EKSKLUSIIVISET HOIDOT

Eksklusiiviset ihonhoidot on pääosin Skinmedissä kehiteltyjä hoitoja, jotka on suunnattu nimenomaan Sinulle, joka haluat ihollesi jotain extraa.

Näissä hoidoissa yhdistämme useita eri ainesosia tai hoitotekniikkaa. Nämä hoidot kuitenkin suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan ihoprofiilin mukaisesti.

 Kerromme hoidoistamme mielellämme lisää sairaanhoitajan konsultaatiossa.

ERIKOISMESOTERAPIA

Valikoimastamme löytyy uniikki erikoismesoterapia, jossa on yhdistelty toisiaan täydentävästi tehokkaita ainesosia. Erikoismesoterapiamme edustaa innovatiivista, entistäkin tehokkaampaa mesoterapiahoitoa.

                                                         alk. 450€

2

AQUAGOLD® fine touch™

AQUAGOLD® fine touch™on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty  mikrokanavalaitehoito. Se on suunniteltu tehokkaaseen mikroinjektiohoitoon suoraan dermiksen alle, tasaisella syvyydellä 0,6 mm.  Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius, mikä tekee hoidoista lähes kivuttoman. Se toimii erittäin hyvin herkillä ihon alueilla, kuten suun- ja silmänympärysihon ympärillä. Tämä korkean teknologian laite antaa noin 1200 - 2000 mikroinjektiota minuutissa.

                                                         alk. 590€

3

HYDRABOOST

Yksi suosituimmista hoitokokonaisuuksistamme, jossa yhdistämme yhden hoidon aikana kaksi erilaista neulaustekniikkaa kahdessa ihon eri kerroksessa saavutamme maximaalista tehokkuutta kosteuttamalla, kiinteyttämällä ihoa sekä parantaen samalla sen rakennetta.

                                                         alk. 650€

4

TRIFRACTIONAL

TriFractional on ‘Best in class" radiofrekvenssihoitokokonaisuus, joka on kliinisesti ja histologisesti testattu, tutkittu ja se tarjoaa merkittäviä tuloksia ihon ikääntymistä vastaan sekä aknearpien hoidossa. 

TriFractional radiofrekvenssienergia nuorentaa epidermiksen ulkokerrosta luomalla mikrohaavoja, jotka laukaisevat kehon luonnollisen parantavan mekanismin nopealla toipumisella.

Täydellinen, edistyksellinen ihonhoito sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä parantaa ja hoitaa ihon pinnan laatua. 

TriFractional hoito on tämän päivän halutuin ja suosituin hoito maailmalla sen tehokkuuden ansiosta.

                                                         alk. 850€

F2F90740-E6CB-4E0F-ADFF-0E4FB2366EBD_1_201_a.jpeg