top of page
ABE4D2CA-A5EF-43C0-8890-804D41692D88_edited.png

MIKRONEULAUS

On yleistä, että iho menettää kollageenia iän myötä.

Auttamalla ihoa muodostamaan uutta kollageenia voi se auttaa tekemään ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman. Mikroneulaus kannustaa ihoasi tuottamaan enemmän kollageenia. 

MIKRONEULAUS HOITOMME

Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään erilaisia aktiiviaineita.

Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia.

Neulaamalla kohtisuoraan se ei myöskään aiheuta ihoon epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät.

Jokainen ihoon syntyvä mikroskooppinen reikä käynnistää luonnollisen korjausprosessin, jonka seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu.

Mikroneulaushoidon edut ovat 

Mikroneulaus hoidon kesto on noin 20-40 min riippuen hoidettavasta alueesta.

Hoitovalikoimassamme on kolme erilaista mikroneulaushoitoa

Dermapen 4™, SkinPen sekä AQ Derma Stamp.

Dermapen 4™ laite on valmistettu Australiassa ja on ollut käytössämme jo useamman vuoden ajan. Hoito on monelle tuttu jo pelkkänä laitteen nimenä. Hoidossa käytetään aina steriiliä hoitopääpatruunaa, jonka 16 neulaa lävistävät ihon nopeasti ja kivuttomasti luomalla ihoon mikroavauriota. Hoitopään neulat lävistävät ihon 1920 kertaa sekunnissa.

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla voi esiintyä yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin melko välittömästi hoidon jälkeen. Meikkiä emme suosittele hoitopäivänä.

Dermapen4 hoitoa tekee meillä Skinmedissä kosmetologi sekä sairaanhoitajat.

SkinPen on otettu käyttöön meillä Skinmedissä vuonna 2022 ensimmäisenä Suomessa.

SkinPen on maailman ensimmäinen ja ainoa medikaalinen mikroneulauslaite, joka on valmistettu USA:ssa ja on

FDA:n hyväksymä ( American Food and Drug Administration) sekä CE-merkitty hoitolaite.

Se ei ole siis kosmeettinen laite kuten kaikki muut markkinoilla tällä hetkellä olevat mikroneulauslaitteet. 

Myös FDA:n hyväksymät hoitopäät ovat patentoituja kuten hoidossa käytettävä geeli sekä jälkihoitovoidekin.

Joten koko hoitoprotokolla täyttää kaikkein korkeimmat laatu ja turvallisuusstandardit.

SkinPen on saanut  virallisesti hyväksytyt indikaatiot (käyttöaiheet) raskausarpien, kirurgisten arpien sekä laajentuneiden ihohuokosten hoidossa,

 

Hoitopäässä on 14 kirurgisesta metallista valmistettua neulaa, jotka lävistävät ihon 1600 kertaa sekunnissa. Neulat pysyvät terävinä ja suorina 80 min jatkuvava hoitoaikana, joten ne eivät tylsy normaalin hoidon aikana (norm. hoitoaika 20-40 min hoitoalueesta riippuen.

Hoidossa käytetään erityisvalmistetta Lift HG geeliä, joka on tutkitusti turvallisin mikroneulaushoidossa käytettävä aine. Hoidon jälkeen asiakas käyttää kyseistä tuotetta ensimmäisten 24 tunnin aikana hoidosta.

Itse jälkohoitovoide otetaan käytettäväksi 1-2 vuorokautta hoidosta. Tämä hoitovoide rauhoittaa, viilentää, hengittää ja korjaa ihoa. Nämä tuotteet saat kotiisi aina SkinPen hoidon yhteydessä.

Hoidon jälkeen tulee varautua punoitukseen sekä ihon käsiteltyyn tunteeseen. Iho voi punoittaa ihotyypistä riippuen vuorokauden ja tähän tulee varautua. Meikkiä emme suosittele hoitopäivänä.

SkinPen hoitoa tekee Skinmedissä vain sairaanhoitajat.

AQ DermaStamp 

AQ Dermastamp hoito on Skinmedin vanhin mikroneulaushoito, jossa käytetään leimauslaitteen tapaista työvälinettä luomaan iholle mikrovaurioita, jotka käynnistävät ihon itseparantumisprosessin tuottamaan uutta kollageenia ja palauttamaan vaurioituneen ihokudoksen.

Se auttaa tehokkaiden ravintoaineiden infuusiota syvälle ihoon stimuloimalla ihosolujasi välittömästi.

AQ Dermastamp hoidossa käytetään Recovery Serumia, joka sisältää suuren pitoisuuden luonnollisia kasvutekijöitä sekä proteoglykaaneja ja glykosaminoglykaaneja. Lisäämällä epidermaalisia kasvutekijöitä olemme luoneet kattavimman ja edistyksellisimmän saatavilla olevan mikroneulaushoidon.

Tämä farmaseuttinen seerumi sisältää suuren pitoisuuden kasvutekijöitä ja muita aktiivisia ainesosia, jotka tehostavat ihon luonnollista uusiutumis- ja korjausprosessia. Nämä prosessit edistävät kollageenin tuotantoa, tervettä verenkiertoa ja solujen uusiutumista, mikä tekee AQ Recovery Serum -seerumista täydellisen lisäyksen mikroneulaushoitoon.

​AQ Recovery Serum tehostaa ihon luonnollisia palautumisprosesseja, mikä voi korjata ja uudistaa ihokudosta stimuloimalla kollageenin tuotantoa, verenkiertoa, antioksidanttista aktiivisuutta ja solujen uudistumista.

AQ Derma Stamp hoitoa tekee meillä Skinmedissä kosmetologi sekä sairaanhoitajat.

Hoitosuositukset ovat yksilöllisiä ja kaikkien mikroneulaushoitojen määrä vaihtelee ihon tarpeen mukaan.

Mikroneulaushoitoa suositellaan pääasiassa aina useamman hoidon sarjana, tyypillisesti 3 - 6 hoitoa 4 - 6 viikon välein.

Ihon kunto ja rakenne paranee jopa 6 -12kk ajan ja suosittelemmekin kotihoitoon tukemaan hoitoa oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla kuten AQ Active kasvutekijä Serumia tai i iS CLINICAL – Youth kasvutekijä Serumia.

Voit tehostaa hoidon tueksi säännölliseen käytöön OSLO SKIN LAB kollageeni lisävalmistetta.

Suosittelemme vähintään spf 30 käyttöä hoidon jälkeen kevät ja kesäaikana.

 

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai ihosi on erityisen kuiva tai käytössäsi on jokin lääkekuuri suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa kosmetologin tai sairaanhoitajan kanssa. Roacuttan kuuri alle 6kk on este hoidolle.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page