Blonde Woman Smiling

INJEKTIOHOIDOT

Injektiohoidot ovat tehokkaita hoitoja, joilla saadaan nopeasti iholla näkyviä tuloksia.

Jos ikääntymisen merkit kuten juonteet sekä kasvoista hävinnyt nuorekkuus häiritsevät sinua, voimme usein auttaa sinua.

Meillä täyteainehoidot teille tekee aina täyteaineisiin koulutettu sairaanhoitaja.

Teemme kokonaisvaltaisia täyteainehoitoja koko kasvoille, joilla palautetaan kasvoille menetettyä volyymia. Käytämme useita erilaisia täyteaineita poskien, leukalinjan ja poskien aluelle, unohtamatta myöskään huulia.

Täyteaineissa ja useimmissa ihoa syväkosteuttavissa hoidoissa käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste joka häviää tasaisesti elimistöstä aineenvaihdunnan mukana.

Täyteaineet

Käytössämme on maailman johtavat täyteainemerkit JUVÉDERM® sekä Restylane®, jotka ovat FDA:n hyväksymiä sekä CE -merkittyjä täyteaineita. Molemmilla täyteainemerkillä on taustalla myös kymmenien vuosien kokemus kllinisestä käytöstä sekä valmisteilla on tehty miljoonia hoitoja. Hoitojen tulokset ovat pitkäaikaisia ja luonnollisia.

Sarjojen tuotteita saa käyttää ainoastaan koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset.

Molemmista sarjoista löytyy laaja valikoima koostumukseltaan erilaisia täyteaineita, jotka valitaan aina asiakkaan mukaan yksilöllisesti ja mitä hoidolla halutaan saavuttaa.

Ennen täyteainehoitoa konsultaatio on välttämätön, jolloin teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman ja tällöin saat myös kustannusarvion.

 

Ihon syväkosteuttajat & Skinboosterit

Valikoimastamme löytyy useita muita ihoa kosteuttavia injektiohoitoja. 

Hoidot on tarkoitettu parantamaan ihon kosteustasapainoa, elastisuutta sekä samanaikaisesti prantamaan ihon laatua. Hoidot antavat syväkosteutetun, terveen hehkun iholle!

Hoitoja voidaan tehdä myös kasvojen alueen lisäksi kaulalle, decoltelle ja käsille.

Valikoimastamme löytyy mm. Juvéderm® VOLITE sekä Restylane Skinboosters™-hoidot 

Botuliinitoksiini

Botuliinia on käytetty esteettisiin tarkoituksiin maailmanlaajuisesti jo vuosikymmenten ajan. Hoito on nopea ja turvallinen tapa silottaa juonteita ja ryppyjä.

Botuliinihoitoja käytetään esteettisinä hoitoina silloin kun halutaan tilapäisesti rauhoittaa lihasten toimintaa. Hoidolla voidaan pehmentää kasvojen ryppyjä ja ennalta ehkäistä syvempien ihojuonteiden syntymistä. 

Konsultaatio on välttämätön ennen hoitoa.

Toukokuussa 2019 tulleen VALVIRA:n ohjeistuksen mukaan botuliinitoksiinihoidon antaminen on terveydenhuollon alaista toimintaa. 

Palvelun tuottaa Skinmedissä SkinHealth Finland.

Mesobotox

 

Mesobotox hoito on monipuolinen ihonhoito, joka sopii usein rasvaiselle, huokoiselle iholle koska hoidolla pystytään vaikuttamaan supistavasti ihohuokosiin. Mesobotox toimii myös erinomaisesti rosacea iholle, vähentäen ihon punoitusta ja kiiltoa.

​Mesobotox ei toimi siis perinteisen botuliinin tavoin, jossa pistokset injektoidaan lihakseen.

 

Toukokuussa 2019 tulleen VALVIRA:n ohjeistuksen mukaan botuliinitoksiinihoidon antaminen on terveydenhuollon alaista toimintaa. 

Palvelun tuottaa Skinmedissä SkinHealth Finland.

Belkyra

 

Ongelmana kaksoisleuka? Nyt sen hoito on mahdollista ilman kirurgiaa. Ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä esteettinen, ei -kirurginen hoitomuoto kaksoisleuan hoitoon.

​Belkyra on Allergan-lääkeyhtiön kehittämä lääkeaine, jota saa antaa vain terveydenhuollon ammattilainen, sairaanhoitaja tai lääkäri, jolla on soveltuva pätevyys ja asiantuntemus Belkyra-valmisteen käyttöön. Konsultaatio on välttämätön aina ennen hoidon aloitusta.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon