top of page
Skinmed_1265.jpg

MIKRONEULAUS

Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta voidaan ihoon imeytetään erilaisia aktiiviaineita.

Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia.

Kohtisuora neulaus ei aiheuta ihoon myöskään epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät.

Jokainen ihoon syntyvä mikroskooppinen reikä käynnistää luonnollisen korjausprosessin, jonka seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu.

Dermapen 4™ laite on valmistettu Australiassa ja on ollut käytössämme jo useamman vuoden ajan. Hoito on monelle tuttu jo pelkkänä laitteen nimenä. Hoidossa käytetään aina steriiliä hoitopääpatruunaa, jonka 16 neulaa lävistävät ihon nopeasti ja kivuttomasti luomalla ihoon mikroavauriota. Hoitopään neulat lävistävät ihon 1920 kertaa sekunnissa.

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin melko välittömästi hoidon jälkeen.

Dermapen4 hoitoa tekee meillä Skinmedissä kosmetologi sekä sairaanhoitajat.

AQ DermaStamp 

AQ Dermastamp hoito on Skinmedin vanhin mikroneulaushoito, jossa käytetään leimauslaitteen tapaista työvälinettä luomaan iholle mikrovaurioita, jotka käynnistävät ihon itseparantumisprosessin tuottamaan uutta kollageenia ja palauttamaan vaurioituneen ihokudoksen.

Se auttaa tehokkaiden ravintoaineiden infuusiota syvälle ihoon stimuloimalla ihosolujasi välittömästi.

AQ Dermastamp hoidossa käytetään Recovery Serumia, joka sisältää suuren pitoisuuden luonnollisia kasvutekijöitä sekä proteoglykaaneja ja glykosaminoglykaaneja. Lisäämällä epidermaalisia kasvutekijöitä olemme luoneet kattavimman ja edistyksellisimmän saatavilla olevan mikroneulaushoidon.

Tämä farmaseuttinen seerumi sisältää suuren pitoisuuden kasvutekijöitä ja muita aktiivisia ainesosia, jotka tehostavat ihon luonnollista uusiutumis- ja korjausprosessia. Nämä prosessit edistävät kollageenin tuotantoa, tervettä verenkiertoa ja solujen uusiutumista, mikä tekee AQ Recovery Serum -seerumista täydellisen lisäyksen mikroneulaushoitoon.

AQ Recovery Serum tehostaa ihon luonnollisia palautumisprosesseja, mikä voi korjata ja uudistaa ihokudosta stimuloimalla kollageenin tuotantoa, verenkiertoa, antioksidanttista aktiivisuutta ja solujen uudistumista.

AQ Derma Stamp hoitoa tekee meillä Skinmedissä kosmetologi sekä sairaanhoitajat.

 

Hoitosuositukset ovat yksilöllisiä ja kaikkien mikroneulaushoitojen määrä vaihtelee ihon tarpeen mukaan.

Mikroneulaushoitoa suositellaan pääasiassa aina useamman hoidon sarjana, tyypillisesti 3-6 hoitoa 4-6 viikon välein.

Ihon kunto ja rakenne paranee jopa 6-12kk ajan ja suosittelemmekin kotihoitoon tukemaan hoitoa oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla kuten AQ Active kasvutekijä Serumilla tai i iS CLINICAL – Youth kasvutekijä Serumilla.

Voit tehostaa hoidon tueksi säännölliseen käytöön OSLO SKIN LAB kollageeni lisävalmistetta.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville äideille. Jos ihollasi on erityistä herkkyyttä, aktiivista tulehdusta tai se on hyvin kuiva, suosittelemme keskustelemaan edeltävästi ennen hoitoa kosmetologin tai sairaanhoitajan kanssa. Roacuttan kuuri alle 6kk on este hoidolle.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page