top of page

HYDRAFACIAL

HydraFacial on on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta.

HydraFacial hoito sopii täydellisesti myös nuorille, jotka ovat kiinnostuneita ihon hyvinvoinnista.

 

ALKUPUHDISTUS + KUORINTA

Kuoritaan esiin uusi ihokerros hellän mutta tehokkaan kuorinnan avulla

IHONPUHDISTUS + KOSTEUTUS

Tehdään kivuton ihonpuhdistus. Ravitaan ja kosteutetaan ihoa

TEHOAINEIDEN PYÖRRESYÖTTÖ

Kyllästetään iho antioksidanteilla ja peptideillä jotka tekevät ihon äärimmäisen kuulaaksi.

NassifMD® Hydraglucan™ Intense Hydration Booster 

Ainutlaatuinen kosteuttava kosteuttava hoito, joka sisältää patentoidun ainesosien coctailin sisältäen mm. hyaluronihappoa, glukaania sekä betaiinia. 

Hoito suojaa ihoasi, kosteuttaa ja korjaa, jättäen ihon säteileväksi.

 

HydraFacial™  Signature –kasvohoito, ilman Glysal-happokuorintaa

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialTM -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™ Clarifying –kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacialTM huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäesssä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySalTM happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led- valohoidolla.

​HydraFacial™ Restorative –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySalTM happokuorintaa, RegenGFTM peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla.

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED-valohoidolla.

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySalTM happokuorintaa, DermabuilderTM peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla.

HydraFacial™ Platinum –kasvohoito

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen alueelle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Vain HYDRAFACIAL kasvohoidon yhteyteen erillisenä palveluna:

HYDRAFACIAL PERK EYE 

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysalueen iholla missä iho on äärimmäisen herkkää ja taipuvaista ohenemiseen, ryppyihin ja juonteisiin. Silmien alueella näkyvät myös stressin merkit, unen puute ja puutteellinen ruokavalio.

HydraFacial Perk Eye -hoito kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tärkeimpinä vaikuttavina aineinaan esimerkiksi hevoskastanjauute ja arnikinkukan uute – tehden herkän silmänympärysalueen ihon kiinteäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

HYDRAFACIAL PERK LIP

Huuliesi iho on kehosi ohuimpia ihoalueita joten tämä alue on erityisen herkkä vaurioille ja kuivuudelle.

HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huuliasi vaikuttavina aineinaan muun muassa piparminttuöljy ja pioniuute jotka tekevät huulistasi raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmät.

HydraFacial hoidot ovat turvallisia hoitoja ja sopivat hyvin monelle ihotyypille. Emme tee hoitoa raskaana oleville tai imettäville äideille. Alle 18- vuotiaiden HydraFacial hoidossa tulee jomman kumman vanhemman olla mukana.

Kerrotahan kosmetologille jos ihollasi on joitain erityishaasteita tai sinulla on käytössä joku lääkekuuri.

Hoidon jälkeen iho voi tilapäisesti punoitella tai olla laikus mutta rauhoittuu nopeasti. Suosittelemme UV- suojan käyttöä hoidon jälkeen etenkin aurinkoisina kevät ja kesäpäivinä. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page