top of page
23756_Colorescience_social-media17842.jpg

IHONHOITOTUOTTEET

Olemme mielestämme valinneet parhaimmat ihohoitotuotesarjat vain sinun ihonhoitoasi ajatellen.

Olemme tuoneet useat sarjat Suomeen, joten meiltä löytyy myös pisin käyttökokemus tuotteista. SkinbetterScience, Alumier, Colorescience, AQ Skin Solutions sekä Oxygenetix.

Koska haluamme tarjota jokaiselle juuri ne oikeat ihonhoitotuotteet valikoimassamme on useampi ihonhoitosarja.

Kaikki ihonhoitosarjamme ovat medikaalisia ja tuotteiden hoitotulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

Sarjat poikkeavat toisistaan täysin mutta kaikille on yhteistä, että ne ovat hajustamattomia, laadukkaita ja pohjautuvat kliinisiin tutkimuksiin. Jos tuotteessa on kevyt tuoksu, kyseessä on tuotteen joku oma raaka-aine. Monet tuotteistamme on myös ei-komedogeenisiä. 

Kaikki aurinkosuojamme ovat fysikaalisia eli ne sopivat kaikkein herkimmällekin iholle. Meiltä löytyy Helsingin ihonhoitoklinikoiden kattavin valikoima aurinkosuojista, joten varmasti löydät juuri sinun ihollesi oman.

iS CLINICAL

iS Clinical® on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

Useasti palkitut sarjan tuotteet mm. Cleansing Complex sekä Active Peel System tukevat ihon perus hyvinvointia säännöllisesti käytettynä.

Puhtaat, hoitavat ihonhoitoratkaisut tarjoavat ratkaisuja usealle eri ihotyypille, ikäiselle sukupuoleen katsomatta. Tuloshakuiset tuotteet toimivat erinomaisesti kun niitä käytetään yhdessä neljävaiheisessa hoito-ohjelmassa:

PUHDISTA

HOIDA

KOSTEUTA

SUOJAA

iS Clinical® tuotteisiin liittyvät tutkimusraportit ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien vapaasti luettavissa www-sivuilla.

745A3495.jpg
SB5330_AltoAdvancedSerum30ML.fullsize_07e7.jpg

SKINBETTER SCIENCE

SkinbetterScience® hyödyntää tutkittua teknologiaa ja vuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittääkseen lisää palkittuja tuotteita.

Yksi suosituimpia, palkituimpia ja myydyimpiä tuotteita on AlphaRet® Overnight Cream, joka sisältää patentoitua teknologiaa,  yhdistäen onnistuneesti retinoidin ja alfahydroksihapon (AHA) ilman, että se aiheuttaa ihoärsytystä.

Sarjan uutuustuote Alto Advanced Defense and Repair Serum™

on supertehokas antioksidanttinen seerumi, joka auttaa suojaamaan ihoa sisäisten ja ulkoisten vapaiden radikaalien vaikutuksilta. C- ja E-vitamiinit sekä 17 muuta antioksidanttia yhdessä uuden patentoidun antioksidantin kanssa antavat uuden, täysin kattavan suojan tukemalla ihon uusiutumista ja vähentämällä tulehduksen aiheuttamia näkyviä ihovaurioita, parantaa ihon kirkkautta, vähentää punoitusta, ja parantaa ihon rakennetta.

97% tutkittavista ilmoitti ihon näyttävän kirkkaammalta 12 viikon jälkeen.*
*Arvioitu ihotautilääkärien johtamassa kliinisessä tutkimuksessa, johon osallistui 39 henkilöä eri ihotyypeillä. Tuotetta käytettiin kahdesti päivässä 12 viikon ajan.

ALUMIER

 

Terve ja nuorekas iho on säteilevä ja hyvinvoivan näköinen. 

Tuotekehitysprosessi on tieteeseen perustuva.

Se alkaa ihotyypin ja oikeiden molekyylien tunnistamisella; tämä auttaa määrittämään ainesosien pitoisuuden, jota tarvitaan optimaalisten ihonhoitotulosten saavuttamiseksi.

AlumierMD on medikaalinen ihonhoitobrändi, joka on omistautunut puhtaan tieteen viimeisimmille edistysaskelille ja tarjoaa terapeuttisia tuloksia potilaille, joilla on erilaisia ​​ihosairauksia ja huolenaiheita.

Sarja on voittanut useita palkintoja maailmalla ja erityisesti sarjan Everactive C&E + Peptide C-vitamiini seerumi on saanut mainetta ja kunniaa tehokkuudestaan. Erityisesti valmistettu ja pakattu tuote varmistaa, että 15%:n C-vitamiini pysyy mahdollisimman optimaalisesti aktiivisena. Yhdessä E-vitamiinin kanssa ne tarjoavat tehokkaan suojan

  iholle UV vaurioilta ja vapailta radikaaleilta. Kirkastaa ja vahvistaa ihoa.

AlumierMD_Starter Pack_03.jpg
Colorescience_Sept18-ecom27538.jpg

COLORESCIENCE

Colorescienece  ja me tunnemme terveen ihon ja siksi toimme kyseisen sarjan Suomeen vuonna 2016.

Mitä tulee aurinkovoiteeseen, uskomme, että sen pitäisi olla puhtaasti fysikaalinen– ei kemiallinen.


Colorescience on vuonna 2000 perustettu yritys ja saavuttanut maailmanlaajuisen luottamuksen laajalta käyttäjäkunnaltaan. 

Valitsemme Coloresciencen klinikallemme, koska se on erinomainen medikaalinen aurinkosuojatuotesarja, jonka teho on tieteellisesti todistettu, helppokäyttöinen ja turvallinen kaikille ihotyypeille.

CS käyttää vain 100 % puhtaita, luonnollisia mineraaleja. Ei kemikaaleja. Sarja on patentoitu ja tuotteet ovat kliinisesti testattuja.

Sarjasta löytyy nestemmäisiä, voidemmaisia, puuterimaisia sekä stickimäisiä tuotteita, joten kaikki löytää takulla omansa tästä erinomaisesta, korkeatasoisesta laatusarjasta.

Ihonhoitotaistelut on parasta voittaa ennen kuin niitä käydään, muista siis UV suojan käyttö läpi vuoden.

OXYGENETIX

Sano hyvästit tukkeutuneille ihohuokosille ja tervetuloa kokonaan uuteen tapaan hoitaa ihoasi!

Vuodesta 2008 lähtien Oxygenetix on luonut tietä terveempään kosmeettiseen maailmaan.

Oxygenetix Foundation on ensimmäinen ja ainoa laatuaan.

Koskaan aikaisemmin ei ole ollut meikkivoidetta, joka peittää vahingoittuneen ihon ja auttaa sitä paranemaan. Oxygenetix sisältää puhtaita ainesosia luonnosta. Oxygenetix on myös luonut ainutlaatuiset ainesosakoostumukset, jotka sopivat kaikille ihotypeille.

Sarja pitää pitää huolta ympäristöstämme ja tuotteet ovat PETA-sertifioituja vegaanisia ja cruelty-free-tuotteita.

Oxygenetix tehtiin terveystietoisille ja ihohoitoguruille.

Ceravitae™ Complex, Oxygenating Foundation -meikkivoide on superladattu hapettava ainesosa, joka tuottaa uusia ihosoluja ja tehostaa kollageenin tuotantoa ja sidekudoksen kasvua ikääntyvässä tai vahingoittuneessa ihossa.Oxygenetixin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta se on myös korkealaatuinen ihonhoitotuote – ihoystävällinen meikkivoide, joka sopii päivittäiseen käyttöön ja se jää ihon pintaan ja eikä estä sitä hengittämästä. Sen sijaan sen kosteuttava kompleksi auttaa toimittamaan happea ihollesi ja se tarjoaa nopeasti imeytyvän, pitkäkestoisen kosteutuksen ihollesi koko päiväksi. Ja kuten muissakin sarjan tuotteissa, aloe vera -pohja on antibakteerinen ja rauhoittava.

Oxy-1productcropzoomedin_600x800.jpg
eye-serum-bottle-117-web.png

AQ SKIN SOLUTIONS

Kasvutekijät ovat erinomainen esimerkki nykypäivän kosmeettisten tuotteiden kehityksestä. Niiden positiiviset vaikutukset havaittiin aluksi lääketieteessä.

Tietämys kasvutekijöiden vaikutuksista ikääntyvän ihon hoidossa harppasi eteenpäin tutkijoiden Stanley Cohenin ja Rita Levi-Montalcinin työn kautta. He tutkivat epidermaalisen kasvutekijän (Epidermal Growth Factor, EGF) roolia solubiologiassa ja saivat löydöksistään myös lääketieteen Nobel-palkinnon vuonna 1986. Epidermaalisen kasvutekijän tutkimuksia on jatkettu tiiviisti vuosien saatossa, mikä on johtanut EGF:n nykyisiin kliinisiin sovellutuksiin iho-oireiden hoidossa, ja sillä on saavutettu merkittäviä vaikutuksia juuri ihon ikääntymisen merkkeihin. 

Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi. kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Tämä johtaa edelleen kollageenin ja elastiiniverkostojen hajoamiseen ihon dermis-kerroksessa, mikä lopulta näyttäytyy kasvojen ikääntymisenä. Tämäntyyppinen vaurioprosessi vahingoittaa lopulta myös luontaisten kasvutekijöiden toimintaa.

AQ Skin Solutions on suppea mutta sitäkin tehokkaampi ihonhoitosarja, josta löytyy tehokas silmäseerumi ja ihoseerumi sekä tehokas hydrogel naamio. Erinomainen tuotesarja mikroneulauksen oheen kotihoitoon.

Tuoteostoksia sekä lahjakortteja varten tulee sinun varata aika tuoteostosaika www.skinmed.fi - tuoteostos tai sopia ostosaika erikseen sinua hoitavan hoitajan kanssa virallisten aukioloaikojemme (klo 10-16) puitteissa. 

Koska emme ole Walk-In klinikka emme pysty ottamaan vastaan tuoteostosasiakkaita ilman ajanvarausta.

Jo tuotesarjamme ovat sinulle vieraita ja haluat niistä enemmän tietoa tai haluat hankkia itsellesi tuotteen, suosittelemme aina ennen tuoteostoa konsultaatiota. Itse tuoteostosaika on 15min ja jos emme tunne ihoasi tai sinulla on meikkiä kasvoillasi emme valitettavasti pysty välttämättä antamaan juuri sinun ihollesi oikeita ihonhoitotuotesuosituksia.

Jos tuotesarjamme ovat sinulle entuudestaan jo tuttuja, voit tehdä tilauksia myös postitse. Lisäämme postituskuluihin 10€.

Postitettavia tuotetilauksia varten kaikki tilaukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@skinmed.fi.

Lisääthän samaan sähköpostiin nimesi ja sukunimesi, osoitetietosi sekä puhelinnumerosi, nämä tiedot tarvitsee posti.

Olemme siirtyneet alk.1.3. 2023  MobilePay laskutukseen, jonka avulla saat tuotteesi entistä nopeammin kotiisi. Kun olemme huomioineet sähköpostisi, kuittaamme sen sinulle sähköpostilla. Perinteistä laskua emme enää lähetä sähköpostiin.

Voit tilata myös melkein kaikkia ihonhoitotuotteitamme verkkokaupastamme. SkinbetterScience sekä Alumier ihonhoitobrändituotteiden myynti on kiellettyä verkkokaupassa, joten jos haluat tilata niitä, laitathan viestiä tilaukset@skinmed.fi osoitteeseen.

bottom of page