top of page

HUULTEN TÄYTEAINEHOIDON JÄLKEINEN HOITO

Huulten täyteainehoidon jälkihoito on äärimmäisen tärkeää kuten monen muunkin esteettisen hoidon jälkeen.

Huulten täyteainehoidon jälkeinen toipuminen voi vaihdella muutamasta päivästä jopa viikkoon, tämä on hyvin yksilöllistä. Injektioalueella oleva turvotus ja mustelmat ovat hyvin normaaleja, yleisiä sivuvaikutuksia ja näistä kyllä selviää.

On äärimmäisen tärkeää, että jätät huulesi rauhaan heti hoidon jälkeen. Älä koskettele huulia tai hiero niitä, vältä voimakkaita lämpötilanvaihteluja kuten kuumaa, vältä esim. kuuman juomista ainakin muutamaan tuntiin.


Tyypillisin kysymys liittyen täyteainehoitoihin on "tuleeko hoidosta mustelmia ja kuinka pitkään ne kestävät". Vaikka teemme aina parhaamme, että välttyisit mustelmilta, kasvoissasi on äärimmäisen paljon verisuonia emmekä näe silmämääräisesti kuin pinnallisimmat verisuonet.

Suosittelemme, että 2 viikkoa ennen hoitoon tuloa jätät tauolle kalanmaksaöljyn tai Omegan jos ne on sinulla käytössä. Suosittelemme myös välttämään alkoholia muutamia päiviä ennen hoitoon tuloa sekä heti hoidon jälkeisinä päivinä. Jos joudut ottamaan särkylääkettä, valitse mieluiten parasetamolia kuin esimerkiksi ibuprofeiinia. Toki jos lääkäri on sinulle lääkityksen määrännyt, toimi hänen ohjeiden mukaan.

Hoidon jälkeen, rehellisyyden nimissä, varaudu turvotukseen. Turvotus saattaa kestää 24t tai enemmän, usein kuitenkin pahin turvotus häviää muutaman vuorokauden aikana. Tämä voi kuitenkin vaihdella.

Hyaluronihappo asettuu noin muutamien viikkojen aikana ja tällöin vasta on nähtävissä lopullinen hoitotulos.


Suosittelemme aina ennen hoitoa veloituksetonta sairaanhoitajan konsultaatiota, jossa varmistamme hoidon soveltuvuuden sinulle sekä käymme läpi esitietosi kuten mahdolliset lääkkeesi ja sairautesi. Käymme kanssasi läpi mitä sinun tulee huomioida ennen ja jälkeen hoidon. Näin varmistamme, että hoito on sinulle turvallista suorittaa.10 views0 comments

Recent Posts

See All

ROSACEA

bottom of page