top of page

IPL VALOHOITO

 

IPL tarkoittaa "intensiivistä pulssivaloa", joka on laajaspektrinen valo, jossa on useita eri aallonpituuksia valonsäteillä.

IPL  valoimpulssi hoidon avulla voimme hoitaa ihosi ulkonäköä parantamalla ihon sävyä (rosacea, punoitus, hyperpigmentaatio) hoitamalla aknea tai vähentää häiritsevien ihokarvojen kasvua.

​Meillä Skinmedissä käytössämme on Lumenis Stellar M22 IPL-valoimpulssi, joka tehoaa erinomaisesti mm. couperosaan sekä rosaceaan. Sen teho on tieteellisesti todistettu yli kahdeksassakymmenessä vertaisarvioidussa tutkimuksessa. Hoidon aikana kirkkaita valoimpulsseja kohdistetaan hiussuoniin. 

Hoito kestää muutamasta minuutista 10 - 15 minuuttiin riippuen hoitoalueen laajuudesta.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa joskus voimakkaastikkin ja tuntua käsiteltyltä. Ihoa tulee kosteuttaa sekä suojata vähintään spf30. Hoitovälit ovat tyypillisesti 3-4 viikkoa ihonhoidoissa.

Häiritsevien ihokarvojen hoidossa IPL hoito vaikuttaa parhaiten karvaan, joka on tumma. Yleisimmät hoitoalueet ovat kainalot, bikinialue, sääret sekä kasvojen alueella ylähuuli ja leuka.

Ihokarvojen hoidossa hoitoväli on 6 viikkoa koska hoito vaikuttaa vain kasvavaan karvaan

Tärkeää huomioitavaa on, että hoidettava ihoalue ei saa olla hoidon aikana liian ruskettunut/päivettynyt koska muutoin valo imeytyy ihon pintaan ja riski polttaa iho pinnallisesti on suuri. 

bottom of page