top of page
Image by Andrey K

Mesoterapia

Mesoterapia on yksi esteettisten markkinoiden suosituimmista ja vanhemmista ihon nuorentamishoidoista.

Ranskalainen lääkäri Michel Pistor keksi mesoterapian jo 1940-luvulla ja tämä hoitomuoto onkin saavuttanut suuren suosion maailmalla.

​Hoito toimii tuomalla vitamiinien, hyaluronihapon, kivennäisaineiden ja aktiivisten ainesosien seoksia suoraan ihoon, jolloin iho näyttää kimmoisammalta ja saa aikaan säteilevän hehkun. Myös mesoterapia pistoksin saamme paikallisesti korkeammat pitoisuudet kun minkään ihonhoitotuotteen tarjoama vaikutus.

Tarjoamme monenlaisia mesoterapialiuoksia, jotka sisältävät erilaisia ainesosia mukaan lukien tiettyihin iho-ongelmiin  keskittyviä liuoksia. Tämä on hoito, jota ei voida saavuttaa käyttämällä vain ihonhoitotuotteita.

Valitsemme hoidossa käytettävän aineen aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivimman hoidon aikana.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuoremmalle aikuisille.

Image by Andrey K

Mesogun eli mesopyssyhoito on kivuton hoitomuoto, jossa ei ole toipumisaikaa.

Mesoterapiahoito voidaan tehdä myös ns. papulahoitona, jolloin on hyvä varautua muutaman päivän toipumiseen koska mustelmariski on mahdollinen. Papulahoito on erinomainen esim. kaulan ja decolte alueen hoidossa. Puudute on mahdollinen papulahoidon yhteydessä. 

Mesoterapiahoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 2 - 4 viikon välein 3 - 4 hoitokertaa, jolloin hoitotulokset ovat pitkäkestoisemmat. Etenkin jos ihosi on hyvin kuiva ja tavoitteena on palauttaa kosteuspitoisuutta, suosittelemme usempaa hoitokertaa.

Hoito on ihanteellinen 2 - 3vrk ennen juhlia tai tärkeää päivää.

Heti hoidon jälkeen iholla saattaa näkyä kevyttä punoitusta sekä täplikkyyttä ja iho voi tuntua käsiteltyltä mutta pääsääntöisesti voit jatkaa  päivää normaalisti. Meikkiä emme suosittele heti hoidon emme myöskään suosittele vesipesua 4 tuntiin.

Huomioithan, että usein mesoterapiahoidot saattavat vaihdella hoitopaikasta riippuen mm. hoitotekniikaltaan.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai hyvin kuiva tai käytössäsi on jokin lääkekuuri suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa sairaanhoitajan kanssa. Jos Roacuttan kuurista on alle 6kk on se este hoidolle.

MESOBOTOX

Mesobotox on edistyksellinen ihonhoito, joka tarjoaa upeita tuloksia ihon eri ongemiin. Hoito on erittäin suosittu ja turvallinen.

Tämän hoidon innovatiivisuus on se, että se mahdollistaa koko kasvojen alueen hoidon. Tyypillisesti botullinipistoksilla heikennetään kasvojen lihasten toimintoja ja näin tasoitetaan ryppyjä. Mesobotox hoidon tarkoituksena ei ole täysin häivyttää ryppyjä vaan antaa iholle nuorekas, raikas hehkuva ulkonäkö. 

Koska mesobotoxia ei injektoida lihakseen, se ei myöskään vaikuta lihasten toimintaan tai ilmeisiisi.

Mesobotox hoidossa botuliinitoksiini kohdistuu aivan ihoon ja sen pintakerrokseen, jossa esiintyy talintuotantoa, aknea ja kasvojen punoitusta. Kun botuliinitoksiinilla hoidetaan ihon pintakerrosta, se ei poista ryppyjä kokonaan. Se kuitenkin auttaa supistamaan ihohuokosia ja saa ne näyttämään pienemmiltä, vähentämään talituotantoa ja ihon punoitusta, mikä voi vähentää mm. aknea. Tämä voi sitten tehdä ihosta kirkkaamman, tasaisemman ja sileämmän.

Mesobotox hoidolla on useita etuja. Hoito supistaa ihohuokosia, vähentää öljyn/talin tuotantoa, silottaa ja kiinteyttää ihoa, vähentää kasvojen punoitusta sekä saa ihosi hehkumaan. 

Hoidon tulokset ovat kestoltaan noin 3kk, jonka jälkeen hoidon voi uusia halutessaan.

Hoitoalueita ovat kasvot, kaula ja decolte.

Hoito on kivuton, nopea, kestoltaan noin 20 - 30 min. Hoidon jälkeen iho voi olla paikoitellen laikukas, hieman punoittava mutta rauhoittuu nopeasti. Meikkiä emme suosittele hoitopäivänä. Emme tee hoitoa raskaana oleville tai imettäville.

Mesobotox hoitoon sinun tulee olla 18- vuotias perusterve. Ihon tulee olla terve eikä siinä saa olla akuuttia tulehdusta. 

Huomioithan, että mesobotox hoidolla on myös monia muita nimiä ja se voi tarkoittaa eri asioita eri hoitopaikoissa. Myös itse hoitotekniikkaan liittyen. Meillä on kokemusta hoidosta yli 10 vuoden ajan ja voit luottaa näin myös ammattitaitoomme.

bottom of page