top of page
Drops of Water

Skinboosterit

Skinboosterit ovat injektoitavia aineita, jotka parantavat ihon rakennetta, kimmoisuutta, kosteutta ja yleisilmettä. Skin Booster -hoidossa ruiskutetaan ihon alle hyaluronihappoa, joka on pehmeä, geelimäinen aine, joka parantaa ihon joustavuutta, kiinteyttä ja hehkua parantaen kokonaisvaltaisesti ihon laatua. Skinboosterit lisäävät ihon kosteustasoa ja stimuloivat kollageenin tuotantoa, parantaen juonteita ja ryppyjä tehden ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen.

White Feather

Tämä innovatiivinen HA-pohjainen ruiske toimii eri tavalla kuin perinteiset ihon täyteaineet. Volite sisältää "cross-linked" hyaluronihappoa 12mg/ml. Volite tekee ihostasi täyteläisen ja joustavan, minimoiden siten tehokkaasti juonteita ja ryppyjä. Tulokset ovat pitkäkestoisia.

Inside a Wave

Profhilo® -hyaluronihappohoito  on ihoon injektoitava hyaluronihappohoito, joka sopii erinomaisesti kasvojen, kaulan ja decolten ihon kosteuttamiseen. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64mg/2ml) on yksi markkinoiden korkeimpia.

Snowy Mountains

Revok50

Revok50  on intensiivinen biostimuloiva hoito, joka koostuu korkeamolekyylisestä hyaluronihaposta (50mg/2ml) ja suuresta määrästä 195mg/ml aminohappoja. Hoito optimoi ihon toimintaa ja rakennetta sekä stimuloi fibroblasteja tuottamaan kollageenia.

Skinboosterit sopivat erinomaiseti heille, jotka haluavat parantaa ihon laatua. Hoidot sopivat erinomaisesti 30+ vuotiaille.

Skinboostereiden ja ihon täyteaineiden välillä on eroja hoidon vaikutusten ja keston suhteen. Skinboosterit lisäävät kosteutta, hehkua ja aktivoivat kollagenia sekä elastiinia, kun taas ihon täyteaineet lisäävät volyymia ja pehmentävät juonteita ja palauttavat nuorekkaamman ulkonäön. Molemmissa hoidoissa käytetään hyaluronihappoa, ja ne ruiskutetaan ihon alle neulalla. Ihon täyteaineet voivat kestää usein 9–12 kuukautta, kun taas Skinboostereiden kesto on kuukausia (3-6kk) ja tarvitsevat säännöllisempää ylläpitohoitoja.

Kaikka Skinbooster hoitomme ovat useamman hoidon hoitokokonaisuuksia, jolloin saavutetaan parhaimmat ja pitkäkestoisimmat hoitotulokset.

Skinbooster hoitojen  jälkeen emme suosittele käytettäväksi meikkiä. Iho on usein käsitellyn näköinen.. Mustelmat ovat myös mahdollisia sekä hoitoalue saattaa punoittaa ja olla hieman turvonnut.

Suosittelemme sairaanhoitajan konsultaatiota ennen hoitoa, jossa varmistamme hoidon sopivuuden sinulle. Käymme konsultaatiossa läpi hoidon, hoidon kulun sekä jälkihoidon. 

Hoitoa ei voi tehdä raskaana olevalle tai imettävälle. Iholla ei saa olla aktiivista tulehdusta eikä siinä saa olla ihorikkoumia. 

Vaikka kaikki skinboosterit  hoitavat ihoa kosteuttamalla, parantamalla ihon rakennetta ja elastisuutta. pehmentämällä hentoja, hienoja ryppyjä ja juonteita, erovaisuuksia hoidoilla on. Suosittelemmekin aina edeltävästi ennen hoitoa sairaanhoitajan konsultaatiota, jossa annamme suositukset hoidosta. 

Hoidon lopputulokset ei vastaa täyteainehoidon tuloksia.

bottom of page