top of page
Magnified Grass

Radiesse

Radiesse on biostimulaattori, joka koostuu kalsium- ja fosfaatti-ioneista, jotka ovat luonnollisia mineraaleja, joita löytyy myös hampaista ja luista.

Radiessen mineraalit stimuloivat kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, mutta saavat myös olemassa olevan kollageenin hajoamaan hitaammin. Tämä prosessi jatkuu useita kuukausia, mikä varmistaa, että myös hoidon vaikutus kestää pidempään.

Radiesse hoito antaa iholle parempaa rakennetta sekä hehkua lisäämättä siihen kuitenkaan volyymia.

Hoito tarjoaa välittömän hienovaraisen näkyvän vaikutuksen. Ensimmäisten viikkojen aikana ihosi alkaa tuottamaan uutta kollageenia, mikä tekee veltostuneesta ihosta kiinteämmän ja joustavamman. Kehosi hajottaa mikropallot tietyn ajan kuluttua jättäen jälkeensä vain uuden kollageenin. Voidaan myös yhdistää erilaisiin hoitoihin kuten täyteaineisiin.

Tulokset ovat hyvin luonnollisia ja näkyvät usein vähintään vuoden ajan. Tätä hoitoa on käytetty erittäin tehokkaasti monilla asiakkaille, ja sen turvallisuusprofiili on erittäin korkea.

Hoidoista toipuminen on varsin nopeaa, se vaatii vähän tai minimaalista toipumisaikaa.

Käytämme Radiessea laimennettuna. Kanyylin avulla injektoimme aineen ihoon, joka vähentää mustelmariskiä.

Yleisempiä haittavaikutuksia ovat punoitus, turvotus ja arkuus. Mustelmariski kannattaa aina huomioida. Heti hoidon jälkeen hoidetun alueen koskettelua on tärkeää välttää. Myös rasittavaa hikiliikuntaa ja altistumista suoraan auringonvalolle, solariumille tai muille sääolosuhteille vähintään 24h ajan hoidon jälkeen punoituksen, turvotuksen ja ärsytyksen vähentämiseksi.

Meikin käyttöä emme myöskään suosittele 24h tulehdusriskin minimoimiseksi.

Hoitoa ei voi tehdä raskaana olevalle tai imettävälle. Iholla ei saa olla aktiivista tulehdustilaa eikä siinä saa olla ihorikkoumia.

Jos sinulla on jokin lääkekuuri tai voide käytössä, suosittelemme siirtämään hoitoa toiseen ajankohtaan.

bottom of page