top of page

MESOBOTOX

Mesobotox on edistyksellinen ihonhoito, joka tarjoaa upeita tuloksia ihon eri ongemiin. Hoito on erittäin suosittu ja turvallinen.

Tämän hoidon innovatiivisuus on, että se mahdollistaa koko kasvojen alueen hoidon. Tyypillisesti botullini pistoksilla heikennetään kasvojen lihasten toimintoja ja näin tasoitetaan ryppyjä. Mesobotox hoidon tarkoituksena ei ole täysin tasoittaa ryppyjä vaan antaa iholle nuorekas, raikas hehkuva ulkonäkö. 

Koska mesobotoxia ei injektoida lihakseen, se ei myöskään vaikuta lihasten toimintaan tai ilmeisiisi.

Mesobotox hoidossa botuliinitoksiini kohdistuu aivan ihoon ja sen pintakerrokseen, jossa esiintyy talintuotantoa, aknea ja kasvojen punoitusta. Kun botuliinitoksiinilla hoidetaan ihon pintakerrosta, se ei poista ryppyjä kokonaan. Se kuitenkin auttaa supistamaan ihohuokosia tai saamaan ne näyttämään pienemmiltä, vähentämään talituotantoa ja ihon punoitusta, mikä voi vähentää mm. aknea. Tämä voi sitten tehdä ihosta kirkkaamman, tasaisemman ja sileämmän.

Mesobotox hoidolla on useita etuja. Hoito supistaa ihohuokosia, vähentää öljyn/talin tuotantoa, silottaa ja kiinteyttää ihoa, vähentää kasvojen punoitusta sekä saa ihosi hehkumaan. 

Hoidon tulokset ovat kestoltaan noin 3kk, jonka jälkeen hoidon voi uusia halutessaan.

Hoitoalueita ovat kasvot, kaula ja decolte.

Hoito on kivuton, nopea, kestoltaan noin 20 - 30 min. Hoidon jälkeen iho voi olla paikoitellen laikukas, hieman punoittava mutta rauhoittuu nopeasti. Meikkiä emme suosittele hoitopäivänä.

Emme tee hoitoa raskaana oleville tai imettäville. Mesobotox hoitoon sinun tulee olla 18- vuotias perusterve. Ihon tulee olla terve eikä siinä saa olla akuuttia tulehdusta. 

Huomioithan, että mesobotox hoidolla on myös monia muita nimiä ja se voi tarkoittaa eri asioita eri hoitopaikoissa. Myös itse hoitotekniikkaan liittyen. Meillä on kokemusta hoidosta yli 10 vuoden ajan ja voit luottaa näin myös ammattitaitoomme.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page