top of page
Radiesse_Classic_Plus_Group_Packaging_CGI_Old_CMYK_100dpi.jpeg

RADIESSE

Haluat varmasti, että kasvosi tuntuvat ja näyttävät hyvältä?

Terve nuori iho sisältää paljon kollageenia, joka tekee ihon täyteläiseksi, joustavaksi ja vahvaksi. Ikääntymisen myötä kehon oma kollageenin tuotanto vähitellen hiipuu, minkä seurauksena muodostuu ryppyjä ja juonteita, iho veltostuu ja kasvot menettävät näin nuorekkuuttaan.

Radiesse® on injektoitava täyteaine, joka lisää väliaikaisesti volyymia kasvoille silottaen ryppyjä ja juonteita sekä kohottaen ja kiinteyttäen ihoa välittömästi.

Radiessen® sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. 

Lisäksi Radiesse® muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon vaikutukset säilyvät pitkään.

Välittömän kohottamisen lisäksi Radiessen laadukkaat raaka-aineet stimuloivat ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämän ansiosta iho on jälleen kiinteä ja joustava.

Verrattuna täyteaineeseen tai muihin kollageenistimulaattoreihin, Radiesse on täyteaine sekä kollageenistimulaattori. Tämä tarkoittaa, että saat välittömän korjauksen sekä pitkäaikaisia ​​kollageenietuja.

Radiesse laimennetaan yleensä, kun sitä käytetään kollageenistimulaatioon, ja se tehdään välittömästi ennen toimenpidettä.

Hoitoa seuraavien viikkojen aikana Radiessen® mikropartikkelit stimuloivat uuden kollageenin muodostumista. Tuloksena pehmeän luonnollinen ilme kasvoille. Vastamuodostunut kollageeni ympäröi mikropartikkelit, jotka lopulta hajoavat kehon normaalin aineenvaihdunnan myötä. Uuden kollageenin vaikutukset kestävät monilla asiakkailla jopa vuoden puolitoista, mutta tulokset ovat aina yksilöllisiä, ja niihin vaikuttavat potilaan ikä, elämäntavat, aineenvaihdunta ja tietenkin hoidettava alue.

Välittömästi tehdyn hoidon jälkeen hoidettavalla alueella voi esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Nämä merkit häviävät yleensä lyhyessä ajassa ja ovat yleensä lieviä. 

Hoidettavalla alueella saattaa esiintyä myös arkuutta muutamien päivien ajan hoidosta ja tämä on aivan normaalia.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville, iholle jossa on aktiivinen tulehdus tai Roacuttan kuurista on alle 6kk. Jos sinulla on myös joku muu lääkekuuri menossa, kerrotahan sen hoitajalle. Myös jos sinulla on herpes taipumus, keskustele asiasta sinua hoitavan sairaanhoitajan kanssa edeltävästi.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen hoitoa, jossa varmistetaan hoidon sopivuus sinulle.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page