top of page

IPL tarkoittaa "intensiivistä pulssivaloa", joka on laajaspektrinen valo, jossa on useita valon eri aallonpituuksia.

IPL valoimpulssi hoidon avulla voimme hoitaa ihosi ulkonäköä parantamalla ihon sävyä (rosacea, punoitus, hyperpigmentaatio, poikiloderma) hoitamalla lievää tai kohtalaista tulehduksellista aknea tai vähentää häiritsevien ihokarvojen kasvua. IPL-hoidot voivat auttaa minimoimaan myös juonteita sekä ryppyjä edistämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jotka ovat välttämättömiä ihon kiinteyden ja kimmoisuuden ylläpitämiseksi.

Meillä Skinmedissä käytössämme on Lumenis Stellar M22 IPL-valoimpulssi, joka tehoaa erinomaisesti mm. couperosaan sekä rosaceaan. Sen teho on tieteellisesti todistettu yli kahdeksassakymmenessä vertaisarvioidussa tutkimuksessa. Hoidon aikana kirkkaita valoimpulsseja kohdistetaan hiussuoniin. 

Hoito kestää muutamasta minuutista 10 - 15 minuuttiin riippuen hoitoalueen laajuudesta.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa joskus voimakkaastikin ja tuntua käsiteltyltä.

Hoitovälit ovat tyypillisesti 3-4 viikkoa ihonhoidoissa.

Ihoa tulee kosteuttaa sekä suojata vähintään Spf 30. 

Hoitoa voi tehdä läpi vuoden mutta se on suosittu hoito syksy- ja talvikuukausina koska suora auringon valo on tällöin vähäisempää.

IPL valoimpulssihoito

Tehokas hoitomuoto katkenneisiin verisuoniin, kasvojen punoitukseen, mukaan lukien ruusufinniin liittyvät. Sopiva tiettyihin hyperpigmentaatiomuotoihin, joilla on vaikutusta ihon sävyyn ja epätasaisuuteen,

pexels-dhyamis-kleber-609549.jpeg

IPL hoidon voi kohdistaa aknea aiheuttaviin bakteereihin, vähentää tulehdusta ja edistää toipumista.. Se voi myös auttaa vähentämään aknen arpia edistämällä uuden kollageenin tuotantoa ja ihosolujen kiertoa.

Rock Formation

Häiritsevien ihokarvojen hoidossa IPL hoito vaikuttaa parhaiten karvaan, joka on tumma. Yleisimmät hoitoalueet ovat kainalot, bikinialue, sääret sekä kasvojen alueella ylähuuli ja leuka.

Ihokarvojen hoidossa hoitoväli on 6 viikkoa koska hoito vaikuttaa vain kasvavaan karvaan

Beauty Care
bottom of page