Mistä kaikki alkoi?

Kaikki alkoi……

Työskenneltyään toista vuosikymmentä julkisen terveydenhuollon puolella Annen ura esteettisten hoitojen parissa käynnistyi yksityisellä plastiikkakirurgisella lääkäriasemalla Helsingissä.

Ajatus hänen omasta yrityksestään lähti liikkeelle visiosta mitä hän haluaisi tarjota asiakkailleen. Visiona on tarjota yksilöllisempää asiakaspalvelua ilman kiirettä sekä pääkaupunkiseudun parasta ja laadukkainta ihonhoitoa. Ideana ei ollut tarjota perinteisiä kauneudenhoitopalveluja vaan medikaalisia ihonhoitoja, joilla saavutetaan tehokkaasti tuloksellista ihonhoitoa.

Skinmed avattiin elokuussa 2015 Iso Roobertinkadulla, jossa se toimi puolitoista vuotta.  Skinmed jätti Ison Roobertinkadun taakseen kun se siirtyi isompiin tiloihin Kamppiin kesäkuussa 2017.

Jatkuva kouluttautuminen on hyvän ja laadukkaan ihonhoitotyön perusta.  Aikaisempien työnantajien tarjoamat talon sisäiset koulutukset tarjosivat hoidoista perustiedon, mutta kuitenkin Anne jäi kaipaamaan syvällisempää tietoa esteettisestä ihonhoidosta, mikä olisi tukenut ja kehittänyt hänen ammattitaitoaan. Oman yrityksen myötä hän saanut mahdollisuuden kouluttautumiseen maailman parhaiden opissa. Vaikka kouluttautuminen usein vie pois Suomesta on se ainoa keino kehittyä ja tarjota laadukkaita sekä mahdollisemman turvallisia hoitoja asiakkaille.

Iho on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työssään Annelle on tärkeää valita asiakkaalle yksilöllisesti oikeat hoidot ja ihonhoitotuotteet, jokainen asiakas tarvitsee yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman.  Ajatusta on alusta alkaen tukenut sairaanhoitajan veloituksettomat konsultaatiokäynnit, joissa kartoitetaan jokaisen henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Käytössämme on  aina alan parhaimmat ihonhoitotuotteet ja hoidot, jotta saavuttaisimme toivotut tulokset. Skinmedissä asiakas on aina avainasemassa ja tyytyväisyys on laadun tae.