top of page

TERVE IHO

Jokainen meistä haluaa saavuttaa kauniin ja terveen, hehkuvan iho mutta mitä se oikein loppujen tarkoittaa? Kirkkaampaa, kosteampaa vai kiinteämpää ihoa? Terveen ihon määritelmä voi myös vaihdella henkilöstä toiseen.


Hyvä iho johtuu osittain geeneistämme. Useimmille meistä ei ole kuitenkaan luonnostaan annettu geenejä, joilla voidaan saavuttaa täysin virheetön iho ja se meidän tulee valitettavasti hyväksyä. Voimme kuitenkin tehdä ihomme eteen asioita, jotta ihomme näyttäisi parhaalta. Joskus oikeanlaiset ihonhoitovinkit voivat antaa sinulle näkyviä tuloksia kuten punaisuuden vähenemisessä tai aknen hallinnassa.


Huolehdi ihon perusasioista. Puhdista iho puhdistusaineella, vähintään joka ilta. Vaikka et käyttäisi meikkiä. Ihomme on päivittäin kovassa rasituksessa koska ympäristöstä tuleva saaste, pöly ja pakokaasu leijuu ilmassa ja ihomme altistuu näin epäpuhtauksiin. Jos jätät kasvosi puhdistamatta iltaisin, iholle jääneet ilman epäpuhtaudet ruokkivat ihoasi voimaan huonosti ja tämä näkyy usein ihon punoituksena, ärtyneisyytenä, herkkyytenä tai jopa näppyinä. Kosteuta ihoa. Päivisin tuotteilla, jotka sisältävät antioksidantteja ja iltaisin kosteutta. UV-suojan käyttö joka päivä tarjoaa iholle edullisinta suojaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

ROSACEA

bottom of page