hoito, johon voidaan yhdistää ihonhoitoa tehostava tehoampulli.

HydraFacial on ainutlaatuinen ihonhoitobrändi, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä kivuton ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö vain noin 30 minuutissa.

Useita eri hoitovaihtoehtoja, kysy suosituksia hoidon yhteydessä.

Hoitosuositukset ovat hyvin yksilölliset. Hoito voidaan uusia kerran kuukaudessa.

iS FIRE & ICE FACIAL

Tämä intensiivinen ja kliininen kasvohoito on suunniteltu nopeasti ja turvallisesti uudistamaan ihon pintaa, vähentämään juonteita, silottamaan ja helpottamaan solujen uusiutumista. Tämä upea hoito perustuu kahden terapeuttisen naamion yhdistelmään:

Syyttäkin on selvää, että tämä hoito on suosittu Hollywoodin tähtien keskuudessa, jossa se tunnetaan myös lempinimistä "The Red Carpet Treatment" ja "The Oscar Treatment".

  • Ei toipumisaikaa

  • Myös ongelmaiholle

  • Ikääntymisen merkkeihin

Marble Surface
Face Massage

iS HONEY ENZYME FACIAL

Luksuskasvohoito. 

Tämä ylellinen, kosteuttava entsyymikasvohoito parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille ja jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi, kirkkaampi, pehmeämpi ja elvytetympi kuin koskaan ennen.

Hunajaa käytetään useissa tässä hoidossa käytetyissä farmaseuttisissa ihonhoitotuotteissa.

Hunaja sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja runsaasti antioksidantteja ja bioaktiivisia kasviyhdisteitä, kuten flavonoideja.

Kuivalle iholle, paljon matkustaville, joiden iho kuivuu herkästi.

Erinomainen talviajan tai muun ihoa kuivattavan ajan hoidoiksi

FOAMING ENZYME FACIAL

Syväpuhdistava, mutta hellävarainen hoito herkällekin iholle

Tässä ammattilaishoidossa iholle syntyy vaahtoava efekti samalla kun bioaktiiviaineet kuorivat ja syväpuhdistavat ihohuokosia tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. 

Hoitoon on yhdistetty korkeimman puhtaus- ja laatutason farmaseuttisen tason seerumit ja voiteet.

Tässä vaahtoavassa entsyymikasvohoidossa vaahtoavat ainesosat kuorivat ihoa hellästi, mutta tehokkaasti ja se sopii kaikille ihotyypeille jättäen ihon kirkkaaksi ja kuulaaksi useiden päivien ajaksi.

Pipette Dropper
Two Women

DERMAPLANING

Dermaplaning hoito on ihonkuorinta, jonka kautta saavutetaan iholle kirkkautta ja raikkautta. Sopii erinomaisesti pintakuivalle, samealle, väsynelle ja pigmentoituneelle iholle. Dermaplaning voi auttaa minimoimaan aknen arpia, hienoja ryppyjä ja sameaa ihoa. Hoito paljastaa sileämmän, kiinteämmän ja terveemmän ihon.

Hoito on myös täydellinen hoito poistamaan untuvamaista velluskarvaa. Velluskarvojen poisto ei lisää karvan kasvua tai karvan paksuutta, joten voit olla huoleti. 

Hoidon yhteyteen voidaan liittää esimerkiksi LED valohoito, HydraFacial, kevyempiä happohoitoja, jotka saattavat osaltaan aiheuttaa laikukkuutta hoidon jälkeen. Myös kosteuttavat hoidot ovat erinomaisia, jolloin ainesosat pääsevät tehokkaasti imeytymään ihoon.

Hoitoa suositellaan 3 - 4 viikon välein.

LED VALOHOITO

LED valohoito sopii kaikille!

Tukemaan ihon hyvinvointia sekä vahvistamaan ihon toimintoja. Valohoidolla on saavutettu erinomaisia tuloksia mm. rosacean sekä ihon punoituksen hoidossa ja hoitoa suositellaan ensisijaisesti aina sarjahoitona. Hoitosarjat ovat usein 4-8 kerran hoitokäyntejä.

Käytämme LED valohoitoa myös tehostamaan muiden hoitojen vaikutusta mutta  LED valohoito ei kuitenkaan sisälly automaattisesti minkään hoidon yhteyteen ja suunnitellessasi valohoitoa muun hoidon yhteyteen tulee se varata erikseen lisähoitona. 

Light Stroke
pexels-karolina-grabowska-4194857.jpeg

PEELGLOW EXPRESS

Tässä kasvohoidossa iho kuoritaan kevyellä happokuorinnalla, jonka jälkeen hoitoa tehostetaan LED valohoidolla.

Hoito kirkastaa sekä kosteuttaa ihoa sekä mahdollistaa uusien ihosolujen syntymisen. Kevyt happo valitaan aina ihotyypin mukaan, joten hoito sopii hyvin monelle iholle. Hoito voidaan ottaa sarjahoitona kerran viikossa tai yksittäisenä hoitona kun ihosi kaipaa hehkua!

Sopii mm. pintakuivalle, samealle iholle, epäpuhtalle tai akneiholle sekä nuoremmalle iholle.

Hoito sopii kiireiselle, joka kaipaa nopeaa hehkua iholle.

VISIA IHOANALYYSI

Ihoanalyysi on erinomainen lisä kun haluat analysoida ihoasi pintaa syvemmältä. Monet esiin tulevat iho-ongelmat ovat peräisin syvistä ihokerroksista ja niitä on vaikea diagnosoida pelkästään silmämääräisesti.

VISIA ihoanalyysi kertoo mm. UV - vauriot, joita ei silmämääräisesti usein näe kun vasta vuosien kuluessa.

Ihon epäpuhtaudet sekä tulehdustila voi olla joskus myös merkki, että iho voi huonosti.

Suosittelemme kaikki asiakkaitamme tulemaan VISIA ihoanalyysiin ilman meikkiä.

bottom of page