top of page

HArmonyCa

HArmonyCa on kaksivaiheinen hybridi-injektiohoito, jossa yhdistyy hyaluronihappo (täytaine) sekä CA eli kalsiumhydroksiapataatti. HArmonyCa samanaikaisesti kohottaa kasvojen piirteitä sekä aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa. 

HArmonyCa injektoidaan vain kasvojen uloimpaan osaa, tuotetta ei voi siis käyttää minne tahansa kasvojen alueelle. Se auttaa lisäämään volyymia, kohottamaan poskia ja leukalinjaa.

HArmonyCan sisältämä hyaluronihappo tarjoaa kasvoille
tukea, ryhtiä sekä palauttaa volyymia.

Kalsiumhydroksiapatiitti aktivoi
kudoksissa kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa, mikä parantaa kokonaisvaltaisesti
ihon tekstuuria ja taistelee ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.

Hoito sopii erinomaisesti heille, joilla on jo ihon löysyyttä, ihon joustavuuden ja kollageenin menetystä sekä kohtalaista tilavuuden puutosta.

Koska kalsiumhydroksiapatiitin vaikutus alkaa näkymään asteittain, kestää noin 3 - 6kk ennen kuin lopputulos on nähtävissä.

Hoito tarjoaa siis välittömiä sekä pitkäaikaisia hoitotuloksia.

Water Drops

Hoidosta toipuminen on varsin nopeaa. Yleisempiä haittavaikutuksia ovat punoitus, turvotus ja arkuus. Mustelmariski kannattaa huomioida.

Hoidetun alueen koskettelua on tärkeää välttää heti hoidon jälkeen.

Vältä rasittavaa liikuntaa ja altistumista auringonvalolle, solariumille tai äärimmäisille sääolosuhteille vähintään 24h  ajan hoidon jälkeen punoituksen, turvotuksen ja ärsytyksen vähentämiseksi.

Emme suosittele meikin käyttöä 24t tulehdusriskin minimoimiseksi. Hikiliikuntaa sekä saunaa on hyvä tauottaa muutamien päivien ajan.

Suosittelemme sairaanhoitajan konsultaatiota ennen hoitoa, jossa varmistamme hoidon sopivuuden sinulle. Käymme konsultaatiossa läpi hoidon kulun sekä jälkihoidon. 

Hoitoa ei voi tehdä raskaana olevalle tai imettävälle. Iholla ei saa olla aktiivista tulehdusta eikä siinä saa olla ihorikkoumia. Jos sinulla on käytössä joku lääkekuuri suosittelemme siirtämään hoitoa toiseen ajankohtaan. 

bottom of page