Water

IHOHOITOTUOTTEET

Olemme mielestämme valinneet markkinoiden parhaimmat ihonhoitotuotteet maailmalta valikoimaamme ja siksi olemme ne myös tuoneet Suomeen.

Haluamme, että hoitotulosten ylläpitäminen on helppoa ja vaivatonta myös kotona!

EVERACTIVE C&E PACK_3_edited.jpg

AlumierMD on lanseerattu vuonna 2016 ja on yksi maailman nopeimmin kasvavista medikaalisista ihonhoitotuotteiden brändeistä.

AlumierMD ihonhoitotuotteet ovat kliinisesti testattuja ja joissa ei ole yli 1300 ainetta, jotka EU, F.D.A ja Health Canada ovat kieltäneet. Kutsumme tätä sitoutumista puhtaaseen tieteeseen.

AlumierMD tuotteet sisältävät runsaasti antioksidantteja.

AQ Skin Solutions on FDA:n hyväksymä ja CE merkitty ihonhoitotuotesarja.

Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi. Iho sisältää luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät solujen uudistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä.

Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Kasvutekijät on kasvava aluevaltaus ihonhoidossa ja sitä suositteleekin tällä hetkellä monet ihotauteihin erikoistuneet asiantuntijat.

AQ SS-117-edit.jpg.png
830AC920-1B2D-445B-8ABD-AA20F22A5CAD.png

Colorescience on ollut valikoimassamme jo yli 6 vuoden ajan. Sarja on voittanut useita palkintoja parhampaina aurinkosuojasarjana ympäri maailman.

Colorescience sisältää vain 100 % puhtaita, luonnollisia mineraaleja, antioksidantteja ja kasviperäisiä aineita.

Kaikki tuotteet ovat ja ainoastaan fysikaalisia.

Aurinkosuojista löytyy sävyttömiä ja sävyllisiä tuotteita.

Skinbetter Science on toinen medikaalinen ihonhoitosarjamme, joka on  voittanut useita palkintoja parhampaina ihonhoitosarjana.

SkinBetter Science tarjoaa välittömiä ja pitkäaikaisia hyötyjä ihonhoidossa.

Tuotesarjassa on AHA-hapot ja retinoidit saatu yhdistettyä samaan koostumukseen siten, että raaka-aineet ovat ja pysyvät stabiilina. 

Detoxifying Scrub Mask Bubbles.jpg