top of page

VelaShape®-tekniikkaa yhdistää infrapunavalo, radiofrekvenssienergia sekä alipaine, jotka aiheuttavat rasvasolujen, niiden ympäröivän sidekudoksen ja ihon alla olevien kollageenikuitujen syvän lämpenemisen. Tämäntyyppinen tehokas lämpö ja alipaine stimuloi uuden ja paremman kollageenin ja elastiinin kasvua, mikä vähentää paikallisesti ihon löysyyttä, kehon tilavuutta ja parantaa yleisesti ihon rakennetta ja rakennetta.

VelaShape-hoito on suunniteltu erityisesti kiinteyttämään löysyyttä ihollasi, minkä vuoksi se on tehokas hoitomuoto iän myötä mm. käsivarsille tai vatsalle.

VelaShape® ei ole laihdutushoito.

Ihanteellisin VelaShape® asiakas on se, jonka painoindeksi (BMI) on alle 30 ja joka selluliittiluokituksen vaiheisiin 1 ja 2. 

Jos olet hyvin ruskettunut, lämpötila- asetukset asetetaan alhaisemmalle ja turvallisemmalle tasolle ja tämä saattaa myös heikentää hoitotuloksia.

Jotkut ihmiset saattavat alkavat havaita pientä parannusta hoidetulla alueella hyvin pian hoidon jälkeen. Yleisesti ottaen tuloksia alkaa nähdä 4 - 6 viikon kohdalla mutta lopullisempia tuloksia voidaan kuitenkin nähdä vasta noin kymmenen viikon kuluttua hoidosta.

Ylläpitohoidot ovat suositeltavia 3 - 6 kk kohdalla.

Hoidossa ei ole toipumisaikaa ja voit palata normaaliin arkeen heti hoidon jälkeen.

Joskus Velashapen yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat mustelmat, punoitus ja infrapunasäteilyn aiheuttama lämpö ja kevyt turvotus.

Hoidon vasta-aiheet ovat sydämentahdistin, metalli tai muut implantit hoitoalueella, ihosyöpä, sydänsairaudet. Kysy konsultaatiossa, oletko ehdokas VelaShape®-hoitoihin.

Hoidon hinta määräytyy hoidettavasta alueesta.

Suosittelemme aina sarjahoitoa.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page