top of page

LED VALOHOITO

LED valohoito on täydellinen hoito kaikille, jotka haluavat ylläpitää ihon terveyttä!

Hoito onkin ollut monien asiakkaidemme kestosuosikki jo vuosia.

Valohoidolla on saavutettu erinomaisia tuloksia mm. rosacean hoidossa ja hoitoa suositellaan ensisijaisesti aina sarjahoitona. Hoitosarjat ovat usein 4-8 kerran hoitokäyntejä.

Hoitosarjojen pituudet riippuvat hyvin pitkälti iho-ongelmasta ja sen laajuudesta. Usein pelkkä LED valohoito ei riitä yksinään hoitamaan jotain tiettyä iho-ongelmaa vaan asiakkaan tulee myös sitoutua annettuihin hoito-ohjeisiin sekä muutoksiin ihonhoidossa.

Hoitokertojen suositukset annetaan yksilöllisesti konsultaation yhteydessä. Hoitokäynnit ovat pääasiallisesti kerran viikossa tai riippuen iho-ongelmasta 2 kertaa viikossa. 

 

Lopulliset hoitotulokset nähdään usein vasta 8-12viikon kuluttua viimeisestä hoitokerrasta.

LED valohoitoa voidaan myös käyttää tehostamaan muiden hoitojen vaikutusta, LED valohoito ei kuitenkaan sisälly automaattisesti minkään hoidon yhteyteen ja suunnitellessasi valohoitoa muun hoidon yhteyteen tulee se varata erikseen lisähoitona. 

Hoitoaika on 20min ja usein hyvin rentouttava. Halutessasi voit torkahtaa hoidon aikana tai kuunnella samanaikaisesti mielimusiikkiasi tai Podcastia omilla kuulokkeillasi.

LED valohoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa. Joskus iho voi olla hetkittäin punoittava mutta rauhoittuu nopeasti. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen ja voit jatkaa päivääsi aivan normaalisti. 

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille, kärsit migreenistä, sinulla on epilepsia tai sinulla on tai olet sairastanut melanooman.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page