top of page
230317_skinmed-0183.jpeg

Meillä on ilo ja kunnia esitellä virallinen yhteistyökumppanimme.

Niina Kurkinen, valokuvamalli ja yrittäjä, henkinen valmentaja.

Niina on tehnyt mallintöitä jo 16 -vuotiaasta ja työskennellyt kansainvälisesti yli 30 vuotta.

Niina on ollut tunnetun suomalaisen Lumenen ihonhoitobrändin kasvona jo vuodesta 1994, josta hänet tunnetaan erityisesti. Hän on tehnyt myös lukemattomia muoti- sekä kauneuskampanjoita ympäri maailman ja ihonhoito on ollut luonnollisesti tärkeä osa hänen työtään. Nykyisin Niina auttaa myös ihmisiä vaikeissa elämäntilanteissa, eron aikana ja elämän jälleenrakentamisessa kriisien jälkeen.

Niina on ollut Skinmedin asiakkaana jo vuodesta 2017.

"Voin auttaa ihoani hoitamalla sitä säännöllisesti, terveellisillä elämäntavoilla sekä pitämällä huolta mielen hyvinvoinnista. Stressi ja kuorimitus näkyy heti myös ihossani. Aikuisena puhjennut rosacea on tästä ollut hyvä esimerkki, se reagoi välittömästi ulkoisiin ja sisäisiin stressitekijöihin, kuten väsymykseen ja stressiin.

Säännöllinen ihonhoito on luonnollinen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja käymällä samassa paikassa, ihonhoitohistoriani on tiedossa, voimme säädellä hoitoja sen mukaan, mikä ihon kunto ja tarve juuri sillä hetkellä on. Minun ei tarvitse huolehtia, olen aina hyvissä käsissä ja voin varmuudella suositella Skinmediä myös ystävilleni koska luotan paikkaan täysin ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Jaamme samankaltaiset ulkonäköön liittyvät arvot - luonnollisuuden ja hyväksyvän kauneuden.

230317_skinmed-0282.jpeg

Kuten jokaisella meillä, on myös Niinalla omat suosikkihoidot vaikka joudumme aina huomioimaan ja muistamaan hänen rosacean ihonhoidoissamme.

"Mesoterapia on ikuisuussuosikkini. Hoito kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Aquagold Fine Touch on voittamaton  ennen kuvauksia tai tärkeää tapahtumaa. Siitä tulee upea hehku iholle.

Olemme yhdessä saaneet ihoni voimaan paremmin kuin koskaan."

Niina haluaa hoidoista tehokkuutta ja hyväksyy tarvittaessa muutaman päivän toipumisen.

Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden avulla kotihoito on helppoa ja yksinkertaista sekä niiden avulla tuetaan ihon hyvinvointia.

"Valitsen Skinmedin koska en halua tehdä kompromisseja ihoni suhteen"

- Niina Kurkinen

bottom of page