top of page

PROFHILO

 

Profhilo on ihoon injektoitava hyaluronihappohoito, joka sopii erinomaisesti kasvojen, kaulan ja decolten ihon kosteuttamiseen. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia.

Sekä korkean että matalan molekyylipainon hyaluronihaposta valmistettu Profhilo pystyy lisäämään ihon kosteutusta ja samalla parantamaan jonkin verran ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta, koska se pystyy käynnistämään myös kollageenin ja elastiinin tuotannon. 

Kun ihon täyteaineet keskittyvät antamaan volyymia injektioalueille PROFHILO® suhteellisen alhainen viskositeetti leviää tasaisesti ja toimii koko kasvoille. 

​Hoito koostuu yleensä kahdesta kolmeen hoitokertaa ja hoitojen välillä on neljä viikkoa. Vaikutuksen säilyttämiseksi hoito on suositeltavaa toistaa kolmen - kuuden kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Erityinen injektiotekniikka vähentää kipua sekä toipumista.

Nopea, helppo hoito ihon ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sekä jo näkyviin ihon ikääntymismuutoksiin tuomaan kosteutta sekä kimmoisuutta.

Suosittelemme hoitoa 30+.

Hoidon jälkeen emme suosittele käytettäväksi meikkiä. Iholla saattaa näkyä pistoskohdissa pientä paukamaa, joka on aivan normaalia. Nämä usein laskeutuvat muutaman tunnin kohdalla. Mustelmat ovat myös mahdollisia sekä hoitoalue saattaa punoittaa.

Suosittelemme sairaanhoitajan veloituksetonta konsultaatiota edeltävästi hoitoa.

Hoidon lopputulokset ei vastaa täyteainehoidon tuloksia.

bottom of page