top of page
Elegant Abstract Background

Voluderm

Hoito on turvallinen ihoa kiinteyttävä hoito, jossa käytetään myös hienoja mikro-neuloja samalla kun radiofrekvenssivirta vaikuttaa syvään ihokerrokseen.  Mikroneulat stimuloivat kehoa tuottamaan luonnollisesti hyaluronihappoa, uutta kollageenia ja elastiinia sekä lämpö tehostaa entisestään hoitoa 

Hoito siis eroaa myös täysin perinteisestä mikroneulauksesta siten, että Voluderm hoidossa saadaan vaikutusta myös ihon kiinteytymiseen. 

Hoito ei vaadi puudutusta, joten hoitoon ei tarvitse varata aikaa kuin vain itse hoitoaika.

Heti hoidon jälkeen kasvoilla voi esiintyä voimakasta punoitusta muutaman tunnin ajan ja on mahdollista, että iho on käsitellyn näköinen koko hoitopäivän ajan. Itse toipuminen on hyvin yksilöllistä mutta suosittelemme varautumaan etenkin ensikertalaisena muutamaan päivään. Iholla esiintyy muutaman päivän päästä hoidosta tilapäistä kuivuutta ja iho voi tuntua karhealta. 

Kotihoitona suosittelemme hoidon jälkeen ihon säännöllistä kosteutusta sekä spf 30 käyttöä etenkin aurinkoisina kesäpäivinä.

Meikkiä voi käyttää seuraavana päivänä.

Ihanteellinen hoito ennaltaehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä tai hoitamaan jo näkyviä ikääntymisen merkkejä. Antaa iholle kiinteyttävää vaikutusta. Hoitoalueet kasvot, kaula ja decolte.

Jo ikääntyneelle iholle suosittelemme 3 - 6 hoitokertaa 2 - 4 viikon välein. Ylläpitohoito 3 - 6kk kohdalla tai tarvittaessa.

Suosittelemme hoitoa 35+ 

Hoito ei sovellu hyvin herkälle iholle, raskaana oleville, imettäville tai jos sinulla on Roacuttan kuurista aikaa alle 6kk. Annettuja kotihoito-ohjeita suosittelemme noudattamaan toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Ennen hoitoa on hyvä välttää retinolituotteiden käyttöä noin viikon ajan ennen hoitoa ja jälkeen sekä vahvojen happoja ja kemiallisia kuorintoja.

Suosittelemme odottamaan 2 - 4 viikkoa botuliini sekä täyteainehoidosta.

bottom of page