top of page
Skinmed_1078.jpg

Ensimmäinen käynti Skinmedissä alkaa konsultaatiolla.

Käymme kanssasi läpi ihonhoitohistoriasi ennenkuin paneudumme mahdolliseen ihonhoito-ongelmaasi.

Hoidamme kaikkia ihotyyppejä ja tärkeää konsultaatiossa on selvittää mikä on sinun ihotyyppisi, sen kunto ja terveydentila.

Vain näin voimme pystymme tekemään sinulle yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman, jonka avulla pyrimme saavuttamaan sinun ihollesi parhammat tulokset.

Jos koemme, että tarvitset erikoislääkärin apua kuten ihotautilääkärin tai plastiikkakirurgin, ohjaamme sinut eteenpäin.

Halutessasi meillä on mahdollisuus katsoa ihoasi myös pintaa syvemmälle VISIA ihoanalyysin avulla.

Haastavien iho-ongelmien hoidossa voi käynnit meillä olla alkuun tiheitä ja hyvinkin säännöllisiä. Vain näin meillä on  mahdollisuus saavuttaa parhaimmat ihonhoidon tulokset.

Ihonhoitosuunnitelmamme koostuu hyvin yksilöidystä, sinun iholle suunnitellusta hoidoista ja ihonhoitotuotteista. Iho-ongelmien kuten rosacean, aknen tai hyperpigmentaation kanssa tulee olla kärsivällinen. Ihosolut uudistuvat keskimäärin 28-30 päivää, iäkkäimmillä jopa enemmän. Näkyvämpiä muutoksia iholla on usein nähtävissä vasta

3-4 kk kohdalla. 

Auringon aiheuttamat ihovauriot vuosien saatossa sekä ihon ikääntyminen heikentää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Ihomme alkaa menettämään kimmoisutta ja kiinteyttä. Ihon ikääntyessä iho ohenee ja ihon suojakerros voi heikentyä. Näin myös vettä pääsee haihtumaan enemmän iholta ja iho alkaa tuntua sekä näyttää kuivemmalta.

Jos koet, että ihollasi on useampi ongelma, harvoin voimme aloittaa kaikkien ongelmien hoitoja samanaikaisesti.  Tämä on tärkeää jo hoitotulosten kannalta.

Tämänkin puolesta on tärkeää aloittaa käyntisi aina meillä ensin veloituksettomalla konsultaatiokäynnillä.

bottom of page