MESOTERAPIA

Mesoterapiahoito on tehokkaasti ihon pintaa ja sen laatua parantava hoito. Samalla se elvyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa.

Ranskalainen lääkäri Michel Pistor keksi mesoterapian jo 1940-luvulla ja tämä hoitomuoto onkin saavuttanut suuren suosion maailmalla

Hinta alk. 265€

Tarjoamme erilaisia mesoterapialiuoksia, jotka sisältävät erilailaisia ainesosia mukaan lukien tiettyihin iho-ongelmiin  keskittyviä liuoksia.

Valitsemme hoidossa käytettävän aineen aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivimman hoidon aikana.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuoremmalle aikuiselle.

Kivuton, ei toipumista.

Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 2 viikon välein.

Hyaluronic acid serum texture. Beauty skin care liquid gel background. Clear cosmetic crea

Yleisimmät kysymykset

Mikä on mesoterapia?


Mesoterapiassa ihoon pistetään pienin paikallisin pistoksin mesoterapia-aineita käsiteltäville hoitoalueille. Pistosten avulla Ihoon saadaan huomattavasti tehokkaimmat ja korkeammat ainepitoisuudet kun taas mikroneulauksessa. Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito. Se sopii myös yksittäiseksi hoidoksi, sekä yhdistelmähoitona moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin hoitoihin. Hoito voidaan tehdä Skinmedissä nk. papulahoitona tai mesogunilla, joka tekee hoidosta kivuttoman ja nopean.
Kuinka kauan tulokset kestävät?


Parhaat tulokset saavutetaan 4-6 hoitokerran sarjalla, joiden väli on 2-6 viikkoa iho-ongelmasta riippuen. Ihon rakenne, kiinteys ja kimmoisuus paranevat asteittain ajan myötä. Ihosta tulee tasaisempi ja kirkkaampi. Hoidon vaikutus riippuu käytetystä aineesta ja niiden tehtävistä ihossa. Ylläpitohoitoja suositellaan 2–4 kertaa vuodessa.
Miltä iho näyttää hoidon jälkeen?


Kun hoito tehdään mesogunilla mesoterapia hoidon jälkeen iholla voi joskus näkyä hieman laikikkuutta ja punaisuutta, nämä kuitenkin häviävät usein nopeasti ja hoidon jälkeen päivää voi jatkaa normaalisti. Kun mesoterapia tehdään nk. papulahoitona, hoito punoittelee ja on selkesäti käsitellyn näköinen. Iholla voi olla mahdollisesti myös pientä mustelmaa. Papulamesoterapiahoidossa ihoon tehdään useita, pieniä papuloita noin 1cm välein . Papulat eli kohoumat lasketuvat usein muutamasta tunnista muutamaan päivään.
Mitä mesoterapiahoito maksaa?


Mesoterapihoidon hinnat ovat alk. 265€. Hoidon hinta vaihtelee käytetystä mesoterapialiuoksesta sekä hoitoalueen laajuudesta.
Kenelle emme tee mesoterapiahoitoja?


Emme tee hoitoa: Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista Jos olet raskaana tai imetät Jos sinulla on aktiivinen herpes Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Puhelin

045 6677407

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn