Usein kysyttyä

Meillä Skinmedissä suosittelemme varaamaan aina uudelle asiakkaalle ensimmäiselle käynnille sairaanhoitajan konsultaatioajan. Konsultaatiossa käymme läpi mm. ihon kunnon, saat hoitosuoitukset mitkä hoidot sopisivat sinulle parhaiten. Konsultaatioaika on myös suositeltavaa asiakkaalle jos viime hoidosta on kulunut jo aikaa tai ihossa on useampi ongelma mihin haetaan apua. Samoin jos haluat hankkia uusia tuotteita kotihoitoon mutta et tiedä tarkalleen mitkä tuotteet ovat sinulle sopivimmat.
Näin voimme käyttää sitten varatun hoitoajan varsinaiseen hoitoon.
Skinmedissä käytössämme on paljon hoitoja, joita emme tee odottaville tai imettäville äideille. Myös ns. keveimmissä hoidoissa kuten esim. timanttikuorinnassa maahantuojan sekä valmistajan ohje on ettei hoitoa suositella raskaana oleville ja noudatamme tätä suositusta.
Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ensin ottamaan yhteyttä joko puhelmitse tai yhteydenottolomakkeella, jolloin voimme kartoittaa tilanteesi ja onko meidän mahdollisuutta hoitaa sinua mihin toivot apua.
Alle 18 vuotiaiden iho-ongelma asioissa tulee aina olla jompi kumpi vanhemmista mukana ensimmäisellä kerralla.  Emme tee koskaan injektiohoitoja alle 18 vuotiaille vaikka lupa hoitoon olisi vanhemmalla. Yläikärajaa ei hoidoille ole jos kyseessä on pääasiassa perusterve eikä estettä ei ole lääketieteellistä perustein.
Hoitojen tulokset vaihtelevat hyvin paljon mm. lähtötilanteessta, mikä hoito kyseessä ja mitä hoidoilla halutaan saavuttaa.
Useimmiten yhdellä satunnaisella hoidolla ei saavuteta pitkäaikaisia tuloksia. Välittömiä tuloksia ovat yleensä heti nähtävissä esimerkiksi hedelmähappokuorinnoissa mutta tietyissä hoidoissa kuten esim. mesoterapiassa parhaimmat tulokset alkavat näkymään muutamien päivien sisällä. Mikroneulauksen ja laitehoitojen kohdalla tulosten näkyminen saattaa kestää jopa 4-6viikkoa.
Suositamme yksilöllisesti ns. sarjahoitoja. Meillä ei ole käytössä sarjahoitopaketteja koska jokainen on yksilö ja mikä on yhdelle riittävä, ei riitä toiselle.
Kun haluamme ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä tai hoitaa jo ikääntymistä, ylläpitohoitoja tarvitaan. Samoin jos kyseessä on iho-ongelma kuten rosacea tai akne suositamme ylläpitohoitoja. Otamme myös mielellään kontrollikäynnille, jolloin voimme katsoa sen hetkinen tilanne ja päättää jatkoista. Jos haluamme iholle esim. kirkkautta, puhtautta tai raikasta ulkonäköä voi yksikin hoitokerta auttaa tilapäisesti.
Tilanne katsotaan aina yksilöllisesti mutta yleisesti suositamme muutamia hoitokertoja alkuun ja sen jälkeen ylläpitohoitoja 2-3kk välein. Oikeat ihonhoitotuotteet ja säännöllinen kotihoito on myös erittäin tärkeää kaikissa tilanteissa.
Suosittelemme aina tulemaan ilman meikkiä kun tulet ihonhoidon konsultaatioon, VISIA:an tai injektiohoitoon. Jos tämä ei ole mahdollista, poistamme meikin paikan päällä.  Jos kyseessä on plastiikkakirurginen konsultaatio meikin poistaminen ei ole välttämätöntä.

Tiettyjen hoitojen kuten injektiohoitojen kohdalla suosittelemme välttämään voimakkaita lämpötilavaihteluja ja urheilua muutamien päivien aikana. Tämä on tärkeää lopputulosten kannalta. Tietyt hoidot eivät estä jatkamasta normaalia elämää mutta yleisenä ohjeena suosittelemme välttäämään hoitopäivänä edellä mainittuja.

Meillä Skinmedissä suosittelemme aina käyttämään aurinkosuojaa, läpi vuoden!  Tiettyjen hoitojen kuten happokuorintojen jälkeen on erittäin tärkeää käyttää aurinkosuojaa, jotta vältytään mahdollisilta pigmenttimuutoksilta. Saat aina yksilölliset ohjeet konsultaation ja hoidon yhteydessä.
Kerromme konsultaatiossa jos sinun tulee varautua jonkin tietyn hoidon kohdalla toipumiseen. Useimmiten ihonhoitojen jälkeen iho voi olla hieman punoittava tai laikukas, joka rauhoittuu nopeasti. Esimerkiksi mikroneulauksen jälkeen kannattaa varautua punoitukseen
Pyydämme huomioimaan, että injektiohoidoissa on aina mahdollista mustelmaan vaikka aikaisemmat hoidot olisivat menneet vaivattomasti.  Myös hoitoalue voi turvota, punoittaa ja olla arka muutamasta päivästä viikkoon pistoksen jälkeen, joka on aivan normaalia. Toipumiseen vaikuttaa myös mitä aluetta on hoidettu. Toipumisessa pätee myös yksilöllisyys.
Injektiohoitojen kohdalla yleinen ohje: jos sinulla on tiedossa juhlat tai jotain muuta tärkeää esiintymistä, tule ajoissa konsultaation. Suosittelemme hoitoa vähintään 2-4viikkoa ennen tilaisuutta.
Meikkiä suosittelemme välttämään tiettyjen hoitojen kohdalla, joista kerromme konsultaatiossa.
Maksuvälineinä meillä käy useimmat Suomessa käytössä olevat pankki- ja luottokortit (Visa, Amex, Master, Diners Club). Emme ota vastaan mielellään käteistä.
Emme tee hoitoja tai myy tuotteita osamaksulla tai laskulle.