COVID - 19

 

Tulethat sovittuna hoitoaikana, et etuajassa. Vaikka hoitoihimme on varattu riittävästi aikaa, tulee meillä olla myös aikaa siivota huone heti hoitosi jälkeen sekä muut tilat ja pinnat ennen seuraavaa asiakasta.

Kun tulet meille toivomme, että käytät maskia kunnes ohjaamme sinut hoitohuoneeseen. Saat heti hoidon jälkeen meiltä puhtaan maskin käyttöösi.

Pyydämme myös, että käyt heti tullessasi pesemässä kädet vedellä ja saippualla, sen jälkeen voit halutessasi desinfioida kätesi.

 

Jätä päällysvaatteesi aulan naulakkoon ja ota hoitohuoneeseen vain henkilökohtaiset tavarasi kuten käsilaukkusi, puhelimesi ja lompakkosi. Ethän käytä hoitohuoneessa työpintojamme tavaroidesi säilytykseen, työpinnat on tarkoitettu vain meidän käyttöömme. Vältäthän myös puhelimen käyttöä hoitohuoneessa. Toivomme, että tulet hoitoihimme ilman meikkiä.

 

Ethän jää hoidon jälkeen hoitamaan puhelujasi tai kuluttamaan aikaasi tiloihimme. Näin meillä on riittävästi aikaa puhdistaa ja tuulettaa tilat ennen seuraavaa asiakastamme.

Näin pyrimme myös välttämään kaikkia turhia asiakkaiden keskinäisiä sosiaalisia kontakteja.

 

Puhdistamme tilojamme useasti pitkin päivää ja siksi on tärkeää, että kaikki toimimme ohjeiden mukaan, jolloin kaikilla on miellyttävää ja turvallista asioida meillä.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon