top of page
Neck
Neck

Konsultaatio

Ymmärrämme, että jokaisen yksilön iho on ainutlaatuinen. Siksi teemme räätälöityjä hoitosuunnitelmia juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tavoitteemme on tarjota sinulle tehokkaita ratkaisuja, jotka tuottavat näkyviä tuloksia ja parantavat ihosi yleistä terveyttä.

Kokeneiden ammattilaisten tiimimme tarjoaa henkilökohtaista ihoneuvontaa erityisten iho-ongelmien ratkaisemiseksi. Olipa kyseessä akne, kuivuus tai ikääntymisen merkit, meillä on asiantuntemusta, joka auttaa sinua saavuttamaan terveen ja säteilevän ihon.

Miksi konsultaatio?

Tarjoamme kattavat ihokonsultaatiot, jotka on suunniteltu aina yksiköllisiin tarpeisiin. Asiantunteva ihonhoidon ammattilaisemme arvioi ainutlaatuiset ihohuolesi, keskustelee tavoitteistasi ja analysoi ihosi kunnon. Tämän arvioinnin avulla voimme tarjota räätälöityjä ihonhoitosuosituksia ja asiantuntijaneuvoja sinun tarpeisiisi.

Me Skinmed Wellnessillä uskomme kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan ihon terveydessä. Otamme huomioon tekijät, kuten elämäntavan, ruokavalion ja stressin, kehittääksemme kokonaisvaltaisia ​​ihonhoitosuunnitelmia, jotka edistävät yleistä hyvinvointia. Koe tasapainoisen ja terveen ihon edut sisältä ulospäin.

Halutesssi voit varata konsultaation yhteyteen myös  maksullisen VISIA ihoanalyysin, joka on erinomainen lisä kertomaan ihosi kunnosta lisää.

Sairaanhoitajan konsultaatio

Suosittelemme sairaanhoitajan konsultaatiota jos olet kiinnostunut pistos- ja injektiohoidoista tai kaipaat apua vaativampampaan ihonhoitoon.

Klinikallamme täyteainehoidot tekee aina Allergan Medical Instituten kouluttamat sairaanhoitajat. 

Kosmetologin konsultaatio

Jos etsit ratkaisuja ihonhoitoon, ihon ikääntymisen ehkäisyyn, akneen, pigmentaatioon tai muihin iho-ongelmiin, on kosmetologin konsultaatio hyvä alku. Voit myös varata lisäpalveluna VISIA ihoanalyysin konsultaation yhteyteen.

Etäkonsultaatio

Voit varata meille myös etäkonsultaatioajan jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää esim. pistoshoidoista tai muista esteettisistä hoidoista.

Iho-ongelmissa kuten rosacea tai akne, suosittelemme konsultaatiota paikan päällä, jolloin voimme arvioida ihon kuntoa tarkemmin.

bottom of page