top of page
ny prfhilo2x.jpg

PROFHILO®

Hoito, joka on voittanut on voittanut Euroopan parhaan injektoitavan tuotteen palkinnon Aesthetic Industry Awards -kilpailussa useana vuotena.

Profhilo on ihoon injektoitava hyaluronihappohoito, joka sopii erinomaisesti kasvojen, kaulan ja decolten hoitoon. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia.

Sekä korkean että matalan molekyylipainon hyaluronihaposta valmistettu Profhilo pystyy lisäämään ihon kosteutusta ja samalla parantamaan ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta, koska se pystyy käynnistämään myös kollageenin ja elastiinin tuotannon. 

Kun ihon täyteaineet keskittyvät antamaan volyymia injektioalueille PROFHILO® suhteellisen alhainen viskositeetti leviää tasaisesti ja toimii koko kasvoille. 

Hoidon lopputulokset ei vastaa täyteainehoidon tuloksia.

Hoitoa suositellaan  2 hoitokerran sarjahoitona 4 viikon välein. Ylläpitohoito 3 - 6 kk kohdalla tai tarvittaessa.

Erityinen injektiotekniikka vähentää kipua sekä toipumista.

Nopea, helppo hoito ihon ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sekä jo näkyviin ihon ikääntymismuutoksiin tuomaan kosteutta sekä kimmoisuutta.

Ikäsuositus 35+.

Hoidon jälkeen emme suosittele käytettäväksi meikkiä. Iholla saattaa näkyä pistoskohdissa pientä paukamaa, joka on aivan normaalia. Nämä usein laskeutuvat muutaman tunnin kohdalla. Mustelmat ovat myös mahdollisia sekä hoitoalue saattaa punoittaa.

Suosittelemme sairaanhoitajan veloituksetonta konsultaatiota edeltävästi hoitoa.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page