top of page

Kemialliset kuorinnat

Kemiallinen kuorinta on kosmeettinen hoito, joka voidaan tehdä kasvoille, kaulalle, decoltelle sekä käsille.

Kemiallinen kuorinta on iholle levitettävä liuos, joka poistaa kuolleet ihosolut ja stimuloi uusien solujen kasvua.

Hoidon tavoitteena on parantaa ihon ulkonäköä sekä sen hyvinvointia saaden sen näyttämään sileämmältä, kirkkaammalta ja nuoremmalta.

Kemiallinen kuorinta voi olla erinomainen ratkaisu moniin iho-ongelmiin, kuten ryppyihin, akneen ja hyperpigmentaatioon.

Lip Press

Yleisimmät kuorintaliuokset sisältävät happoa, kuten maitohappoa tai glykolihappoa. Kemiallisen liuoksen happo toimii kuorinta-aineena ja vaikuttaa siten, että lopulta ihosolut kuoriutuvat. 

Kemiallisia kuorintoja voidaan tehdä  eri vahvuuksilla ja koostumuksilla. Esimerkiksi kevyt kemiallinen kuorinta voi olla sopiva aknen hoitoon. sekä parantaa lieviä iho-ongelmia, kuten epätasaista ihon sävyä kun taas keskivahvat ja syvät kemialliset kuorinnnat voivat hoitaa kohtalaisia ​​iho-ongelmia, kuten juonteita, ryppyjä ja ihon ikääntymismuutoksia. Vahvemmat happohoidot ovat usein ihotautilääkäreiden tekemiä ja usein niihin liittyy muutamista päivistä muutamiin viikkoihin toipumisaika.

Kasvohoitoon verrattuna kemialliset kuorinnat ovat tehokkaampia ja kliinisesti tutkittuja. Kun kasvohoidot ovat rentouttavia ja usein kosteuttavia, kemialliset kasvojen kuorinnat ovat tuloshakuisia, ja niissä käytetään edistyneitä kosmeettisia ainesosia korjaamaan ihoa.

Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti väsyneelle, samealle, epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle, Tietyt hapot sopivat myös herkkäihoisille. Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, tukkoista ihoa sekä pinnallisia ryppyjä.

Hoidon jälkeen iho voi tilapäisesti laikukas, punoittava sekä käsitellyn tuntuinen. 

On tärkeää huomioida, että kemiallisen kuorinnan jälkeen ihosi on myös herkempi ja on tärkeää noudattaa annettuja kotihoito-ohjeita.

Vältä meikin käyttöä vuorokauden ajan, äläkä koskettele ihoasi turhaan hoitopäivänä. On myös hyvä välttää fyysistä hikoilua, saunaa ja suoraa auringon paistetta muutamien päivien ajan. Suosittelemme käyttämään fysikaalista aurinkosuojaa vähintään SPF 30 hoidon jälkeen.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai ihosi on erityisen kuiva tai käytössäsi on jokin lääkekuuri suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa kosmetologin tai sairaanhoitajan kanssa.

Jos Roacuttan kuuri sta on alle 6kk on se este hoidolle.

 

bottom of page