HF_Treatment_Photo-0011.jpg

Vihdoin myös meillä! Ainoaa laatuaan.

HydraFacial.

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta.

MITEN HYDRAFACIAL-KASVOHOITO TEHDÄÄN?

ALKUPUHDISTUS + KUORINTA

Kuoritaan esiin uusi ihokerros hellän mutta tehokkaan kuorinnan avulla

IHONPUHDISTUS + KOSTEUTUS

Tehdään kivuton ihonpuhdistus. Ravitaan ja kosteutetaan ihoa

TEHOAINEIDEN PYÖRRESYÖTTÖ

Kyllästetään iho antioksidanteilla ja peptideillä jotka tekevät ihon äärimmäisen kuulaaksi.

HydraFacialTM Signature –kasvohoito, ilman Glysal-happokuorintaa

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialTM -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Hinta 115€

LED 35€

Lymfa 40€

Decolte 50€

Glysal 40€

HydraFacialTM Clarifying –kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacialTM huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmälläihon epäpuhtaudet musta- ja valkoäätt poistetaan kivuttomasti, sen jättäesssä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aika na tehdään myös GlySalTM happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led- valohoidolla.

Hinta 155€

LED hoito 35 eur

Lymfa 40€

Decolte 50€

HydraFacialTM Restorative –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySalTM happokuorintaa, RegenGFTM peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla.

Hinta 210€

LED hoito 35€

Lymfa 40€

Decolte 50€

HydraFacialTM Radiance –kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED-valohoidolla.

Hinta 195€

LED hoito 35€

Lymfa 40€

Decolte 50€

HydraFacialTM Age Refinement –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySalTM happokuorintaa, DermabuilderTM peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla.

Hinta 190€

LED valohoito 35€

Lymfa 40€

Decolte 50€

HydraFacialTMPlatinum –kasvohoito

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen alueelle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Hinta 265€