top of page
pollogen.jpeg

VOLUDERM

Tehokas ja turvallinen ihoa kiinteyttävä hoito, joka käyttää hienoja mikro-neuloja samalla kun radiofrekvenssivirta vaikuttaa syvään ihokerrokseen.  Mikroneulat stimuloivat kehoa tuottamaan luonnollisesti hyaluronihappoa, uutta kollageenia ja elastiinia sekä lämpö tehostaa entisestään hoitoa 

Hoito siis eroaa täysin perinteisestä mikronulauksesta siten, että Voluderm hoidossa saadaan vaikutusta myös ihon kiinteytymiseen. 

Hoito ei vaadi puudutusta, joten hoitoon ei tarvitse varata aikaa kuin vain itse hoitoaika.

Heti hoidon jälkeen kasvoilla voi esiintyä voimakasta punoitusta muutaman tunnin ajan ja on mahdollista, että iho on käsitellyn näköinen koko hoitopäivän ajan. Itse toipuminen on hyvin yksilöllistä mutta suosittelemme varautumaan etenkin ensikertalaisen muutamaan päivään. Iholla esiintyy muutaman päivän päästä hoidosta tilapäistä kuivuutta ja iho voi tuntua karhealta. 

Kotihoitona suosittelemme hoidon jälkeen ihon säännöllistä kosteutusta sekä spf 30 käyttöä etenkin aurinkoisina kesäpäivinä.

Meikkiä voi käyttää seuraavana päivänä.

 

Ihanteellinen hoito ennaltaehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä tai hoitamaan jo näkyviä ikääntymisen merkkejä. Antaa iholle kiinteyttävää vaikutusta. Hoitoalueet kasvot, kaula ja decolte.

Jo ikääntyneelle iholle suosittelemme muutamia hoitokertoja 2 - 4 viikon välein. Ylläpitohoito 3-6kk kohdalla tai tarvittaessa.

Suosittelemme hoitoa 35+ 

Hoito ei sovellu hyvin herkälle iholle, raskaana oleville, imettäville tai jos sinulla on Roacuttan kuurista aikaa alle 6kk. Annettuja kotihoito-ohjeita suosittelemme noudattamaan toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Ennen hoitoa on hyvä välttää retinolituotteiden käyttöä noin viikon ajan ennen hoitoa ja jälkeen sekä vahvojen happoja ja kemiallisia kuorintoja.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page