top of page

MESOTERAPIA

 

Mesoterapia on yksi esteettisten markkinoiden suosituimmista ihon nuorentamistekniikoista.

Ranskalainen lääkäri Michel Pistor keksi mesoterapian jo 1940-luvulla ja tämä hoitomuoto onkin saavuttanut suuren suosion maailmalla.

​Hoito toimii tuomalla vitamiinien, hyaluronihapon, kivennäisaineiden ja aktiivisten ainesosien seoksia suoraan ihoon, jolloin iho näyttää kimmoisammalta ja saa aikaan säteilevän hehkun. Myös mesoterapia pistoksin saamme paikallisesti korkeammat pitoisuudet kun minkään ihonhoitotuotteen tarjoama vaikutus.

Tarjoamme monenlaisia mesoterapialiuoksia, jotka sisältävät erilaisia ainesosia mukaan lukien tiettyihin iho-ongelmiin  keskittyviä liuoksia. Tämä on hoito, jota ei voida saavuttaa käyttämällä vain ihonhoitotuotteita.

Valitsemme hoidossa käytettävän aineen aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivimman hoidon aikana.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuoremmalle aikuiselle.

Mesogun eli mesopyssy on kivuton hoitomuoto, jossa ei ole toipumisaikaa. Mesoterapiahoito voidaan tehdä myös ns. papulahoitona, jolloin on hyvä varautua muutaman päivän toipumiseen koska mustelmariski on mahdollinen. Papulahoito on erinomainen esim. kaulan ja decolte alueen hoidossa. Puudute on mahdollinen papulahoidon yhteydessä. 

Mesoterapiahoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 2 - 4 viikon välein 3 - 4 hoitokertaa, jolloin hoitotulokset ovat pitkäkestoisemmat. Etenkin jos ihosi on hyvin kuiva ja tavoitteena on palauttaa kosteuspitoisuutta, suosittelemme usempaa hoitoa. Hoito on ihanteellinen 2 - 3vrk ennen juhlia tai tärkeää päivää.

Heti hoidon jälkeen iholla saattaa näkyä kevyttä punoitusta ja iho voi tuntua käsiteltyltä mutta pääsääntöisesti voit jatkaa päivää normaalisti. Meikkiä emme suosittele heti hoidon jälkeen sekä vesipesua 4 tuntiin.

Huomioithan, että usein mesoterapiahoidot saattavat vaihdella hoitopaikasta riippuen mm. hoitotekniikaltaan.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai hyvin kuiva tai käytössäsi on jokin lääkekuuri suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa sairaanhoitajan kanssa. Roacuttan kuuri alle 6kk on este hoidolle.

MESOBOTOX

 

Mesobotox on edistyksellinen ihonhoito, joka tarjoaa upeita tuloksia ihon eri ongemiin. Hoito on erittäin suosittu ja turvallinen.

Tämän hoidon innovatiivisuus on, että se mahdollistaa koko kasvojen alueen hoidon. Tyypillisesti botullini pistoksilla heikennetään kasvojen lihasten toimintoja ja näin tasoitetaan ryppyjä. Mesobotox hoidon tarkoituksena ei ole täysin häivyttää ryppyjä vaan antaa iholle nuorekas, raikas hehkuva ulkonäkö. 

Koska mesobotoxia ei injektoida lihakseen, se ei myöskään vaikuta lihasten toimintaan tai ilmeisiisi.

Mesobotox hoidossa botuliinitoksiini kohdistuu aivan ihoon ja sen pintakerrokseen, jossa esiintyy talintuotantoa, aknea ja kasvojen punoitusta. Kun botuliinitoksiinilla hoidetaan ihon pintakerrosta, se ei poista ryppyjä kokonaan. Se kuitenkin auttaa supistamaan ihohuokosia tai saamaan ne näyttämään pienemmiltä, vähentämään talituotantoa ja ihon punoitusta, mikä voi vähentää mm. aknea. Tämä voi sitten tehdä ihosta kirkkaamman, tasaisemman ja sileämmän.

Mesobotox hoidolla on useita etuja. Hoito supistaa ihohuokosia, vähentää öljyn/talin tuotantoa, silottaa ja kiinteyttää ihoa, vähentää kasvojen punoitusta sekä saa ihosi hehkumaan. 

Hoidon tulokset ovat kestoltaan noin 3kk, jonka jälkeen hoidon voi uusia halutessaan.

Hoitoalueita ovat kasvot, kaula ja decolte.

Hoito on kivuton, nopea, kestoltaan noin 20 - 30 min. Hoidon jälkeen iho voi olla paikoitellen laikukas, hieman punoittava mutta rauhoittuu nopeasti. Meikkiä emme suosittele hoitopäivänä. Emme tee hoitoa raskaana oleville tai imettäville.

Mesobotox hoitoon sinun tulee olla 18- vuotias perusterve. Ihon tulee olla terve eikä siinä saa olla akuuttia tulehdusta. 

Huomioithan, että mesobotox hoidolla on myös monia muita nimiä ja se voi tarkoittaa eri asioita eri hoitopaikoissa. Myös itse hoitotekniikkaan liittyen. Meillä on kokemusta hoidosta yli 10 vuoden ajan ja voit luottaa näin myös ammattitaitoomme.

HYDRABOOST

 

Suosittu hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät yhden hoidon aikana kaksi erilaista neulaustekniikkaa: mikroneulaus sekä mesoterapia.

Saavutamme maksimaalisen tehokkuuden kosteuttamalla, kiinteyttämällä ihoa sekä parantamalla samalla sen rakennetta. 

Hoito toimii hyvin monelle ihotyypille. Jos ihohaasteena on kollageenipuutos ja kosteuden väheneminen, on tämä hoito ihanteellinen ihollesi. Hoito sopii niille, joilla on jo enemmän ihohaasteita.

Suosittelemme hoitoa ensisijaisesti sarjahoitona 2 - 4 hoitokerran sarjana 3 - 4 viikon välein saavuttaaksemme maximaaliset tulokset. Hoitosuositukset ja tulokset riippuvat lähtötilanteesta ja mitä hoidolla halutaan tavoittaa.

Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle sekä decoltelle. Hoidossa voidaan käyttää tarvittaessa pintapuudutetta.

Hoidon jälkeen iholla voi tuntua tilapäistä kuivumista, joten ihon kosteuttaminen on tärkeää.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville, jos sinulle on Roacuttan kuurista alle 6kk. 

Ihon tulee olla terve eikä siinä saa olla akuuttia tulehdusta. 

Hoidon jälkeen iho on käsitellyn näköinen, se voi punoittaa ja siinä voi näkyä pieniä paukamia, jotka laskeutuu usein 1-2 vuorokauden kohdalla, Iholla voi olla myös pieniä mustelmia ja niistä toipuminen on yksilöllistä. Meikkiä voi käyttää seuraavana päivänä. Saunaa ja voimakasta hikoilua on hyvä välttää muutaman vuorokauden ajan.

bottom of page