top of page

HALUAISIN VARATA AJAN IHONHOITOON MUTTA EN TIEDÄ MINKÄ HOIDON VARAISIN?

Suosittelemme aina uusille asiakkaillemme ensikäynnille konsultaatiota, joka on veloitukseton. Konsultaatiossa käymme läpi esitiedot, tarkastelemme ihosi kuntoa sekä kuuntelemme toiveesi. 

Konsultaatiossa saamme kartoitettua kokonaisuuden ja näin pystymme antamaan suositukset sinulle sopivimmasta hoidosta.

Jos olet kiinnostunut pistos -tai injektiohoidoista tai muista medikaalisista ihonhoidoista, suosittellemme aina ensisijasesti tällöin varaamaan konsultaatioajan sairaanhoitajalle.  Jos kaipaat apua ihonhoitoon tai ongelmanasi on ihon epäpuhtaudet, kuivuus tai akne, suosittelemme tällöin kosmetologin konsultaatiota.

Voimme myös halutessasi varata sinulle ajan konsultaatioon sekä ihonhoitoon.

Tiimimme työskentelee tiiviisti yhdessä ja tarvittaessa ohjaamme sinut hänelle, jonka koemme sinua auttavan eniten.

Marble

MINULLA ON LÄÄKEKUURI MENOSSA, VOINKO TULLA SILTI HOITOON?

Jos sinulla on käytössäsi joku lääkevoide tai antibioottikuuri, on hyvä varmistaa ensin hoitoon tuloasi voimmeko tehdä sinulle varaamasi hoidon.

Jotkut särkyllääkkeet saattavat lisätä myös vuoto sekä mustelmariskiä, joka on hyvä huomioida etenkin pistoshoidoissa. Samoin tietyt vitamiinit kuten kalanmaksaöljy sekä Omega on usein hyvä tauottaa muutamaksi viikoksi ennen injektioita.

Isotretinoiinikuurin aikana emme tee minkääntyyppisiä ihonhoitoja ja ko. lääkekuurin loppumisesta tulee olla 6kk.

Myös jos ihollasi on aktiivinen tulehdus (akne, rosacea tai POD) emme suosittele ihonhoitojamme samanaikaisesti.

Spiral Object

OLEN KIINNOSTUNUT TÄYTEAINEHOIDOSTA, MITÄ MINUN TULEE OTTAA HUOMIOON HOIDON ENNEN JA JÄLKEEN?

Suosittelemme aina ennen täyteainehoitoa sairaanhoitajan konsultaatiota edeltävästi, jossa käydään läpi hoito, hoidon kulku sekä jälkihoito.

Hoitoon tulee tulla aina terveenä. Jos sairastut koronaan, suosittelemme hoito aikaisintaan 3 vkon kohdalla. Emme suosittele hoitoa myöskään mahdollisten rokotusten kuten influenssa, keuhkokuume tai koronarokotusten kanssa samanaikaisesti.

Hammaslääkärikäyntejä tulee myös välttää 2vkoa ennen ja jälkeen täyteainehoidon sekä pitkiä lentomatkoja.

Täyteainehoitoihin liittyy aina mustelmariski, punoitus, turvotus sekä hoitoalueen arkuus muutamien päivien/viikon ajan, johon on hyvä varautua. Huomioi siis tämä kun suunnittelet hoitoa, 

Täyteainehoidon jälkeen emme suosittele meikin käyttöä  vuorokauteen tulehdusriskin minimoimiseksi. Ihon koskettelua myös sormin on tärkeää välttää hoitopäivän ajan.

ONKO NORMALLIA, ETTÄ IHO PUNOITTAA HOIDON JÄLKEEN?

Punoitus on hoidon hyvin yleinen normaali sivuvaikutus. Se ilmenee yleensä, kun ihoa esim. neulataan tai iholle käytetään tehokkaita ainesosia. Laitehoitojen jälkeen iho voi myös punoittaa, joka ei ole missään tapauksessa epänormaalia. Punoitus on usein hyvin tilapäistä ja asettuu usein 30min - parin tunnin sisällä.

Punoitus ei ole allergia tai yliherkkyys reaktio. Joillakin iho voi jo lähtötilanteisesti punoittaa enemmän tai jos ihosi on hyvin kuiva - iho voi reagoida punoittamalla voimakkaammin.

Jotta voimme kuitenkin tehdä hoidot tehokkaasti juuri sinun ihollesi, on tärkeää myös hyväksyä tilapäiset sivuvaikutukset.

Foundation Smudge

VOINKO KÄYTTÄÄ MEIKKIÄ HETI HOIDON JÄLKEEN?

Hoidot, joissa rikomme ns. ihon pinnan kuten mikroneulaus emme suosittele meikkiä hoitopäivänä. Täyteainehoidon jälkeen meikin käyttö on täysin kielletty. 

Kun iho on auki, meikkivoide kulkeutuu neulakanavia pitkin syvemmälle ihoon ja riski ihotulehduksiin kasvaa.

Usein suosittelemme hoitojemme jälkeen antamaan ihon vain olla hoitopäivänä  rauhassa. Kaikkea turhaa ihon koskettelua on hyvä välttää.

Myös joidenkin happohoitojen jälkeen suositamme välttämään meikkiä 24t välttääksemme turhaa ihoärsytystä.

Saat asiantuntijaltamme jälkihoito-ohjeet aina hoidon jälkeen.

Askarruttaako jokin? 

Mikäli sinua askarruttaa vielä jokin hoitoihin liittyvä otathan yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Vastaamme 24t aikana.

Kiirellisissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelmitse

puh. 045 6677407

Urho Kekkosen katu 8c26

00100 Helsinki

bottom of page