top of page
unnamed.jpeg

Mitä kollageeni oikein on? 

Kollageeni on ihmiskehon tärkeä proteiini ja sen näkyvimmät tehtävät liittyvät ihoon. Kollageeni on tärkeä osa ihon dermiksen eli verinahan rakennetta ja sen avulla iho pysyy kimmoisana, joustavana ja rypyttömänä. Tiedetään, että kollageenin tuotanto ja rakenne heikkenevät jo varhaisessa aikuisiässä, noin 25 ikävuoden jälkeen 1-2% vuodessa.

Usein kollageenin vähenemistä ei itse edes huomaa. Kun iholle alkaa ilmestyä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä kuten ryppyjä, voi se olla merkki, jolloin ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa stimuloivien tuotteiden käyttöä kannattaa alkaa harkita. Kollageenin tuotantoa ja ihon uudistumista voidaan boostata myös tietyillä ihonhoitotuotteilla kuten peptideillä, C -vitamiinilla ja retinolilla. Myös kasvutekijät ovat uutta ihonkoitoteknologiaa ja ne kuuluvat myös ihon omiin alkuperäisiin ainesosiin..

Teemme Skinmedissä monipuolisesti erilaisia ihohoitoja, ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan tai jo näkyvien ihon ikämuutosten hoitoihin. Kuitenkin aina kollageenituotannon aktivoiminen on iholle hyvästä, oli kyseessä minkäikäinen ihminen tahansa. Mikroneulaus, radiofrekvenssi, mikroneulaus-radiofrekvenssihoidot ja muut erilaiset neulaushoidot ovat erinomaisia kollageeniboostareita ja suosittelemme niiden ohelle Oslo Skin Labin kollageenilisän käyttöä jos asiakas on kiinnostunut tukemaan ihonhoidon vaikutuksia myös kotona.

Kollegeenilisät ovat puheenaihe, joidenka puolesta tai vastaan ollaan. Kollageenituotteita on markkinoilla lukuisia eikä kaikilla tuotteilla ole tutkittua vaikutusta taustalla.

Oslo Skin Lab The Solution™ Beauty collagen sisältää tyypin I hydrolysoitua Verisol®-kollageenia. Tuotteen kollageeni on pilkottu peptideiksi eli aminohappoketjuiksi. Pituudeltaan ne ovat juuri oikean mittaisia ihon hyödynnettäväksi.

Kollageenia voidaan prosessoida monella eri tavalla, mutta juuri hydrolysointi, eli pilkkominen, on merkityksellinen vaikutukseen iholle. Verisol®-kollageeni on tutkimuksin todettu erityisen tehokkaaksi ihon pintakerrokseen. Tulokset osoittavat ryppyjen syvyyden pienenevän ja ihon kiinteytyvän. Ainutlaatuinen, kontrolloitu valmistusmenetelmä pilkkoo kollageenin peptideiksi entsyymien avulla.  Menetelmä on tärkeä tuotteen ryppyjä vähentävälle vaikutukselle ja nimenomaan peptidin pituus on ratkaiseva. Verisol®-kollageenipeptideillä on lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan erityisen positiivinen vaikutus ihon pintaan. (lähde Oslo Skin Lab.)

Saat Skinmedin asiakkaana erikoisedun tutustumishintaan OSLO SKIN LAB kollageenivalmisteesta. Kysy koodia hoitajaltasi.

bottom of page