top of page
2D9190AA-5009-4F2F-A1CD-794C7A1906D8_1_105_c.jpeg
2D9190AA-5009-4F2F-A1CD-794C7A1906D8_1_105_c.jpeg

JUVÉDERM® TÄYTEAINEET

Valitse klinikkasi

Luotettava hoitotaho on tärkein tekijä. Kerro tavoitteesi, kysy saatavilla olevista täyteainehoidoista ja kysy, millaista tulosta voit odottaa.

Terveydenhuollon henkilöstön pätevyyden ja kokemuksen tunteminen varmistaa sen, että voit luottaa kasvohoitoasi varten valitsemaasi klinikkaan

JUVÉDERM® TÄYTEAINEET

Skinmedissä käytetyt Juvederm täyteaineet sisältävät luonnossa esiintyviä aineita, joita löytyy ihostamme ja sidekudoksesta luonnostaan. Nämä ihon täyteaineet ovat biologisesti yhteensopivia.

Ihon täyteaineet sitovat paljon vettä ja vaikka ne hajoavat ajan myötä ihoon injekoituina, ne pystyvät säilyttämään tilavuutensa ja muotonsa korkean vesipitoisuutensa ansiosta.

Ihon täyteaineet ovat erittäin monipuolisia ja niitä käytetään useiden ihon alueiden hoitoon kuten keskikasvojen sekä alakasvojen hoitoon, tuomaan huuliin täyteläisyyttä ja lisäämällä virkeyttä silmänympärysalueelle. Teemme kasvojen täyteainehoitoja kokonaisvaltaiseti huomioiden lähtökohtaisesti kasvojesi anatomian. 

Jos olet miettinyt täyteainehoitoja, olet varmaan myös miettinyt (ja hämmentynyt) tarvitsemastasi määrästä. Yksi täyteaineruisku saattaa jo kuullostaa suurelta määrältä mutta tiesitkö kuinka paljon se todellisuudessa on? 

Yksi 1ml = 1 ruisku täyteainetta on noin  1/5 teelusikasta. Tällä määrällä harvoin voi harvoin taikoa upeat poskipäät sekä leuan tai leukalinjan.

Yleisesti sanottuna hyvä nyrkkisääntö on, että kuluneen tilavuuden korvaamiseksi tarvitaan yksi ruisku eliniän vuosikymmenissä.

Jos olet 40- vuotias, tarvitset noin 4 täyteaineruiskua parhaan ja pitkäkestoisen tuloksen saamiseksi. Kaikkia ruiskuja ei toki tarvitse injektoida heti samalla kertaa, hoidot tehdään usein 1-3 kerran jaksoissa.

Ja muistathan, kun kestää vuosikymmeniä menettää volyymi, kestää hetken aikaa rakentaa se takaisin.

Hoidon tulokset saattavat kestää parhaimmillaan 12-18kk mutta lopputulokseen vaikuttaa toki hoidossa käytettävä ainemäärä, lähtötilanne sekä aineenvaihdunta.

Kuinka paljon täyteainetta tarvitaan?

Täyteaineäärät vaihtelevat riippuen:

  • Kuinka paljon olet menettänyt volyymia?

  • Kasvojen muoto ja malli?

  • Kuinka syvät juonteet ovat?

  • Mitä toivotaan hoidon lopputulokselta?

Keskivertomäärät  täyteainetta joita käytetään kasvojen alueen hoitoon.

Huulet: 0,3ml - 1ml. Joskus voidaan tarvita alkuun useimpia hoitokäyntejä saavuttaaksesi halutun lopputuloksen

Keskikasvot: 1ml -3ml/per puoli

Marionettijuonteet: 0,5ml -1ml/per puoli

Kyynelurat: 0,5ml -1ml

Leuka: 1ml - 2ml

Leukalinja: 1ml - 3ml

Suosittelemme aina edeltäväsi ennen hoitoa sairaanhoitajan veloituksettoman konsultaatiokäynnin, jossa varmistamme hoidon sopivuuden sinulle. Saat myös tällöin suosituksen hoidossasi käytettävästä ainemäärästä sekä kokonaiskustannuksesta. Kerromme tarkemmin myös käynnillä mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen ja jälkeen hoitoa.

Emme tee täyteainehoitoja raskaana oleville, imettäville. Ihon tulee olla terve eikä iholla saa olla akuuttia tulehdusta. Hoidon jälkeen on hyvä varautua mustelmiin, turvotukseen, punaisuuteen sekä ihon arkuuteen. Mustemien paraneminen on hyvin yksilöllistä.

Sairaanhoitajamme Anne suosittelee

"Jokainen haluaa näyttää hyvältä ja tuntea olonsa mukavaksi. Usein he, jotka haluavat raikkautta ja palauttaa nuorekkuutta kasvoihin ja samalla poistaen ulkonäöstään ehkä väsymystä, alakuloisuutta ja surullisuutta, valitsevat täyteaineet hoidokseen. Injektiotekniikat ovat vuosien varrella kehittyneet hurjasti ja asiakkaamme ovat nähneet upeita tuloksia, joita täyteaineet voivat tarjota. Tervetuloa hoitooni!"

Anne toimii Suomen ainoana virallisena Allergan Medical Insituten

Juvederm täyteainekouluttajana ja kouluttautuu itse koko ajan kansainvälisesti.

bottom of page