top of page

HYDRABOOST

Skinmedin kehittämä oma hoitokokonaisuus, jossa tehostetaan ihon omaa kollageenituotantoa ja tarjoillaan iholle maximaalinen määrä kosteutta.

Lopputuloksena kauniimpi, tasaisempi ja pehmeämpi iho.

Sopii heille, joilla ongelmana ihon rakenteen epätasaisuus, aknearvet, ihon alkava velttous ja ryppyisyys.

Tehostettua ihonhoitoa ihosi hyvinvoinnin puolesta.

HALE.jpg

Suosittu hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät yhden hoidon aikana kaksi erilaista neulaustekniikkaa kahdessa ihon eri kerroksessa. 

Saavutamme maksimaalisen tehokkuuden kosteuttamalla, kiinteyttämällä ihoa sekä parantamalla samalla sen rakennetta. Hoidossa voidaan yhdistää mm. hyaluronihappoa sekä antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille.

Hoito on tehokas versio mikroneulauksesta ja hyaluronihappopistoksista ja toimii hyvin monelle ihotyypille. Jos ihohaasteena on kollageenipuutos ja kosteuden väheneminen, on tämä hoito ihanteellinen ihollesi. Hoito sopii niille, joilla on jo enemmän ihohaasteita.

Suosittelemme hoitoa ensisijaisesti sarjahoitona 2 - 4 hoitokerran sarjana 3 - 4 viikon välein saavuttaaksemme maximaaliset tulokset. Hoitosuositukset ja tulokset riippuvat lähtötilanteesta ja mitä hoidolla halutaan tavoittaa.

Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle sekä decoltelle. Hoidossa voidaan käyttää tarvittaessa pintapuudutetta.

Hoidon jälkeen iholla voi tuntua tilapäistä kuivumista, joten ihon kosteuttaminen on tärkeää.

Suosittelemme kotihoitoon Alumier HydraDew tai HydraLight tai Skinbetterscience Hydration Boostia.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville, jos sinulle on Roacuttan kuurista alle 6kk. 

Ihon tulee olla terve eikä siinä saa olla akuuttia tulehdusta. 

Hoidon jälkeen iho on käsitellyn näköinen, se voi punoittaa ja siinä voi näkyä pieniä paukamia, jotka laskeutuu usein 1-2 vuorokauden kohdalla, Iholla voi olla myös pieniä mustelmia ja niistä toipuminen on yksilöllistä. Meikkiä voi käyttää seuraavana päivänä. Saunaa ja voimakasta hikoilua on hyvä välttää muutaman vuorokauden ajan.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page