top of page

ROSACEAN JA COUPEROSAN HOITO

Rosaceaa; couperosaa, kasvojen verisuonimuutoksia ja punoitusta voidaan usein hoitaa tehokkaasti IPL-valohoitotekniikalla. Hoito on aina sarjahoito.

IPL valoimpulssihoito on hoitoa, joka käyttää valonsäteiden lämpöä verisuonten kutistamiseen. IPL valohoidolla voidaan hoitaa usein äärimmäisen tehokkaasti ihossa olevaa rosaceaa/couperosaa. Useimmat ihmiset näkevät selkeää muutosta verisuonissa yhdestä kolmeen hoitokerralla. 

​Lumenis Stellar M22 IPL-valoimpulssi tehoaa erinomaisesti couperosaan sekä rosaceaan. Sen teho on tieteellisesti todistettu yli kahdeksassakymmenessä vertaisarvioidussa tutkimuksessa. Hoidon aikana kirkkaita valoimpulsseja kohdistetaan hiussuoniin.
Hoidon jälkeen hiussuonet "kutistuvat", jonka ansioista punoitus vähenee ja verisuonten seinämät vahvistuvat. 

Hoito kestää muutamasta minuutista 10 - 15 minuuttiin riippuen hoitoalueen laajuudesta.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa voimakkaasti ja tuntua käsiteltyltä. Ihoa tulee kosteuttaa ja kotona tulee käytää ihoa rauhoittavaa kosteutusta. 

Hoitojen väli on 3 - 4 viikkoa.

Rosacean hoitoon liittyy monta asiaa ja yksi tärkeimpiä on oikentyyppiset ihonhoitotuotteet kotikäytössä.

Suosittelemme kotihoitoon AlumierMD ihonhoitosarjastamme ihonpuhdistukseen SensiCalm puhdistustuotetta, Calm-R hoitavaa seerumia sekä HydraCalm kostetusvoidetta päivittäiseen käyttöön. Fysikaalinen spf vähintään suojakertoimella 30 on välttämätön IPL hoidon jälkeen sekä rosacean hoidossa. Kosteusvoiteeseen sisällytetty spf ei koskaan korvaa UV suojaa. Punaisuutta peittävää  meikkivoidetta voi käyttää.

Myös kotikäyttöön hankittu Omnilux Mask on erinomainen tukemaan kotihoitoa. Omnilux Maskeja myynnissä meillä.

Lääkäriin tulee mennä silloin, kun rrosacea koetaan ongelmaksi tai mikään hoito ei ole auttanut riittävästi.

Lue lisää ROSACEA.

 

HYPERPIGMENTAATION HOITO

IPL-hoito on loistava sekä sisäisten että ulkoisten vaikutusten aiheuttaman hyperpigmentaation poistamiseen, ja sen tavoitteena on palauttaa tasapainoinen, hehkuva iho.

Hyperpigmentaatiota on tunnetusti hankala hoitaa, koska se on usein melko syvällä ihon pinnan alla ja on usein kehittynyt monien vuosien aikana. Hyperpigmentaatio ja melasma iholla koostuvat tiheistä melaniinisoluryhmistä dermiksessä ja orvaskessä. IPL valoimpulssi kohdistuu melaniiniin ja hajoittaa solujen välisiä sidoksia

Hoidettaessa hyperpigmentaatiota tai melasmaa IPL valoimpulssihoidoilla osa hoidetuista alueista voi tummua välittömästi.

Tämä tapahtuu, jos ihosi kerroksissa on pinnallisesti ruskeaa pigmenttiä. Tämä on merkki hyvistä asioista! Jos pigmentti sijaitsee ihon syvissä kerroksissa, kuten usein melasmassa, ylimääräinen pigmentti ei välttämättä tummu alkuvaiheessa.

Syvempien pigmenttiongelmien ja läiskien hoitamiseksi tarvitaan pääasiassa aina sarja hoitoja, ennen kuin huomaat normaalin terveemmän ihon, joka on tasaisemman sävyinen. Huomioithan, että aina ei ole mahdollista poistaa kaikkea hyperpigmentaatiota mutta ihon sävyn tasoittuminen on yleistä.

Ihosolujen uusiutumista tapahtuu 28 - 30 päivän välein, joten tyypillisesti hoitojen väli on 4 - 6 viikkoa. Usein hoitokertoja tarvitaan 3-6 hoitokertaa toivottuihin lopputuloksiin.

Hoito kestää muutamasta minuutista 10 - 15 minuuttiin riippuen hoitoalueen laajuudesta.

Pigmentin hoidossa on äärimmäisen tärkeää UV-suojan käyttö heti hoidon jälkeen sekä läpi vuoden, vähintään spf 30. UV- suojaa tulee myös lisätä 2 tunnin välein, jotta suojaus toimii.  Meillä on äärimmäisen kattava UV suojavalikoima, joten takulla löydät omasi!

Suosittelemme kotihoitoon tukemaan pigmentin kotihoidossa ihoa kirkastavia, suojaavia sekä pigmentin muodostumista ehkäiseviä honhoitotuotteita kuten SkinbetterScience Even Tone Serumia, runsaasti antioksdantteja sisältävää Alto tai Alto Defence seerumia,  iS Clinical sarjan  Brightening Serum ja Cream tai Alumierin EverActive C&E + Peptide seerumia.

Suosittelemme aina konsultaatiota edeltävästi ennen hoitoa, jotta voimme varmistaa hoidon soveltuvuus sinulle. 

AKNEN HOITO

IPL  valoimpulssi aknehoidon avulla voimme hoitaa  ihosi ulkonäköä ja  vähentää samalla aknea.

Ainutlaatuinen Stellar M22TM IPL -aknehoito lähettää hoitopäällä ihollesi lyhyitä, voimakkaita valopulsseja. Valo tunkeutuu ihon eri kerrosten läpi ja auttaa eliminoimaan aknebakteerit ja vähentämään aknelle ominaista tulehdusta tai liikatalin (ihoöljy) tuotantoa. Aknen muodosta ja vaikeussteesta riippuen voi hoitojakso tyypillisesti 4 - 6 hoitokertaa ja 4 viikon tauko hoitojen välillä, jotta iho paranee.

Hellävarainen hoito toimii useimmiten tulehdukselliseen akneen, joka poistaa bakteereita ihohuokosista, parantaa ihon ulkonäköä ja voi olla loistava vaihtoehto suun kautta lääkitykselle.

Hoitotoimenpide kestää noin 15 - 20 minuuttia. Moni kokee iholla lämpöä, kun valoa käytetään iholla, mutta hoito on hellävarainen eikä sen pitäisi tuntua epämukavalta. Hoitopäässä on viilennin, joka viilentää hoitopulssin välittömästi. Heti hoidon jälkeen saattaa iholla olla punoitusta riippuen myös hoitoasetuksista. Punoitus häviää yleensä muutamassa tunnissa. Useimmissa tapauksissa meikki voidaan levittää välittömästi ja päivittäistä toimintaa voidaan jatkaa samana päivänä.

Hoidon jälkeen vähintään spf 30 UV suojaa tulee käyttää päivittän ja lisätä sitä 2 tunnin välein. Suosittelemme kotikäyttöön Alumier, iS Clinical, SkinbetterScience tai Oxygenetix ihonhoitosarjoista ihonhoitotuotteet riippuen aknen muodosta.

Teemme IPL aknehoitoa ainoastaan 18 - vuotta täyttäneille. Emme tee hoitoa mahdollisen suun kautta otettavan tai iholle käytettävän lääkevoiteen kanssa samanaikaisesti. 

Hoidot eivät sovellu kaikille ja voivat sisältää riskejä. Akne IPL ei sovellu, jos sinulla on aktiivinen virus- tai sieni-ihosairaus tai ihosyöpä. Muista neuvotella hoidon tarjoajan kanssa ennen tämän hoidon valitsemista.

PHOTOREJUVENATION

Teknologia mahdollistaa pigmentaation sekä verisuonten hoidon, samalla parantaen ihon yleistä ulkonäköä ja sävyä.

Lumenis Stellar M22™ -valonuorennushoito (Photorejuvenation) on nopea mutta hellävarainen hoitotoimenpide, joka parantaa ihon ulkonäköä näkyvästi.

Hoito vähentää pigmenttiä (ikääntyminen/aurinkoläiskät), poistaa katkenneita kapillaareja sekä parantaa ihon yleistä ulkonäköä stimuloimalla kollageenin ja elastisten kuitujen tuotantoa.

Valopulssit tunkeutuvat kudokseen ja luovat lämpöä kohdentaen sen ihoon hallitusti.

Hoito kestää noin 15 -3 0 minuuttia riippuen hoitoalueen laajuudesta. Iholla voi tuntua lämpöä tai pistelyä, joka on aivan normaalia. Hoito on hellävarainen eikä epämiellyttävyyttä pitäisi tuntua.

Jotkut iho-ongelmat, kuten kevyemmät pigmentti ja ikääntymis-/aurinkoläiskät, ​​voidaan poistaa 1 - 2 hoidolla. Yleensä kuitenkin tarvitaan 2 – 6 hoitokertaa 2 – 4 ​​viikon välein optimaalisten tulosten saavuttamiseksi useimmissa iho-ongelmissa.

Hoidon jälkeen vähintään spf 30 UV suojaa tulee käyttää päivittän ja lisätä sitä 2 tunnin välein. Kotihoitosuositukset annamme ihonhoitosarjoistamme ihotyypin mukaan.

Suosittelemme aina konsultaatiota edeltävästi ennen hoitoa, jotta voimme varmistaa hoidon soveltuvuus sinulle. 

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page