top of page

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa, joka vähenee iän myötä meillä kaikilla.

Kollageeni antaa iholle kimmoisuutta, pehmeyttä ja tasaisuutta. Hoidolla voidaan parantaa ihon rakennetta, arpien ulkonäköä sekä pehmentää hentoja ryppyjä.

Valikoimassamme on kolme erilaista mikroneulaushoitoa Dermapen 4, AQ kasvutekijä mikroneulaus sekä SkinPen neulauslaite. 

SkinPen otettiin käyttöön meillä Skinmedissä ensimmäisenä Suomessa vuonna 2022. 

SkinPen on maailman ensimmäinen ja ainoa medikaalinen mikroneulauslaite, joka on valmistettu USA:ssa ja on

FDA:n hyväksymä ( American Food and Drug Administration) sekä CE-merkitty hoitolaite.

Se ei ole siis kosmeettinen laite kuten kaikki muut markkinoilla tällä hetkellä olevat mikroneulauslaitteet. 

Myös FDA:n hyväksymät hoitopäät ovat patentoituja kuten hoidossa käytettävä geeli sekä jälkihoitovoidekin.

Joten koko hoitoprotokolla täyttää kaikkein korkeimmat laatu ja turvallisuusstandardit.

SkinPen on saanut  virallisesti hyväksytyt indikaatiot (käyttöaiheet) raskausarpien, kirurgisten arpien sekä laajentuneiden ihohuokosten hoidossa.

Mikroneulaushoidoissa suosittelemme yleensä 4 - 6 hoitokertaa 3-6 viikon välein. Ihosi tarvitsemien hoitojen määrän arvioimme konsultaation yhteydessä, jossa laadimme myös sinun ihollesi hoitosuunnitelman.

Hoidon jälkeen iho voi tilapäisesti punoitella, hieman turvonnut  sekä olla käsitellyn tuntuinen. Koska ihon suojatoiminto on neulauksen jälkeen häiriintynyt, on tyypillistä, että iholla tuntuu kuivuutta. On tärkeää kosteuttaa ihoa heti hoidon jälkeen ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa yllä. Annamme aina hoidon jälkeen sinulle suulliset kotihoito-ohjeet.

On tärkeää huomioida, että neulauksen jälkeen ihollasi on mikrovaurioita, joten ihosi on myös herkempi. 

Vältä meikin käyttöä vuorokauden ajan, äläkä koskettele ihoasi turhaan hoitopäivänä. On myös hyvä välttää fyysistä hikoilua, saunaa ja suoraa auringon paistetta. Suosittelemme käyttämään fysikaalista aurinkosuojaa vähintään SPF 30 hoitojakson ajan sekä lisäämään sitä 2 t välein.

Hoitotulokset ovat yksilöllisiä ja on tärkeää huomioida, että hoidon tulokset tulevat viiveellä ja riippuvat lähtötilanteesta.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai ihosi on erityisen kuiva tai käytössäsi on jokin lääkekuuri suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa kosmetologin tai sairaanhoitajan kanssa. Roacuttan kuuri alle 6kk on este hoidolle.

bottom of page