OXYGENE_MINISITE_BANNERS_REVIVE.jpg

OxyGeneo® OxyPod

GeneO+ on ylivertainen ihoa ravitseva ja sen happipitoisuutta parantava laite, jolla saavutetaan kliinisesti todennetut anti-aging -vaikutukset.

OxyGeneo tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2-kuplia, jotka puhkeavat kevyesti ihon pinnalla. OxyGeneo- hoitopää vapauttaa CO2-kuplat geelistä ja imeyttää ne epidermikseen.

VIISI TEHOKASTA HOITOLINJAA! Hoito sisältää Oxypod-kapselin ja loppuseerumin.

  • GENEO BALANCE, tasapainottava hoito rasvaiselle ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle, puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, saa ihon näyttämään kauniin tasaiselta.

  • GENEO REVIVE, ravitsee ja virkistää väsynyttä ihoa, tasoittaa hienoja juonteita, lisää ihon nuorekkuutta, parantaa kokonaisvaltaisesti ihon ulkonäköä ja rakennetta.

  • GENEO ILLUMINATE, ihoa uudistava ja kirkastava hoito, tasoittaa ihon sävyä.

  • GENEO HYDRATE, virkistää, kosteuttaa, ja suojaa kuivaa sekä sameaa ihoa, tekee ihosta heleän ja hyvinvoivan, sisältää tehokkaita antioksidanttisia ja elvyttäviä ainesosia.

  • GENEO DETOX, vähentää ja ehkäisee ulkoisten allergeenien ja ympäristöhaittojen aiheuttamia vahinkoja, rauhoittaa ärtynyttä ihoa, antioksidanttiset ainesosat auttavat rauhoittamaan olemassa olevia ihoärsytyksiä ja punoitusta, tehostaa solujen uusiutumista.

GeneO+ -hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten asiakas voi palata välittömästi normaalien toimiensa pariin. Suosittelemme kuitenkin käyttämään aurinkosuojavoidetta 24h hoidon jälkeen.

                                                                                         Hinta 120€