TRIPOLLAR

RADIOFREKVENSSI

Toinen innovatiivinen Pollogen hoitomme on TriPollar® radiofrekvenssihoito, joka on turvallinen hoito, ilman neuloja.

Hoito parantaa ja kiinteyttää ihon syvempiä kerroksia, joihin pelkillä neulaushoidoilla ei ei päästä vaikuttamaan.

 Radiofrekvenssivirta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.

Täydellinen hoito, joka vahvistaa, kiinteyttää ja uudistaa ihoa sisältäpäin.

Hoitosuositus: 4-6 kertaa kerran viikossa, jonka jälkeen ylläpitohoitona 1-2 kertaa kuukaudessa tai tarpeen mukaan.

TriPollar® RF on turvallinen ja tehokas, innovatiivinen, kliinisesti todistettu teknologia, joka kiinteyttää veltostunutta ihoa ja palauttaa samalla ihon elastisuuden ja kiinteyden. Iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan ja maan vetovoima vetää puoleensa.

Ympäristötekijät, genetiikka, raskaus, painonvaihtelut ja elämäntavat ovat kaikki kriittisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat ihon laatuun. RF-energian avulla  kollageenisäikeet – ihon keskeisen rakenneosan – supistuvat, mikä tuottaa välittömiä ihon kiinteytystuloksia.

Samanaikaisesti lämmitysprosessi saa fibroblastisolut – kollageenin tuotannosta vastaavat solut – tuottamaan uutta kollageenia. Tämä palauttaa ihon elastisuuden ja kiinteyden sekä pitkäaikaisen kiinteytymisen.  Hoidot ovat yksinkertaisia, ei-invasiivisia, kivuttomia ja käteviä "walk-in, walk out" -toimenpiteitä, jotka eivät keskeytä päivittäistä rutiiniasi.

Hinta 160€