IHONHOITOSARJAMME

Everything You Need

Olemme mielestämme valinneet parhaimmat ihonhoitotuotteet valikoimaamme  - tuotemerkkejä, joilla on taustalla todistettuja, tieteellisiä  tuloksia ja näin ne takaavat myös hyviä ihon hoitotuloksia.

Koska haluamme tarjota ensiluokkaista ihonhoitoa kaiken ikäisille, myös hintalaadultaan olemme iloisia, että asiakkaamme ovat ottaneet omakseen kaikki sarjat. 

Haluamme, että kotihoitotuotteesi tukevat ihonhoitojamme ja näin saavutat näkyviä tuloksia ihollasi.

TUOTEOSTOKSET SKINMEDISSÄ

Tuoteostoksia varten sinun tulee varata aina aika www.skinmed.fi tai sopia ostosaika etukäteen.

OXYGENTIX

Oxygenating Hydro-Matrix

Kosteusvoide, joka myös hoitaa ihoa. Oxygenating Hydro-Matrix ei koskaan jää ihon pintaan ja estä ihoa hengittämästä. Sen sijaan sen kosteuttava kompleksi Ceravitae ™ Complex auttaa toimittamaan happea iholle, täydentämään sitä ja toimittamaan nopeasti imeytyvän, pitkäaikaisen kosteuden iholle koko päiväksi. Aloeverapohja on antibakteerinen, viilentävä ja rauhoittava.

Oxygenetix on

ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi  ensiluokkainen, täydellinen tuote vaurioituneelle, herkälle iholle - ihoystävällinen tuote, joka sopii päivittäiseen käyttöön.

  • öljytön, hajustamaton, parabeeniton, eläinkokeeton, ei - komedogeeninen​.

Acne Control Hydro-Matrix

Acne Control Hydro-Matrix käyttää maksimaalisen tehokasta 2% salisyylihappoa, joka vapautuuu hitaasti hoitamaan ongelmallista ihoa hellävaraisesti. 

Rauhoittaa, ravitsee ja tasapainottaa aknealtista ihoa.

 Acne Control Hydro-Matrix pehmentää ihoa samalla kun se kuorii hellävaraisesti pitäen ihohuokoset puhtaina, taistelee sisäänkasvaneita karvoja vastaan ​​vähentäen samalla  juonteita ja ryppyjä.

Patentoidun Ceravitae ™ Complexin ansioista iho pysyy kosteutettuna koko päivän ilman kuivuuden ja kireyden tunnetta.

 

  • öljytön, hajustamaton, parabeeniton, hypoallergeeninen, eläinkokeeton, antibakteerinen, ei - komedogeeninen.

Oxygenetix Foundation

Oxygenetix Foundation on ensimmäinen ja ainoa laatuaan!

Tämä meikkivoide peittää ihon virheet parantaen ja hoitaen samalla ihoa, tuotteen koostumus on niin lempeä, että sitä on turvallista käyttää akne, rosacea, psoriaasis ja ekseema iholle sekä  jopa vaurioituneelle iholle.

Tuote ei kuivata tai jätä kuivuuden tunnetta ihollesi koska Ceravitae ™ Complex toimittaa happea ihosoluille, happi on elintärkeää terveelle ja elinvoimaiselle iholle. 

Tämä ainutlaatuinen meikkivoide  ei sisällä hajusteita, öljyä, väriaineita ja parabeenejä, joten se on turvallinen reaktiiviselle iholle.

Voidaan käyttää myös erilaisten toimenpiteiden jälkeen kuten mikroneulaus,  happokuorinnat myös erilaisten injektioiden jälkeen.

. Valikoimasta löytyy myös Oxygenating Acne Control Foundation epäpuhtauteen taipuvaisemmalle iholle.

25A9E41B-2A12-428C-99BD-ADA8C1F5B828.jpeg

SKINBETTER SCIENCE®

skinbetter science®  on voittanut useita palkintoja kehittyneistä tuotteistaan ja onkin yksi palkituin ihonhoitosarja maailmalla.

Useat ihotautilääkärit sekä ihonhoidon asiantuntijat, jotka testaavat lukemattomia määriä tuotteita ovat todenneet skinbetter science® sarjan tämän hetken innovatiivisimmaksi ja tehokkaimmaksi ihonhoitosarjaksi.

 AHA-hapot ja retinoidit on saatu yhdistettyä samaan koostumukseen siten, että raaka-aineet ovat ja pysyvät stabiilina.

Tuotesarjasta löytyy ihonpuhdistukseen tarkoitetut tuotteet, erikoisseerumit, kosteusvoiteet, silmänympärystuotteet sekä erittäin laadukkaat mineraalipohjaiset aurinkosuojat.

skinbetter science® ihonhoitotuotteiden myynti onlinessa on kielletty ja siksi et löydä sitä verkkokaupastamme.

881EC391-D7FD-43D7-B963-94B36A83B300.jpeg

ALUMIERMD

Terve ja nuorekas iho on säteilevä; se heijastaa valoa kuin timantti. Iholle ei ole yhtä täydellistä kaavaa tai maagista ainesosaa, koska ihoprofiileja on useita. Siksi AlumierMD asiantuntijatiimi on suunnitellut monipuolisia, tuloshakuisia ihonhoitotuotteita, jotka kohdistuvat kunkin ihotyypin, tilan ja yksilön fysiologiaan.

Jokaisella yksilöillä on ainutlaatuinen ihoprofiili, mikä tarkoittaa erilaisia ihotyyppejä kuten kuiva, normaali ja ja rasvainen - siksi yksi tuote tai ihonhoito -ohjelma ei sovi kaikille. 

AlumierMD on meidän uusin & tuorein ihonhoitotuotesarjamme, joka on yksi nopeimmin kasvavista medikaalisista ihonhoitotuotemerkeistä, ja sillä on kasvava maailmanlaajuinen yhteistyöklinikkaverkosto.

AlumierMD ihonhoitotuotteet ovat kliinisesti testattuja ja joissa ei ole yli 1300 ainetta, jotka EU, F.D.A ja Health Canada ovat kieltäneet. Kutsumme tätä sitoutumista puhtaaseen tieteeseen.

AlumierMD ihonhoitotuotteiden myynti onlinessa on kielletty ja siksi et löydä sitä verkkokaupastamme.

COLORESCIENCE

DA897EB8-5674-4C6D-BF28-C619D1DA8F41.png

Colorescience on ollut valikoimassamme yli kuuden vuoden ajan ja sarja on saavuttanut huikean suosion asiakkaidemme keskuudessa.

Colorescience tuntee aurinkosuojat ja siksi kaikki heidän tuotteet olevat puhtaasti fysikaalisia aurinkosuojia- ei koskaan kemiallisia. Paras puolustus aurinkoa vastaan on mineraalinen aurinkosuoja.

Kaikki Colorescience aurinkotuotteet ovat fysikaalisia, öljyttömiä, hajustamattomia sekä ei -komedogeenisiä tuotteita, joten ne eivät tuki ihohuokosia tai pahenna ihosi tilaa. Tuotteet sopivat myös hyvin herkkäihoiselle.

Sarjasta löytyy myös aurinkosuojatuotteet rosacea sekä pigmentistä kamppailevalle iholle. Myös oma täsmätuote silmänympärysiholle  Total Eye® 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 hoitaa tummaa silmänalusta, turvotusta sekä ihon hienoa ryppyä samalla antamalla tehokkaan suojan 100% mineraalisella aurinkosuojalla.

 

Colorescience on laaja aurinkosuojasarja, josta löytyy tuotteet jokaiselle ihotyypille tai iho-ongelmaiselle iholle..

AQ SKIN SOLUTIONS

Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi. Iho ja päänahka sisältävät luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät solujen uudistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä. Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Kasvutekijät on kasvava aluevaltaus ihonhoidossa ja sitä suositteleekin tällä hetekllä monet ihotauteihin erikoistuneet asiantuntijat.

Edistys GF-teknologiassa (Growth Factor Technology) mahdollistaa nyt avun ikääntymisen merkkien torjunnassa ja poistamisessa. Kasvutekijöitä voidaan nyt tuottaa laboratorio-olosuhteissa kuhunkin käyttötarkoitukseen kohdennetusti. Useissa kliinisissä tutkimuksissa paikallisesti levitetyn  GF:n on osoitettu vähentävän merkittävästi ihon ikääntymisen merkkejä - kuten hienojen juonteiden ja ryppyjen määrää - ja lisäävän kollageenisynteesiä. 

 AQ Skin Solutions sarjan seerumit AQ Active Serum ja AQ Eye Serum silmänympärysiholle sisältävät erittäin puhtaita fibroblastikasvutekijöitä - jotka ovat geneettisesti samanlaisia ​​kuin kehon luonnollisesti tekevät kasvutekijät. Ikääntyessämme, näiden kasvutekijöiden tuotanto vähenee, jolloin ihon kyvyttömyys nuorentua häviää.

Ihonhoidon täydentäminen aktiivisella seerumilla voi auttaa ihoa luonnollisesti nuorentamaan itseään ja palauttamaan ihon hyvinvoivaan tilaan.