top of page

SKINBTTER SCIENCE PEEL

SYSTEM 30 JA 50.

Nopeuttaa luonnollista ihon  kuoriutumisprosessia.

Vähentää visuaalisia ikääntymisen merkkejä ja aurinkovaurioita.

Parantaa kosteudenpidätyskykyä ja lisää ihon kosteutta.

AlphaRet Peel Solution 30 on hyödyllinen lievien valovaurioiden, ikääntymisen varhaisten merkkien ja epäpuhtauksien hoitoon.

AlphaRet Peel Solution 50 on ihantellinen paksummalle iholle hoitamaan kohtalaisia ​​aurinkovaurioita, hienoja juonteita ja ryppyjä, hyperpigmentaatiota, arpia, epätasaisuuksia ja epätasaista ihon sävyä.

Tehokas happokuorinta, AlphaRet Peel on 3-vaiheinen kuorintajärjestelmä, jonka on osoitettu tehokkaasti parantavan ihon yleistä sävyä sekä rakennetta, jossa on jo nähtävissä lieviä aurinkovaurioita, varhaisia ​​ikääntymisen merkkejä tai epäpuhtauksia.

Happohoidoilla voidaan saavuttaa erinomaisia tuloksia myös ihon pintakuivuuden hoidossa. 

AlphaRet™ (AHA-Ret), kaksoiskonjugoitu retinoidi, yhdistää retinoidin maitohapon kanssa uuden molekyylin luomiseksi. AHA-Ret vapauttaa vähitellen retinoidia ja AHA:ta ihoon, mikä maksimoi tehon ja minimoi mahdollisen ärsytyksen.

Hoidossa on valittavissa kahta eri tehokkuutta. Jos olet ensikertalainen aloitamme aina hapot miedoimmasta vahvuudesta, jotta näemme ihosi reaktion ja toipumisen.

Happokuorinnan jälkeen on äärimmäisen tärkeää suojata ihoa suoraan auringolta ja käyttää vähintään spf 30. Kemialliset happhoidot onkin usein hyvä keskittää pimeämpään vuodenaikaan kun keskikesään. 

Yksi hoito tuo iholle kirkkautta ja kauniimpaa sävyä mutta jos ongelmanasi on haastava hyperpigmentaatio vaati se usein sarjahoidon.

Hoitoa suositellaan tällöin vähintään 4 hoitokerran hoitoina 2 - 4 viikon välein riippuen hoidon vahvuudesta. 

Hoidon aikana saatat tuntea lievää tai kohtalaista pistelyä. Ihoasi saattaa olla kuorinnan jälkeen punoittava, joka kestää muutaman tunnin. Hoidon jälkeen muutaman päivän aikana saatat myös kokea iholla kuivuutta tai lievää hilseilyä. Tämä on normaalia, koska iho käy läpi uusiutumisprosessinsa.

Koko hoito kestää noin 30 minuttia.

Parhaat tulokset näkyvät 10 päivää hoidon jälkeen ja niillä on kumulatiivinen vaikutus. Ihostasi tulee huomattavasti tasaisempi, ja sen sävy ja rakenne paranevat.

Emme tee kemiallisia happokuorintoja raskaana oleville ja imettäville, mikäli sinulla on aktiivinen huuliherpes, avoimet haavat, auringonpolttama tai liian herkkä iho.

On myös välttämätöntä välttää edeltäväsi 1 viikko ennen hoitoa kasvojen laserointia tai IPL hoitoa, kasvojen vahausta, ihokarvojen poistovoiteita, kuorintatuotteita tai kasvohoidot, jotka kuorivat ihoa kuten dermaplaning. Kaikki retinolituotteet on myös hyvä tauottaa viikkoa edeltävästi ja viikko hoidon jälkeen.

Suosittelemme kotihoitoa tukemaan SkinbetterScience ihonhoitotuotteet.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page