top of page

TRIPOLLAR

 

TriPollar® RF on turvallinen ja tehokas, innovatiivinen, kliinisesti todistettu teknologia, joka kiinteyttää veltostunutta ihoa ja palauttaa samalla ihon elastisuuden ja kiinteyden.

Iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan ja maan vetovoima alkaa vetämään puoleensa. 

Ympäristötekijät, genetiikka, raskaus, painonvaihtelut ja elämäntavat ovat kaikki kriittisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat ihon laatuun. RF-energian avulla  kollageenisäikeet – ihon keskeisen rakenneosan – supistuvat, mikä tuottaa välittömiä ihon kiinteytystuloksia. 

Samanaikaisesti lämmitysprosessi saa fibroblastisolut – kollageenin tuotannosta vastaavat solut – tuottamaan uutta kollageenia. Tämä palauttaa ihon elastisuuden ja kiinteyden sekä pitkäaikaisen kiinteytymisen.  Hoidot ovat yksinkertaisia, ei-invasiivisia, kivuttomia ja käteviä "walk-in, walk out" -toimenpiteitä, jotka eivät keskeytä päivittäistä rutiiniasi.

Hoidossa ihoa lämmitetään erityisellä hoitopäällä ja ihon lämpötila nostetaan 40+ asteeseen. Hoito on kivuton ja enemmänkin rentouttava sekä miellyttävä. Hoitoaika kasvojen alueella on 20 min.

Hoitoon ei tarvitse erikseen valmistautua eikä hoidon jälkeen ole toipumisaikaa. Iho voi paikoitellen punoittaa lämmön vaikutuksesta mutta tämä on hyvin tilapäistä ja iho rauhoittuu usein 20 min-2t aikana.

Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen.

 

Hoitosuositukset ovat yksilöllisiä ja hoitokertojen määrään vaikuttaa lähtötilanne sekä toivottu tulos.

Hoitoa suositellaan keskimääräisesti 4 - 6 kertaa kerran viikossa, jonka jälkeen ylläpitohoitona 1 - 2 kertaa kuukaudessa tai tarpeen mukaan.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Sydäntahdistin on este hoidolle. Jos sinulla on hoitamaton  tai paheneva rosacea emme suosittele sinulle hoitoa.

Jos sinulla on kasvoissasi runsaasti ylimääräistä ihokudosta et välttämättä näe toivottoja tuloksia.

Suosittelemme odottamaan 2 - 4 viikkoa botuliini sekä täyteainehoidosta.

VOLUDERM

 

Voluderm on tehokkaampi versio Tripollar hoidosta. Hoito on turvallinen ihoa kiinteyttävä hoito, jossa käytetään myös hienoja mikro-neuloja samalla kun radiofrekvenssivirta vaikuttaa syvään ihokerrokseen.  Mikroneulat stimuloivat kehoa tuottamaan luonnollisesti hyaluronihappoa, uutta kollageenia ja elastiinia sekä lämpö tehostaa entisestään hoitoa 

Hoito siis eroaa myös täysin perinteisestä mikroneulauksesta siten, että Voluderm hoidossa saadaan vaikutusta myös ihon kiinteytymiseen. 

Hoito ei vaadi puudutusta, joten hoitoon ei tarvitse varata aikaa kuin vain itse hoitoaika.

Heti hoidon jälkeen kasvoilla voi esiintyä voimakasta punoitusta muutaman tunnin ajan ja on mahdollista, että iho on käsitellyn näköinen koko hoitopäivän ajan. Itse toipuminen on hyvin yksilöllistä mutta suosittelemme varautumaan etenkin ensikertalaisena muutamaan päivään. Iholla esiintyy muutaman päivän päästä hoidosta tilapäistä kuivuutta ja iho voi tuntua karhealta. 

Kotihoitona suosittelemme hoidon jälkeen ihon säännöllistä kosteutusta sekä spf 30 käyttöä etenkin aurinkoisina kesäpäivinä.

Meikkiä voi käyttää seuraavana päivänä.

 

Ihanteellinen hoito ennaltaehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä tai hoitamaan jo näkyviä ikääntymisen merkkejä. Antaa iholle kiinteyttävää vaikutusta. Hoitoalueet kasvot, kaula ja decolte.

Jo ikääntyneelle iholle suosittelemme 3 - 6 hoitokertaa 2 - 4 viikon välein. Ylläpitohoito 3 - 6kk kohdalla tai tarvittaessa.

Suosittelemme hoitoa 35+ 

Hoito ei sovellu hyvin herkälle iholle, raskaana oleville, imettäville tai jos sinulla on Roacuttan kuurista aikaa alle 6kk. Annettuja kotihoito-ohjeita suosittelemme noudattamaan toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Ennen hoitoa on hyvä välttää retinolituotteiden käyttöä noin viikon ajan ennen hoitoa ja jälkeen sekä vahvojen happoja ja kemiallisia kuorintoja.

Suosittelemme odottamaan 2 - 4 viikkoa botuliini sekä täyteainehoidosta.

bottom of page