top of page

Skinmed Wellness sijaitsee Helsingin Kampissa, joka on lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Jos tulet metrolla on sinun kätevin jäädä pois Kampin metroasemalla ja jos tulet raitiovaunulla numero 9 lähin pysäkki on Sähkötalon edessä, josta kävelet vain kadun yli ja olet Skinmedissä. Jos tulet omalla autolla, saattaa autopaikan saaminen olla haastavaa lähikortteleista ja helpoin tapa on viedä auto parkkiin Kampin parkkihalliin.

Skinmedin ovikello on kadun puolella seinässä ja ovikellon painikkeessa lukee Skinmed. Alaovi on aina lukittuna.

Me kuulemme ylhäällä, että ovikello soi mutta alhaalla et kuule kellon ääntä. Olethan ystävällinen ja odotat jos emme pääse heti avaamaan ovea. Saatamme olla hoidoissa kiinni emmekä siksi pääse avaamaan sinulle ovea vaikka kuulemme, että ovikello soi. Siksi toivommekin, että ajoittaisit tulosi maximissaan 5 min ennen varattua hoitoaikaasi.

Kun saavut meille, jätäthän ulkovaatteesi ja kengät  naulakkoon. Jos emme ole vapaana, käythän istumaan ja odottamaan vuoroasi. Kutsumme sinut nimelläsi sisään kun olemme valmiita.

Jos sairastut äkillisesti, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian meille joko soittamalla ajanvarausnumeroon aukioloaikojemme puitteissa, sähköpostilla info@skinmed.fi tai etunimi@skinmed.fi tai lähettämällä tekstiviestin. Emme vastaanota peruutuksia (emmekä ajanvarauksia) Instagramin tai Facebookin kautta. 

Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen ajanvaraustasi. Peruuttamatta jätetystä ajasta tai alle 24h ennen ajanvarausta peruutetusta ajasta veloitamme 100% hinnan varatusta hoidosta. Peruutusehdot koskevat myös veloituksettomia konsultaatioaikoja,  joista veloitamme tällöin 50€.

Tulethan aina terveenä hoitoon! Epäselvissä tapauksissa olethan yhteydessä suoraan sinua hoitavaan henkilöön.

Vastaamme ajanvarauspuhelimeen arksin ma-to klo 10-16 ja pe 10-15. Lauantaisin ajanvarauspuhelin ei ole käytössä. Jos olemme hoidoissa kiinni emme vastaa puheluihin hoitojen aikana mutta soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Maksutavat on Suomessa hyväksytyt pankki -sekä luottokortit. Voit maksaa hoidon myös MobilePayllä. Meillä ei ole osa-maksu, laskutus tai muuta maksujärjestely vaihtoehtoa.

Haluamme tarjota kaikille rauhallisen hoitohetken, joten hoidathan puhelusi ennen hoitoon tuloa. Toivomme myös, että sammutat tai laitat puhelimen äännettömälle hoitosi ajaksi.

Kiitos yhteistyöstä!

bottom of page