woman in towel

IHONHOIDOT

Haluamme ajatella hoitojamme ihonhoitotuotteina, joita emme pese pois. 

Siksi haluamme aina, että olet valinnut oikeat hoidot kanssamme.

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman ihonhoidon konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi.

Valikoimassamme on myös useita combohoitoja, joista kerromme aina ihonhoidon konsultaatiossa. Veloituksettomassa konsultaatiossa saat myös tarkemmat kokonaiskustannukset hoidoista.

 

Tarjoamme parhaita ihon ikääntymistä ja nuorentavia hoitoja, kuten mesoterapiaa, mikroneulausta, injektiohoitoja, tehokkaita kuorintoja ihon uudistamiseen sekä parhaat ihonhoitotuotteet kotihoitoon.

Olitpa huolissasi aknesta, rosaceasta, ihon ikämuutoksista, ihon värin muutoksista tai haluat yksinkertaisesti säilyttää terveen ihosi ja käyttää parhaita kliinisiä ihonhoitotuotteita, olet tervetullut meille!

Mondays

4:30 pm

Hinta alk.

220€

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUSHOITO

 

Mikroneulaus on hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua antaen sinulle nuorekkaan näköisen ihon!

Mikroneulauksessa käytämme Dermapen4 mikroneulauskynää, jonka hoitopään neulat lävistävät ihon kohtisuoraan värähdellen jopa 1300 kertaa sekunnissa. Tämä aiheuttaa iholle hallitun vaurion, jonka iho haluaa itse korjata ja samalla vapautuu kasvutekijöitä ja iho alkaa aktivoimaan kollageenia.

 

AQ DermaStamp hoidossa käytetään kasvutekijäseerumia, joka on tämän hetken maailman tehokkain ja puhtain mikroneulauksessa käytetty seerumi. Hoito voidaan tehdä  Dermapen 4 mikroneulauslaitteella tai Derma stampilla.

Hinta alk.

260€

MESOTERAPIAHOITO 

Mesoterapiahoito on tehokkaasti ihon pintaa ja sen laatua parantava hoito. Samalla se elvyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa.  Tämä suosittu hoito sopii myös nuoremmalle iholle parantamaan ihon hyvinvointia. Mesoterapia on turvallinen hoito. Hoitoliuos valitaan aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Käytämme aina steriilejä liuoksia.

Mesoterapia sopii myös täydentämään muita hoitoja.

Hinta alk.

250€

VITAMIINIHOITO

Uutushoitomme tarjoilee iholle juuri sen mitä se tarvitsee. Vähäinen ulkoilu, väsymys, tupakointi tai sairastelu saattaa tehdä ihon harmaaksi ja elottoman näköiseksi. Vitamiinihoidollamme saamme ihoon hehkua ja tervettä raikkautta sekä parantaen sen väriä. Vitamiinit A, B ja C ovat tärkeitä ihollemme ja yhdistettynä laadukkasiin ihonhoitotuotteisiin saat maksimaalisen hyödyn ja terveyden ihollesi.

Hinta alk.

550€

RADIOFREKVENSSI - MIKRONEULAUSHOITO

Askel edistyksellisempään ja tehokkaampaan mikroneulaukseen on radiofrekvenssi-mikroneulaushoito, joka ihon kiinteyttämisen lisäksi parantaa ihon laatua ja rakennetta tehokkaasti. Hoito poikkeaa perinteisestä kosmetologisesta radiofrekvenssihoidosta siten, että neulojen avulla vapautuu radiofrekvenssi vie energiaa syvälle ihoon aiheuttaen samalla hallitun trauman.

Hoidon tulokset alkavat näkyä vähitellen viikkojen kuluessa mutta iho tuntuu kiinteämmälle jo muutamien päivien kuluttua.

Hoidon saa suorittaa vain sairaanhoitaja tai lääkäri.

Hinta alk.

490€

AQUAGOLD® Fine Touch ™

 

AQUAGOLD Fine Touch on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty  mikrokanavalaitehoito. Se on suunniteltu tehokkaaseen mikroinjektiohoitoon suoraan dermiksen alle, tasaisella syvyydellä 0,6 mm. Laitteessa on kaksikymmentä kullattua neulaa, jotka sisältävät pieniä spiraaliuria, jotka on suunniteltu mikrodoseille ja mikroinjektioterapeuttisille aineille. Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius, mikä tekee hoidoista lähes kivuttomia. Se toimii erittäin hyvin herkillä ihon alueilla, kuten suun- ja silmänympärysihon ympärillä. Tämä korkean teknologian laite antaa noin 1200 - 2000 mikroinjektiota minuutissa.

Hinta 180€

RRS® HA Eyes

RRS® HA EYES on kehitetty silmien ympärysihon hoitoon, jossa ihoon tehdään useita pieniä injektiopistoksia ja näin saadaan tehokkaat aineet imeytymään suoraan halutulle alueelle. 

Hoito pehmentää pinnallisia ryppyjä sekä hoitaa tummuutta silmien ympärillä ja antaa raikkaammaan silmänympärysihon ulkonäön. Hoito on tarkoitettu erityisesti vähentämään silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä mutta sopii erinomaisesti myös nuoremmalle iholle jos hoidon indikaatiot täyttyvät. 

Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

Hinta alk.

180€

KEMIALLISET KUORINNAT

Kemialliset kuorinnat ovat aina tehokkaita ratkaisuja ihon hyperpigmentaatioon, akneen, aurinkovaurioihin ja jopa ihonväriin. Tuloksena pehmeämpi, tasaisempi ja kauniimpi iho.

Valikoimassamme on eri vahvuisia kuorintoja ihon eri ongelmiin sekä kevyempiä hedelmähappokuorintoja elvyttämään ihoa.

Kemiallisen kuorintojen hinnat vaihtelee kuorintojen vahvuuksien sekä hoitokertoista johtuen.

Hinta alk.

80€

LED VALOHOITO

LED valohoito on täydellinen hoito kaikille, jotka haluavat ylläpitää ihon terveyttä. 

LED valohoito on erinomainen hoito mm. rosacean hoitoon sekä vahvistamaan muiden hoitojen vaikutusta.

Hoidon kesto on 20 min ja voit jatkaa normaalia arkea heti hoidon jälkeen.

Ihonhoidon konsultaatiossa annamme yksilölliset hoitosuositukset hoitokerroista.

Hinta 50€

VISIA IHOANALYYSI

Haluaisitko tietää mitä ihollesi kuuluu pintaa syvemmältä?

Kahdeksan eri osa-aluetta, joista saadaan lisätietoa miten voit hoitaa ihoasi paremmin tai ennaltaehkäistä ihon ikääntymisen merkkejä. Tällä edistyksellisestä ihonkuvantamislaitteella pystymme näkemään myös pintaa syvemmälle.

Ihoanalyysi näyttää mm. hohuokoset, ihon epäpuhtaudet, UV -vaurioita sekä ihosi iän.

Visia on maailman luotettavin ihoanalyysilaite.

Huomioithan, että emme tee mitään ihonhoitoja 

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista

  • jos sinulla on aktiivinen herpes

  • jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus

  • jos olet raskaana tai imetät