top of page

SUNEKOS

Sunekos on pistoshoito, jossa injektoidaan ihoon pieniä määriä patentoidun yhdistelmän aminohappoja ja stabiloimatonta hyaluronihappoa, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Tämä parantaa ihon laatua, juonteita ja ryppyjä sekä tummia silmänalusia.

Toisin kun täyteaineet SUNEKOS hajoaa ihon alle antamalla kevyen kohottavan ja volyymivaikutuksen.  Iho näyttää kiinteämmältä, kostutetummalta,  nuorekkaammlta ja luonnolliselta.

SUNEKOSTA voidaan käyttää useille kehon alueille kuten kasvoihin, kaulalle, käsiin ja decoltelle.

Silmänympärysiholle se on erityisen tehokas vähentämään tummuutta silmien alla sekä silmäpusseja. Hoito myös kiinteyttää herkkää silmänympärysaluetta. Silmänympärysihonhoidossa on hyvä varautua heti välittömästi hoidon jälkeiseen näkyvään turvotukseen ja punoitukseen, joka usein laskee muutaman tunnin aikana mutta voi olla mahdollisesti nähtävissä vielä seuraavanakin päivänä. Myös mustelmat ovat mahdollisia, joista toipuminen on hyvin yksilöllistä.

Olemme saaneet erittäin positiivista asiakaspalautetta hoidosta ja moni asiakkaamme onkin kokenut hoidon tehokkaaksi.

Hoito ei kuitenkaan korvaa esim. botuliinihoitoa, jossa ilmerypyt usein poistuvat täysin.

Sunekos®  koostuu pienimolekyylisesestä ja korkean molekyylin hyaluronihaposta sekä aminohapoista. joka palauttaa ihon elastisuuden ja lisää luonnollista volyymia. 

Hoidossa injektoidaan valitulle hoitoaluelle pinnallisesti pieniä pistoksia.

SILMÄNYMPÄRYSIHO

Hoitosuositus 3 hoitokertaa 2 viikon välein

KASVOT

Veltostunut iho ja syvät rypyt johtuvat pääasiassa volyymin menetyksestä. 

Hoitosuositus 3 hoitokertaa 7 - 10 vrk välein.

KAULA

Hoitosuositus 3 hoitokertaa 7 - 10vrk välein.

DECOLTE

Hoitosuositus 3 hoitokertaa 7 - 10 vrk välein.

Hoito tehdään aina sarjahoitona hoitoalueesta riippuen 7-14 vrk välein ja sen jälkeen tarvittaessa usein yksittäinen hoito on 3 - 6kk kohdalla hyvä ylläpitoväli.

Lopullinen tulos näkyy noin kuukauden kohdalla viimeisestä hoidosta.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen hoitoa, jolloin varmistamme hoidon soveltuvuuden sinulle. 

Jos käytössäsi on Omega tai kalanmaksaöljy kapseleita, suosittelemme jättämään ne tauolle vähintään 2viikkoa ennen hoitoon tulemista. Kuten kaikkiin pistoshoitoihin liittyen on hyvä varautua siihen, että iho on heti hoidion käsitellyn näköinen. Mustelmien kesto on yksilöllistä. Meikkiä emme suosittele heti hoidon jälkeen. 

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page