top of page

AQUAGOLD® FINE TOUCH™

 

AQUAGOLD® fine touch™ on uusi vallankumouksellinen annostelumekanismi, patentoitu ainutlaatuinen mikrokanavahoitolaite aineille, jotka tarjoavat todella räätälöityä hoitoa. 

Toimme AQUAGOLD® Fine Touch™ hoidon Suomeen maailmallakin suurta suosiota saavuttaneena!

AQUAGOLD® Fine Touch™ hoidon, joka sisältää Skinmedissä mittatilaustyönä valmistettuja hoitococtaileja.

AQUAGOLD® Fine Touch™on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty  mikrokanavalaitehoito.

Tämä korkean teknologian laite antaa noin 1200 - 2000 mikroinjektiota minuutissa.

Iho uudistuu ja solut uusiutuvat syvemmällä tasolla, mikä parantaa ihon laatua ja rakennetta. Iho jää säteileväksi ja hehkuvaksi! Hoidossa käytettävien ja sisältävien ainesosien valinta on täysin asiakkaan ja hoitoa tekevän päätettävissä, mikä mahdollistaa yksilölliset hoidot ihotyypin, ihon huolenaiheiden ja hoidon tavoitteiden mukaan. Yhtä "cocktail-reseptiä" ei ole. Yleisiä ainesosia, joita hoidossa voidaan käyttää ovat mm. hyaluronihappo, vitamiinit, peptidit sekä botuliini. Hoidolla päästään hyvin tarkasti hoitamaan haastaviakin alueita kuten silmänympärysalueen sekä ylähuulen ihoa.. AQUAGOLD® pystyy käsittelemään näitä alueita hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. hienoihin ryppyihin, laajentuneisiin ihohuokosiin sekä liialliseen talituotantoon, rosaceaan sekä kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Hoito on nopea, kestoltaan noin 20-30min.

Hoidon jälkeen iho voi olla laikukas, punoittava sekä käsitellyn näköinen ja rauhoittuu usein muutamien tuntien aikana. Meikkiä emme suosittele 24t hoidon jälkeen. Hoidon voi tehdä mihin vuodenaikaan tahansa.

Suosittelemme vähintään SPF30 käyttöä hoidon jälkeen kevät ja kesäaikaan.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai hyvin kuiva, suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa sairaanhoitajan kanssa. Myös Roacuttan kuuri alle 6kk on este hoidolle.

bottom of page