top of page
Skinmed_0808.jpg

HYDRAFACIAL

HydraFacialissa hyödynnetään hyvin tunnettua ja suosittua teknologiaa jonka avulla iho puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus sekä tehdään kasvohoito kosteutetaan ihoa HydraFacial-laitteen avulla. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta. HydraFacial-kasvohoito on monipuolinen hoito, johon voidaan yhdistää ihonhoitoa tehostava tehoampulli.

Ainutlaatuinen ihonhoitobrändi, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä kivuton ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö vain noin 30 minuutissa.

Useita eri hoitovaihtoehtoja, kysy suosituksia hoidon yhteydessä.

Hoitosuositukset ovat hyvin yksilölliset. Hoito voidaan uusia kerran kuukaudessa.

Vain HYDRAFACIAL kasvohoidon yhteyteen erillisenä palveluna:

HYDRAFACIAL PERK EYE 

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysalueen iholla missä iho on äärimmäisen herkkää ja taipuvaista ohenemiseen, ryppyihin ja juonteisiin. Silmien alueella näkyvät myös stressin merkit, unen puute ja puutteellinen ruokavalio.

HydraFacial Perk Eye -hoito kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tärkeimpinä vaikuttavina aineinaan esimerkiksi hevoskastanjauute ja arnikinkukan uute – tehden herkän silmänympärysalueen ihon kiinteäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

HYDRAFACIAL PERK LIP

Huuliesi iho on kehosi ohuimpia ihoalueita joten tämä alue on erityisen herkkä vaurioille ja kuivuudelle.HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huuliasi vaikuttavina aineinaan muun muassa piparminttuöljy ja pioniuute, jotka tekevät huulistasi raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmä​t.

LYMFA

Lymfa auttaa poistamaan turvotusta sekä lisää verenkiertoa ja ihon hapenottokykyä. Lymfalla saadaan poistettua toksiinia ja parantamaan ihon hyvinvointia. Lymfa tehdään erillisellä hoitopäällä.

FIRE & ICE FACIAL

 

Tämä intensiivinen ja kliininen kasvohoito on suunniteltu nopeasti ja turvallisesti uudistamaan ihon pintaa, vähentämään juonteita, silottamaan ja helpottamaan solujen uusiutumista. Tämä upea hoito perustuu kahden terapeuttisen naamion yhdistelmään:

Ei ilman syytä, että tämä hoito on suosittu Hollywoodin tähtien keskuudessa, jossa se tunnetaan myös lempinimistä "The Red Carpet Treatment" ja "The Oscar Treatment".

  • Ei toipumisaikaa

  • Myös ongelmaiholle

  • Ikääntymisen merkkeihin

HONEY ENZYME FACIAL

Luksuskasvohoito. 

Tämä ylellinen, kosteuttava entsyymikasvohoito parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille ja jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi, kirkkaampi, pehmeämpi ja elvytetympi iho kuin koskaan ennen.

Hunajaa käytetään useissa tässä hoidossa käytetyissä farmaseuttisissa ihonhoitotuotteissa.

Hunaja sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja runsaasti antioksidantteja ja bioaktiivisia kasviyhdisteitä, kuten flavonoideja.

Kuivalle iholle, paljon matkustaville, joiden iho kuivuu herkästi.

Erinomainen talviajan tai muun ihoa kuivattavan ajan hoidoiksi

FOAMING ENZYME FACIAL

Syväpuhdistava, mutta hellävarainen hoito herkällekin iholle

Tässä ammattilaishoidossa iholle syntyy vaahtoava efekti samalla kun bioaktiiviaineet kuorivat ja syväpuhdistavat ihohuokosia tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. 

Hoitoon on yhdistetty korkeimman puhtaus- ja laatutason farmaseuttisen tason seerumit ja voiteet.

Tässä vaahtoavassa entsyymikasvohoidossa vaahtoavat ainesosat kuorivat ihoa hellästi, mutta tehokkaasti sen sopien kaikille ihotyypeille jättäen ihon kirkkaaksi ja kuulaaksi useiden päivien ajan.

DERMAPLANING

Dermaplaning hoito on ihonkuorinta, jonka kautta saavutetaan iholle kirkkautta ja raikkautta. Sopii erinomaisesti pintakuivalle, samealle, väsynelle ja pigmentoituneelle iholle. Dermaplaning voi auttaa minimoimaan aknen arpia, hienoja ryppyjä ja sameaa ihoa. Hoito paljastaa sileämmän, kiinteämmän ja terveemmän ihon.

Hoito on myös täydellinen hoito poistamaan untumaista velluskarvaa. Velluskarvojen poisto ei lisää karvan kasvua tai karvan paksuutta, joten voit olla huoleti. 

Hoidon yhteyteen voidaan liittää esimerkiksi LED valohoitoa, HydraFacial, kevyempiä happohoitoja, jotka saattavat osaltaan aiheuttaa laikikkuutta hoidon jälkeen. Myös kosteuttavat hoidot ovat erinomaisia, jolloin ainesosat pääsevät tehokkaasti imeytymään ihoon.

Hoitoa suositellaan 3 - 4 viikon välein.

3-in-1 SUPER FACIAL

Yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsee, kosteuttaa ja hapettaa kudosta. Lisäksi iho kiinteytyy. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta sarjahoidolla tehostetaan vaikutusten tehoa ja kestävyyttä. Hapen lisääntyminen ihon pinnalla edistää nuoremman ja terveemmän näköistä ihoa, lisää verenkiertoa ja luonnollisia aineenvaihduntaprosesseja. Ihon kohonneiden happipitoisuuksien lisäksi Oxygeneo kuorii hellävaraisesti ihon pintaa ja tehoaineita tuodaan erilaisten ihosairauksien hoitoon. Hoidot saavat aikaan sileämmän ja elvytetyn ihon välittömillä ja pitkäaikaisilla vaikutuksilla.

Useita eri hoitovaihtoehtoja, kysy lisää hoidon yhteydessä.

OXYGENEO®  OXYPOD

GeneO+ on ylivertainen ihoa ravitseva ja sen happipitoisuutta parantava laite, jolla saavutetaan kliinisesti todennetut anti-aging -vaikutukset.

OxyGeneoOxyPod tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2-kuplia, jotka puhkeavat kevyesti ihon pinnalla. OxyGeneo- hoitopää vapauttaa CO2-kuplat geelistä ja imeyttää ne epidermikseen.

VIISI TEHOKASTA HOITOLINJAA! Hoito sisältää Oxypod-kapselin ja loppuseerumin.

LED VALOHOITO

LED valohoito sopii kaikille! Hoito vahvistaa ihoa. Valohoidolla on saavutettu erinomaisia tuloksia mm. rosacean hoidossa ja hoitoa suositellaan ensisijaisesti aina sarjahoitona. Hoitosarjat ovat usein 4-8 kerran hoitokäyntejä.

Käytämme LED valohoitoa myös tehostamaan muiden hoitojen vaikutusta mutta  LED valohoito ei kuitenkaan sisälly automaattisesti minkään hoidon yhteyteen ja suunnitellessasi valohoitoa muun hoidon yhteyteen tulee se varata erikseen lisähoitona. 

PEELGLOW EXPRESS

Tässä kasvohoidossa iho kuoritaan kevyellä happokuorinnalla, jonka jälkeen hoitoa tehostetaan LED valohoidolla. Hoito kirkastaa sekä kosteuttaa ihoa sekä mahdollistaa uusien ihosolujen syntymisen. Kevyt happo valitaan aina ihotyypin mukaan, joten hoito sopii hyvin monelle iholle. Hoto voidaan ottaa sarjahoitona kerran viikossa tai yksittäisenä hoitona kun ihosi kaipaa hehkua!

Sopii mm. pintakuivalle, samealle iholle, epäpuhtalle tai akneiholle.

Hoito kestää vain 30min

bottom of page