top of page

Toinen innovatiivinen Pollogen hoitomme on TriPollar® radiofrekvenssihoito, joka on turvallinen hoito, ilman neuloja. 

Hoito parantaa ja kiinteyttää ihon syvempiä kerroksia, joihin pelkillä neulaushoidoilla ei ei päästä vaikuttamaan.

 Radiofrekvenssivirta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.

Täydellinen hoito, joka vahvistaa, kiinteyttää ja uudistaa ihoa sisältäpäin.

TriPollar® RF on turvallinen ja tehokas, innovatiivinen, kliinisesti todistettu teknologia, joka kiinteyttää veltostunutta ihoa ja palauttaa samalla ihon elastisuuden ja kiinteyden. Iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan ja maan vetovoima vetää puoleensa. 

Ympäristötekijät, genetiikka, raskaus, painonvaihtelut ja elämäntavat ovat kaikki kriittisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat ihon laatuun. RF-energian avulla  kollageenisäikeet – ihon keskeisen rakenneosan – supistuvat, mikä tuottaa välittömiä ihon kiinteytystuloksia. 

Samanaikaisesti lämmitysprosessi saa fibroblastisolut – kollageenin tuotannosta vastaavat solut – tuottamaan uutta kollageenia. Tämä palauttaa ihon elastisuuden ja kiinteyden sekä pitkäaikaisen kiinteytymisen.  Hoidot ovat yksinkertaisia, ei-invasiivisia, kivuttomia ja käteviä "walk-in, walk out" -toimenpiteitä, jotka eivät keskeytä päivittäistä rutiiniasi.

Hoidossa ihoa lämmitetään erityisellä hoitopäällä ja ihon lämpötila nostetaan 40+ asteeseen. Hoito on kivuton ja enemmänkin rentouttava sekä miellyttävä. Hoitoaika kasvojen alueella on 20 min.

Hoitoon ei tarvitse erikseen valmistautua eikä hoidon jälkeen ole toipumisaikaa. Iho voi paikoitellen punoittaa lämmön vaikutuksesta mutta tämä on hyvin tilapäistä ja iho rauhoittuu usein 20 min-2t aikana.

Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen.

 

Hoitosuositukset ovat yksilöllisiä ja hoitokertojen määrään vaikuttaa lähtötilanne sekä toivottu tulos.

Hoitoa suositellaan keskimääräisesti 4 - 6 kertaa kerran viikossa, jonka jälkeen ylläpitohoitona 1 - 2 kertaa kuukaudessa tai tarpeen mukaan.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Sydäntahdistin on este hoidolle. Jos sinulla on hoitamaton  tai paheneva rosacea emme suosittele sinulle hoitoa.

Jos sinulla on kasvoissasi runsaasti ylimääräistä ihokudosta et välttämättä näe toivottoja tuloksia.

Suosittelemme odottamaan 2 - 4 viikkoa botuliini sekä täyteainehoidosta.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page