top of page
Skinmed_0808.jpg

MESOTERAPIA

Mesoterapia on yksi esteettisten markkinoiden suosituimmista ihon nuorentamistekniikoista.

Ranskalainen lääkäri Michel Pistor keksi mesoterapian jo 1940-luvulla ja tämä hoitomuoto onkin saavuttanut suuren suosion maailmalla.

​Hoito toimii tuomalla vitamiinien, hyaluronihapon, kivennäisaineiden ja aktiivisten ainesosien seoksia suoraan ihoon, jolloin iho näyttää kimmoisammalta ja saa aikaan säteilevän hehkun. Myös mesoterapia pistoksin saamme paikallisesti korkeammat pitoisuudet kun minkään ihonhoitotuotteen tarjoama vaikutus.

Tarjoamme monenlaisia mesoterapialiuoksia, jotka sisältävät erilaisia ainesosia mukaan lukien tiettyihin iho-ongelmiin  keskittyviä liuoksia. Tämä on hoito, jota ei voida saavuttaa käyttämällä vain ihonhoitotuotteita.

Valitsemme hoidossa käytettävän aineen aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivimman hoidon aikana.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuoremmalle aikuiselle.

Mesogun eli mesopyssy on kivuton hoitomuoto, jossa ei ole toipumisaikaa. Mesoterapiahoito voidaan tehdä myös ns. papulahoitona, jossa on hyvä varautua muutaman päivän toipumiseen. Papulahoidossa on myös mustelma mahdollisuus, johon on hyvä varautua. Papulahoito on erinomainen esim. kaulan ja decolte alueen hoidossa. Puudute on mahdollinen papulahoidon yhteydessä. 

Mesoterapiahoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 2-4 viikon välein 2-4 hoitokertaa, jolloin hoitotulokset ovat pitkäkestoisemmat. Etenkin jos ihosi on hyvin kuiva ja tavoitteena on palauttaa kosteuspitoisuutta, suosittelemme usempaa hoitoa. Hoito on ihanteellinen 2-3vrk ennen juhlia tai tärkeää päivää.

Heti hoidon jälkeen iholla saattaa näkyä kevyttä punoitusta ja iho voi tuntua käsiteltyltä mutta pääsääntöisesti voit jatkaa päivää normaalisti. Meikkiä emme suosittele heti hoidon jälkeen sekä vesipesua 4 tuntiin.

Huomioithan, että usein mesoterapiahoidot saattavat vaihdella hoitopaikasta riippuen mm. hoitotekniikaltaan.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai hyvin kuiva tai käytössäsi on jokin lääkekuuri suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa sairaanhoitajan kanssa. Roacuttan kuuri alle 6kk on este hoidolle.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page