RYPYT & JUONTEET

 

 

Rypyt, jotka  kuuluvat ihon luonnolliseen ikääntymiseen,  saattavat esiintyä myös hyvin ennenaikaisesti ikään nähden jos päivittäinen aurinkosuojaus on puutteellinen. Auringon UV -säteet ovat suurin ihon ikääntymistä aiheuttava tekijä.

 

Kasvojen liikkeet ja ilmeet, kuten hymyily  johtavat hienoihin ryppyihin. Aina kun käytät kasvolihasta, ihon pintaan alkaa muodostua vähitellen uraa. Ihon ikääntyessä iho alkaa menettämään joustavuuttansa eikä kykene enää palautumaan. Näistä urista tulee siten pysyviä ominaisuuksia kasvoillesi.

Juonteet kehittyvät myös vähitellen.  Juonteet muodostuvat useimmiten kun iholtamme alkaa hävitä kiinteys, ihon alla olevat kudokset alkavat vähitellen pettämään ja rasva alkaa häviämään kasvoiltamme.

On erittäin väärää uskomusta ja kuvitelmaa edelleenkin, että kaikki rypyt ja juonteet, jotka muodostuvat vuosien saatossa kasvoillemme vähitellen häviäsivät yhden tai kahden kiinteyttävän hoidon myötä. 

Näkyviä, selkeitä ryppyjä ja juonteita on jopa mahdotonta hoitaa ilman pistoksia.  Pistoshoidoissa käytetään usemmiten botuliinitoksiinia ja täyteainetta. Molemmilla hoidoilla saavutetaan kauniita, nuorekkaita tuloksia. 

Neulaushoidot ovat loistavia ihoa hoitavia hoitoja ja näillä hoidoilla pystytään ryppyjä pehmentämään tiettyyn pisteeseen asti.

VARAA AIKA

OTA YHTEYTTÄ

Thanks for submitting!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon