top of page

BOTULIINIHOIDOT

Botuliinia on käytetty esteettisiin tarkoituksiin maailmanlaajuisesti jo vuosikymmenten ajan. Hoito on tehokas ja turvallinen tapa silottaa ryppyjä.

Botuliinihoitoja käytetään esteettisinä hoitoina silloin kun halutaan tilapäisesti rauhoittaa lihasten toimintaa. Hoidolla voidaan pehmentää kasvojen ryppyjä ja ennalta ehkäistä syvempien ihojuonteiden syntymistä. 

Botuliinihoidot ovatkin saaneet  viime vuosina aivan uuden suunnan, aiemmin botuliinia käytettiin puhtaasti ryppyjen hoitoon, nykyisin suuntaus on niiden ennaltaehkäisevä hoito.

Oikein käytettynä ja oikein annosteltuna hoito ehkäiseekin ryppyjen ja juonteiden muodostumista. Tulokset voivat olla hyvinkin huomaamattomia ja luonnollisiia ettei kukaan edes välttämättä huomaa sitä.

Tyypillinen ikä botuliinipistoksille on 40 vuotta, jolloin usein iholla alkaa näkyä ensimmäisiä ryppyjä mutta myös nuorempi sukupolvi on ottanut hoidon omakseen ja päätavoite kolmenkymmenen ikävuoden ikäisenä onkin estää kasvolihasta toimimasta siten, että se alkaa muodostamaan ilmeryppyjä. Koska botuliinihoito rajoittaa lihasten liikettä - vaikuttamalla siten ettei ryppy syvenny entisestään on tästä syystä botuliinitoksiini erinomainen hoito myös ennaltaehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä/ryppyjen muodostumista.

Toimintamme perustuu viranomaisten alalle antamiin ohjeisiin ja määräyksiin. Klinikalla on vastuulääkäri. Hoidot toteuttaa SkinHealth. 

JUVEDERM TÄYTEAINEET

 

Meillä Skinmedissä käytämme ylpeinä Juvederm  täyteaineita. Juvederm on tuotesarja, joka sisältää useita erilaisia ​​täyteaineita, jotka ovat huolellisesti suunniteltu mukautumaan anatomiaasi ja ihonhoidon tarpeisiisi.

Monet asiakkaistamme haluavat ennaltaehkäistä tai hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä, jotka saavat heidät näyttämään väsyneiltä, ​​ärtyisiltä tai ​​vihaisilta. Myös ihon velttous on suurimpia asiakkaidemme huolenaiheitamme.  Ihon ikääntyminen ja sen laatu vaikuttavat ulkonäköön - sekä fyysisesti että henkisesti. Mitä vähemmän ihossasi on hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinikuituja sen myötä ihosi kuivuu, heikkenee ja siinä on ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Jopa rasva ja luut, joiden tilavuus pienenee ja joihin painovoimalaki vaikuttaa, vaikuttavat kasvojen ulkonäköön ja muotoon.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua konsultaatiolla ja opastuksella ennen hoitoa. Lue lisää täyteainehoidoistamme alempana tällä sivulla!

HUULTEN TÄYTEAINEET KAIKEN IKÄISILLE

 

Monet ihmiset haaveilevat aistillisista, kauniista huulista, joissa on hyvät mittasuhteet ja sopiva täyteläisyys.

Jotkut haluavat hienovaraisen lisäyksen huulten volyymiin muuttamatta merkittävästi huulten kokoa, kun taas toiset haluavat selkeästi lisää volyymia. Jos huulesi ovat mielestäsi ohuehkot tai ne ovat yksinkertaisesti menettäneet muotonsa vuosien varrella, on täyteainehoidolla mahdollista palauttaa tai tuoda huuliin täyteläisyyttä.

Pienemmällä täyteainemäärällä voimme antaa erittäin luonnollisen ja huomaamattoman lopputuloksen muodon parantamiseksi - aivan kuten lisäämällä täyteainetta, voimme halutessasi muotoilla uudelleen ja antaa näkyvästi lisää volyymia, jotta saat täyteläiset huulet. Käytämme usein Mini Lip Fill tekniikkaamme riippuen huulen lähtötilanteen tilavuudesta ja muodosta. Ylähuulen ryppyjä voimme usein hoitaa kevyesti joko hyvin kevyellä täyteaineella tai täyteaineen ja botuliinin combihoidolla.

Kysy lisää sairaanhoitajiltamme.

 

RYHTIÄ KESKIKASVOIHIN JA LINJAKKUUTTA ALAKASVOIHIN

Upeat poskipäät ovat kauniita ja luovat kauniin muodon kasvoille riippumatta siitä, oletko mies vai nainen. Korkeat poskipäät sekä volyymi antaa naisellisia ja nuorekkaita piirteitä kun vahva leukalinja miehessä luovat luonnetta ja liittyvät maskuliinisiin kasvonpiirteisiin.

Ihon ikääntyessä alamme vähitellen menettämään "nuoruuden kolmioita". Täyteaineella voimme palauttaa takaisin nuorekkuutta ja useinpitkäkestoisemman tuloksen saamiseksi tarvitemme hieman suuremman määrän täyteainetta, sillä kyseessä on suurempi hoitoalue Keskikasvojen täyteainehoidolla voimme saavuttaa usein myös positiivisia sivuvaikutuksia kasvojen alaosaan.

än myötä leukalinjamme muuttuu ja leukalinja sekä leuka ovat myös tyypillisiä hoitoalueita, joilla pyrimme tuomaan esille kasvonpiirteitä. Nämä hoitoalueet ovat suosittuja sekä miesten että naisten keskuudessa. Injektiohoidot voivat olla tapa luonnolliseen virkistyneeseen ilmeeseen ja tyydyttäviin tuloksiin. Täyteaineella, joka injekotidaan oikeisiin paikkoihin kasvojen alueella voimme saada upeita tuloksia. Selvitä konsultaatiossasi, mikä menetelmä sopii parhaiten juuri sinulle.

VIRKEYTTÄ SILMÄNYMPÄRYSALUEELLE

 

Silmän alueella on erittäin ohut iho, joka on herkkä ulkoisille vaikutuksille kuten ympäristön haitoille, stressille, unen puutteelle, hormonaalisille muutoksille ja myös sairauksille. Kaikkien näiden luonnollisten prosessien lisäksi, kuten pehmytkudoksen ja luuston volyymin menetys, aiheuttaa väsymystä ja antaa usein ikääntynyttä vaikutelmaa.

Injektiohoidoilla (täyteaineet ja botox) voidaan hoitaa silmänympärysihon ryppyjä sekä väsymystä, Täyteaineella voimme palauttaa hävinnyttä volyymia silmänympärysalueelle sekä piristää silmänympärysihoa ja vähentää tummia silmänalusia kun taas botuliinitoksiinilla voimme tehokkaasti vähentää/silmäynympärysalueen ryppyjä. Joskus voimme käyttää combihoitona ja tuloksena on selkeästi virkeämpi yleisilme.

HYBRIDI - INJEKTIO HArmonyCa

Olemme yksi harvoista klinikoista Suomessa, jotka tarjoavat HArmonyCA injektiohoitoa.  Kyseessä aivan uusi, vallankumouksellinen hybridi-injektoitava hoito, joka ei ainoastaan ​​tarjoa välitöntä volyymia, vaan myös stimuloi kollageenin uusiutumista. 

Tämä injektiohoito yhdistää hyaluronihapon sekä kalsiumhydroksiapatiittiin. Hyaluronihappo lisää kasvoille volyymia ja kohottavaa vaikutusta ja kalsiumhydroksiapatiitti stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä auttaa vähitellen kiinteyttämään ihoa, mikä tekee HArmonyCasta niin ainutlaatuisen. ​

HArmonyCa injektoidaan vain kasvojen uloimpaan osaa, tuotetta ei voi siis käyttää minne tahansa kasvojen alueelle. Se auttaa lisäämään volyymia, kohottamaan poskia ja leukalinjaa.

Hoito sopii heille, joilla on jo ihon löysyyttä, ihon joustavuuden ja kollageenin menetystä sekä kohtalaista tilavuuden puutosta.

Koska kalsiumhydroksiapatiitin vaikutus alkaa näkymään asteittain, kestää noin 3-6kk ennen kuin lopputulos on nähtävissä.

Hoito sopii erinomaisesti Juvederm täyteaineiden rinnalle.

RADIESSE

 

Haluat varmasti, että kasvosi tuntuvat ja näyttävät hyvältä?

Terve nuori iho sisältää paljon kollageenia, joka tekee ihon täyteläiseksi, joustavaksi ja vahvaksi. Ikääntymisen myötä kehon oma kollageenin tuotanto vähitellen hiipuu, minkä seurauksena muodostuu ryppyjä ja juonteita, iho veltostuu ja kasvot menettävät näin nuorekkuuttaan.

Radiessen® sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. 

Lisäksi Radiesse® muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon vaikutukset säilyvät pitkään.

Välittömän kohottamisen lisäksi Radiessen laadukkaat raaka-aineet stimuloivat ihon omaa kollageenin sekä elastiinin tuotantoa. Tämän ansiosta iho on jälleen kiinteä ja joustava.

Radiesse laimennetaan, kun sitä käytetään kollageenistimulaatioon, ja se tehdään välittömästi ennen toimenpidettä.

Hoitoa seuraavien viikkojen aikana Radiessen® mikropartikkelit stimuloivat uuden kollageenin muodostumista. Tuloksena pehmeän luonnollinen ilme kasvoille. Vastamuodostunut kollageeni ympäröi mikropartikkelit, jotka lopulta hajoavat kehon normaalin aineenvaihdunnan myötä. Uuden kollageenin vaikutukset kestävät monilla asiakkailla jopa vuoden puolitoista, mutta tulokset ovat aina yksilöllisiä, ja niihin vaikuttavat potilaan ikä, elämäntavat, aineenvaihdunta ja tietenkin hoidettava alue.

Välittömästi tehdyn hoidon jälkeen hoidettavalla alueella voi esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Nämä merkit häviävät yleensä lyhyessä ajassa ja ovat yleensä lieviä. 

Hoidettavalla alueella saattaa esiintyä myös arkuutta muutamien päivien ajan hoidosta ja tämä on aivan normaalia.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville, iholle jossa on aktiivinen tulehdus tai Roacuttan kuurista on alle 6kk. Jos sinulla on myös joku muu lääkekuuri menossa, kerrotahan sen hoitajalle. Myös jos sinulla on herpes taipumus, keskustele asiasta sinua hoitavan sairaanhoitajan kanssa edeltävästi.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen hoitoa, jossa varmistetaan hoidon sopivuus sinulle.

bottom of page