top of page

SUNEKOS

 

Sunekos on pistoshoito, jossa injektoidaan ihoon pieniä määriä patentoidun yhdistelmän aminohappoja ja stabiloimatonta hyaluronihappoa, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Tämä parantaa ihon laatua, juonteita ja ryppyjä sekä tummia silmänalusia.

Toisin kun täyteaineet SUNEKOS hajoaa ihon alle antamalla kevyen kohottavan ja volyymivaikutuksen.  Iho näyttää kiinteämmältä, kostutetummalta,  nuorekkaammlta ja luonnolliselta.

SUNEKOSTA voidaan käyttää useille kehon alueille kuten kasvoihin, kaulalle, käsiin ja decoltelle.

Silmänympärysiholle se on erityisen tehokas vähentämään tummuutta silmien alla sekä silmäpusseja. Hoito myös kiinteyttää herkkää silmänympärysaluetta. Silmänympärysihonhoidossa on hyvä varautua heti välittömästi hoidon jälkeiseen näkyvään turvotukseen ja punoitukseen, joka usein laskee muutaman tunnin aikana mutta voi olla mahdollisesti nähtävissä vielä seuraavanakin päivänä. Myös mustelmat ovat mahdollisia, joista toipuminen on hyvin yksilöllistä.

Olemme saaneet erittäin positiivista asiakaspalautetta hoidosta ja moni asiakkaamme onkin kokenut hoidon tehokkaaksi.

Hoito ei kuitenkaan korvaa esim. botuliinihoitoa, jossa ilmerypyt usein poistuvat täysin.

Hoito tehdään aina sarjahoitona hoitoalueesta riippuen 14 vrk välein ja sen jälkeen tarvittaessa ylläpitohoitona  3 - 6kk kohdalla.

Lopulliset tulokset näkyvät noin kuukauden kohdalla viimeisestä hoidosta. Hoitotulokset ovat hyvin yksilöllisiä.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen hoitoa, jolloin varmistamme hoidon soveltuvuuden sinulle. 

Jos käytössäsi on Omega tai kalanmaksaöljy kapseleita, suosittelemme jättämään ne tauolle vähintään 2viikkoa ennen hoitoon tulemista. Kuten kaikkiin pistoshoitoihin liittyen on hyvä varautua siihen, että iho on heti hoidon käsitellyn näköinen. Mustelmien kesto on yksilöllistä. Meikkiä emme suosittele heti hoidon jälkeen. 

bottom of page