LED mask valohoito

LED-mask valohoito stimuloi soluja ja käynnistää useita prosesseja, jotka auttavat nuorentamaan ihoa. LED-valo stimuloi soluja, joita kutsutaan fibroplasteiksi, tuottamaan kollageenia. Se myös nopeuttaa solujen tuotantoa, jolloin iho uudistuu nopeammin, mikä taas luo säteilevämmän ihon. Samalla se hidastaa entsyymien tuotantoa, joka hajottaa kollageenia ja vanhentaa ihoa vähentämällä sen elastisuutta.

Hoito kuulostaa hyvin vakuuttavalta ja sitä se on! Nasa-tutkijat alkoivat käyttää LED-valoa kasvien kasvattamisen yhteydessä avaruudessa 90-luvulla ja huomasivat kasvien kasvavan tietyllä valon aallonpituudella nopeammin. He ajattelivat: jos kasvit, miksi ei iho? Punainen LED-valo nopeutti haavojen parantumista ja tutkimus paljasti LED-valolle altistuvien solujen uudistuvan 150-200 prosenttia nopeammin kuin ne, joita ei stimuloitu LED-valolla. Tämän jälkeen NASA kehitti LED-valon ja vuonna 2003 he julkaisivat uraauurtavan raportin, joka korosti valon parantavia ominaisuuksia.
Toisin sanoen: jos se on tarpeeksi hyvä NASA: lle, se on tarpeeksi hyvä myös meille!

LED mask valohoito on erittäin monipuolinen hoito, jolla voidaaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia kuten aknea ja rosaceaa. Hoito on täysin kivuton.
Hoitoa suositellaan pääasiallisesti sarjahoitona tai tehostamaan muiden hoitojen vaikutuksia.

Perustiedot

Lisää kollageenisynteesiä
Parantaa verenkiertoa
Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
Voi parantaa ihon sävyä ja rakennetta
Tehostaa muita hoitoja
Korjaa ihoa

Kasvot & kaula 20min

Välittömästi hoidon jälkeen iho voi ohimenevästi punoittaa valon vaikutuksesta mutta voit jatkaa päivittäisiä askareita normaalisti.

50 €

VARAA AIKA