top of page

KEMIALLISET HAPPOKUORINNAT

Kemiallisissa kuorinnissa käytetään paikallisia ainesosia poistamaan ihon solukerroksia, mikä puolestaan ​​stimuloi luonnollista kuoriutumisprosessia ja ihon uusiutumista. Kun käytämme kuorinnassa kemikaaleja, se johtuu tietynlaisesta kontrolloidusta vauriosta, joka johtaa molekyylien muutoksiin ja viime kädessä nuorekkaampaan ihoon, joka uusiutuu.

Kemiallisia happokuorintoja on saatavana eri vahvuuksina, pääasiallisesti kevyinä (pinnallisina), keskitasona tai syvänä sen mukaan, kuinka syvällä ne tunkeutuvat ihoon. Jotkut kemialliset kuoriot ovat aggressiivisia ja huomaat ihosi todella kuoriutuvan. Muilla kevyemmillä kuorilla kuorinta ei välttämättä näy silmällä. Ihotyypistäsi riippuen et välttämättä näe ihon kuorintaa kevyen tai keskitason kuorinnan jälkeen, mutta kuorinta voi tapahtua myös ilman todellista näkyvää kuoriutumisprosessia.

Valikoimastamme löytyy Alumierin korkeatasoiset kemialliset happohoidot useaan ihon eri ongelmaan kuten ihon epäpuhtauksiin ja rasvaisuuteen, rosacean hoitoon sekä Skinbetter Science brändin retinolipohjaiset happokuorinnat kahdella eri vahvuudella. Skinbetter Peelit ovat erinomaisia parantamaan ihon kirkkautta, häivyttämään hyperpigmentaatiota sekä tasapainottamaan ihon eäpuhtauksia.

Uutuushoitomme iS Clinical PRODIGY PEEL "P2" SYSTEM yhdistää resorsinolin, maitohapon, salisyylihapon ja sitruunahapon useisiin iho-ongelmiin, jotka vaihtelevat lievästä kohtalaiseen ikääntymiseen, lievästä aknesta ja pigmenttihäiriöistä.

Kuten minkä tahansa kemiallisen happokuorinnan yhteydessä, voit odottaa lievää pistelyä tai lämmittävää, polttavaa tunnetta kuorinnan ja tehosteaineiden levittämisen jälkeen.

Kuorinnan jälkeen sinun tulee välttää auringolle altistumista, eikä muita tuotteita (muita kuin kuorinnan lopussa käyttämämme SPF:ää) saa levittää kasvoille iltaan asti.

Tuolloin voit pestä hellävaraisella puhdistusaineella ja taputella ihosi kuivaksi.

Suosittelemme hoidon jälkeen kotiin iS Clinical Recovery Balmia. Iho voi alkaa hilseillä/kuoriutua 2 päivän kuluessa. Iholla saattaa esiintyä punoitusta, muista, että iho on erittäin herkkä tässä vaiheessa ja on erittäin tärkeää pysyä poissa auringosta ja levittää aurinkovoidetta päivittäin! Hilseily ja kuoriutuminen alkaa usein laantua 5 - 10 päivän kuluessa.

PRODIGY PEEL hoitoa tekee vain sairaanhoitajamme.

Emme tee kemiallisia happokuorintoja raskaana oleville ja imettäville, mikäli sinulla on aktiivinen huuliherpes, avoimet haavat, auringonpolttama tai liian herkkä iho.

Allergia aspiriinille tai salisylaateille, Vitiligo, tulehduksellinen ihottuma (mukaan lukien aktiivinen rosacea), seborrooinen dermatiitti.

On myös välttämätöntä välttää edeltäväsi 1 viikko ennen hoitoa kasvojen laserointia tai IPL hoitoa, kasvojen vahausta, ihokarvojen poistovoiteita, kuorintatuotteita tai kasvohoidot, jotka kuorivat ihoa kuten dermaplaning. Kaikki retinolituotteet on myös hyvä tauottaa viikkoa edeltävästi ja viikko hoidon jälkeen.

Annamme sinulle aina konsultaation yhteydessä tarkemmat tiedot hoitoon liittyen kotihoito-ohjeineen.

"Happohoidot ovat tehokkaita hoitoja kuorimaan, kirkastamaan ja uudistamaan ihoa. Happohoitojen avulla voimme vaikuttaa myös ihon hyvin pinnallisiin ryppyihin ja ihon epätasaisuuteen. Valikoimastamme löytyy useita erialaisia happohoitoja, joiden vaikutus ulottuu ihon pinnallisista kerroksista ihon keskisyviin kerroksiin".

Sairaanhoitajamme Anu on erikoistunut happohoitoihin ja niiden vaikutuksiin iholla.

Skinmed_0048_edited_edited.jpg

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page