top of page
Fashion Photoshoot

Mikroneulaus

Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa, joka  alkaa vähenemään meillä kaikilla iän myötä meillä.

Kollageeni antaa iholle kimmoisuutta, pehmeyttä ja tasaisuutta. Mikroneulaushoito parantaa ihon rakennetta, arpien ulkonäköä sekä pehmentää hentoja ryppyjä.

Mikroneulaushoito on suosittu hoitomuoto kaiken ikäisten keskuudessa.

Magnified Grass

Dermapen 4™

Dermapen 4™ on ollut käytössämme jo useita vuosia. Dermapen parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa. 

Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia

Leaf

SkinPen®

SkinPen® otettiin käyttöön meillä Skinmedissä ensimmäisenä Suomessa vuonna 2022. 

SkinPen on saanut virallisesti hyväksytyt indikaatiot (käyttöaiheet) raskausarpien, kirurgisten arpien sekä laajentuneiden ihohuokosten hoitoon.

SkinPen on maailman ensimmäinen ja ainoa medikaalinen mikroneulauslaite

Rock Texture

HydraBoost

Suosittu hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät yhden hoidon aikana kaksi erilaista neulaustekniikkaa: mikroneulaus sekä mesoterapia.

Saavutamme maksimaalisen tehokkuuden kosteuttamalla, kiinteyttämällä ihoa sekä parantamalla samalla sen rakennetta. 

Mikroneulaushoidoissa suosittelemme yleensä 4 - 6 hoitokertaa 3 - 6 viikon välein. Ihosi tarvitsemien hoitojen määrän arvioimme konsultaation yhteydessä, jossa laadimme myös sinun ihollesi hoitosuunnitelman.

Hoitotulokset ovat yksilöllisiä ja on tärkeää huomioida, että hoidon tulokset tulevat viiveellä ja riippuvat lähtötilanteesta. Mikroneulaus ei ole ensisijainen ihon kiintetyshoito.

Hoidon jälkeen iho voi tilapäisesti punoitella, hieman turvonnut  sekä olla käsitellyn tuntuinen. Koska ihon suojatoiminto on neulauksen jälkeen häiriintynyt, on tyypillistä, että iholla tuntuu kuivuutta. On tärkeää kosteuttaa ihoa heti hoidon jälkeen ja pitää ihon kosteustasapainoa yllä. Annamme aina hoidon jälkeen sinulle suulliset kotihoito-ohjeet.

On tärkeää huomioida, että neulauksen jälkeen ihollasi on mikrovaurioita, joten ihosi on myös herkempi. 

Vältä meikin käyttöä vuorokauden ajan, äläkä koskettele ihoasi turhaan hoitopäivänä. On myös hyvä välttää fyysistä hikoilua, saunaa ja suoraa auringon paistetta. Suosittelemme käyttämään fysikaalista aurinkosuojaa vähintään SPF 30 hoitojakson ajan sekä lisäämään sitä 2 t välein.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai ihosi on erityisen kuiva tai käytössäsi on jokin lääkekuuri suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa kosmetologin tai sairaanhoitajan kanssa. Jos Roacuttan kuurista alle 6kk on se este hoidolle.

bottom of page