top of page

 

 

 

Sunekos® on pistoshoito, jossa injektoidaan ihoon pieniä määriä patentoidun yhdistelmän aminohappoja ja stabiloimatonta hyaluronihappoa.

Silmänympärysiholle se on erityisen tehokas hoitomuoto vähentämään tummuutta silmien alla. Hoito myös kiinteyttää herkkää silmänympärysaluetta.

Silmänympärysiho on muuta kasvojen ihoa ohuempaa. Siksi sen hoito on erityisen tärkeää. Sunekos on erinomainen täsmähoito myös ensimmäisiin alkaviin ongelmiin: juonteita vastaan, kuivalle tai ärtyneelle silmänympärysiholle, väsymyksen merkkeihin ja turvotukseen.

Sunekos®

Eyes

Sunekos® käyttää hyaluronihappoa kosteuttaakseen ihoa, tehdäkseen siitä kirkkaamman ja sileämmän.

Silmänympärysihonhoidossa on hyvä varautua heti välittömästi hoidon jälkeiseen näkyvään turvotukseen ja punoitukseen, joka usein laskee muutaman tunnin aikana mutta voi olla mahdollisesti nähtävissä vielä seuraavanakin päivänä. Myös mustelmat ovat mahdollisia, joista toipuminen on hyvin yksilöllistä. 

Olemme saaneet erittäin positiivista asiakaspalautetta hoidosta ja moni asiakkaamme onkin kokenut hoidon tehokkaaksi.

Hoito ei kuitenkaan korvaa esim. botuliinihoitoa, jossa ilmerypyt usein poistuvat täysin.

Hoito tehdään aina sarjahoitona hoitoalueen mukaan 14 vrk välein ja sen jälkeen tarvittaessa ylläpitohoitona  3 - 6kk kohdalla.

Lopulliset tulokset näkyvät noin kuukauden kohdalla viimeisestä hoidosta. Hoitotulokset ovat hyvin yksilöllisiä.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen hoitoa, jolloin varmistamme hoidon soveltuvuuden sinulle. 

Jos käytössäsi on Omega tai kalanmaksaöljy kapseleita, suosittelemme jättämään ne tauolle vähintään 2viikkoa ennen hoitoon tulemista. Kuten kaikkiin pistoshoitoihin liittyen on hyvä varautua siihen, että iho on heti hoidon käsitellyn näköinen. Mustelmien kesto on yksilöllistä. Meikkiä emme suosittele heti hoidon jälkeen. 

bottom of page