top of page

Rosacea/Couperosa/Punoitus

Rosacea voi oireilla usealla eri tavalla mutta tyypillisesti sille on ominaista punoitus, turvotus, näppylät ja pintaverisuonien laajeneminen kasvojen iholla. Hoidon valinta perustuu pitkälle sen mukaan, mikä rosacean vaikeusaste on ja millaisia oireita potilaalla esiintyy. Koska rosacean oireet vaihtelevat paljon ja jokainen asiakan on yksilöllinen annetaan hoitosuositukset sekä tehdään hoitosuunnitelma konsultaation yhteydessä.

Rosacea hoidossa on tärkeää kotihoito. Ihonhoitotuotteet tulee olla sopivat ja oikeanlaiset yksilöidysti. Aurinkosuojan käyttöä ei saa myöskään unohtaa.

Meillä Skinmedissä rosacean hoito on aina kokonaisvaltaista. Hoitoon kuuluu tulehduksen rauhoittaminen, kotihoito-ohjeet ja sopivien ihon hoitotuotteiden valinta sekä klinikkahoitomme. Yhdistelemme usein eri hoitokokonaisuuksia saavuttaaksemme parhaimmat hoitotuokset.

LED valohoito

LED valohoito on suosittu hoito rosacean sekä ihon punoituksen hoidossa. Hoitokokemusta meiltä löytyy LED valosta yli 10 vuoden ajan!

LED valohoito on kivuton hoitomuoto rauhoittamaan sekä vahvistamaan ihoa.  Suosittelemme LED valohoitoa aina sarjahoitona 4-6-8 hoitokertaa 1-2krt/vkossa. Lopulliset hoidon tulokset on nähtävissä usein 8-12 viikon kuluttua viimeisestä hoitokerrasta.

LED hoito ei tehoa couperoosaan.

IPL valohoito

Rosaceaa, coupeorsaa sekä kasvojen punoitusta voidaan hoitaa tehokkaasti IPL-tekniikalla. 

IPL valohoito toimii erinomaisesti rosaceaan sekä ihon pintaverisuoniin. Sen teho on todistettu yli kahdeksassakymmenessä vertaisarvioidussa tutkimuksessa. Hoidon aikana valoimpulsseja kohdistetaan hiussuoniin, jonka johdosta hiussuonet kutistuvat, jolloin punoitus alkaa vähitellen vähenemään.

Hoito vaatii pääsääntöisesti aina sarjahoidon. Hoidot toteutetaan 3-4viikon välein..

Kasvohoidot

Valikoimastamme löytyy myös rosacea iholle tarkoitettuja kasvohoitoja, jotka vahvistavat ihon toimintoja sekä hyvinvointia.

Voimme myös yhdistää hoitoja kuten esim. happohoidon sekä LED valohoidon samalle hoitokerralle. 

Annamme myös aina suositukset sopivimmista ihonhoitotuotteista jokaiselle yksilöllisesti.

bottom of page