SkinTech Easy Phytic Peel

Kemialliset ihon kuorinnat ovat edelleen kaikkein hyödyllisimpiä esteettisen ihonhoidon välineitä. Ihon kuorinnan käsite ihon kaunistamiseksi tunnettiin jo Kleopatran aikaan, joka käytti maitohappoa kylvyissään.

Usein luullaan, että kemiallinen kuorinta ohentaisi ihoa. Itse asiassa kemiallinen kuorinta hylkää vanhan ihon ja aloittaa luomaan uutta ihoa nopeammin kuin normaalisti oma iho sen tekisi, iho siis paksuuntuu ja ihoa stimuloimalla kuorinta alkaa myös tuottaa enemmän kollageenia ja elastiinia

Skin Tech Easy Phytic Peeliä, jota käytetään yleiseen ihon nuorentamiseen sekä parantamaan että hoitamaan pigmenttiä, epätasaista ihon sävyä, hienoja ryppyjä, aknea ja aknearpia. Tämä kemiallinen kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja stimuloi luonnollista paranemisprosessia, jolloin ihosi voi uudistaa uusia soluja. Tämä tehokas mutta pinnallinen ja itsestään neutraloituva kuorinta sisältää glykolihappoa, maitohappoa, mantelihappoa sekä fytiinihappoa. Phytic acid eli fytiinihappo on vahva antioksidantti. Fytiinihappo estää happiradikaalien syntymisen ja vähentää näin myös radikaaleista johtuvia DNA-vaurioita.

Easy Phytic Peel kuorii pois ihon pintakerroksen (epidermis) ja samalla stimuloi ihoa myös syvemmältä. Ihon pinnalliset kerrokset vahingoittuvat usein ympäristötekijöistä kuten auringosta, tupakoinnista ja muista ympäristön saasteista – tämä hoito on voimakas antioksidanttikäsittely, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja auttaa ehkäisemään tulehduksen jälkeistä hyperpigmentointia. Tämä hoito sopii erinomaisesti sekä teini-ikäisen että aikuisen aknen hoitoon. Kuorinnan lempeyden vuoksi sitä voidaan suositella myös asiakkaille, jotka kärsivät atooppisesta ihottumasta sekä ruusufinnistä. Sopii kaikille ihonväreille ja ihotyypeille. Itse hoitotoimenpide kestää noin 30min. Hoidon aikana asiakas saattaa tuntea pistelyä iholla. Hoidon jälkeen iho voi myös punoitella, joka yleensä häviää noin 12 tunnin kuluttua. Hoidon jälkeen iho alkaa vähitellen tuntua sileältä, tasaiselta, kiinteältä ja raikkaalta.

Kuorinta voidaan toistaa jopa joka toinen viikko aluksi 4-6krt. Suositus keskimääräisen ihon hyvinvoinnin säilyttämisestä olisi kerran kolmessa kuukaudessa ihon vaurioiden ja ikääntymisen ehkäisemiseksi

Hoidon jälkeen on äärimmäisen tärkeää käyttää aurinkosuojaa vähintään SPF 30.

Hoito ei tehdä:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Skinmedin medikaalisissa hoidoissa käytämme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kemiallisia kuorintoja, jolloin hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita.