top of page
BIOSTIMULAATTORIT: Mitä ne ovat ja miten ne toimivat?

Esteettinen ala laajenee ja kehittyy nopeasti, joka on johtanut siihen, että lääketieteen tekniikan kehitys on johtanut innovatiivisten hoitojen kehittymiseen ihon ja kudosten uudistamisessa.

Biostimulaattorit ovat nousseet suosituiksi hoidoiksi palauttamaan ihon nuorekkuutta ja elinvoimaa.

Ihon biostimulaatiota voidaan tehdä erilaisilla ihonhoidoilla, kuten mm. lasereilla sekä mikroneulauksen yhteydessä käytettävillä aineilla, jotka stimuloivat kehon luonnollisia regeneraatioprosesseja, mitkä taas parantavat ihon rakennetta, kimmoisuutta ja volyymia.

Monet asiakkaistamme haluavat tänä päivänä enemmän kiinteämmän, nuorekkaamman näköisen ihon sen sijaan, että he haluaisivat parantaa tiettyjä ominaisuuksia – kuten terävämpää leukalinjaa tai täyteläisempiä huulia.  

Tässä kirjoituksessa perehdymme biostimuloivien ruiskeiden kiehtovaan maailmaan ja niiden etuihin, mitä ne ovat ja miten ne voivat tehokkaasti uudistaa ihoa ja ihonalaisia ​​kudoksia.

MITÄ BIOSTIMULAATTORIT OVAT?

Biostimulaattorit ovat injektoitavia aineita, jotka stimuloivat elimistön soluja toimimaan optimaalisesti ja siten uudistavat ihoa. Niiden tunnetuin vaikutus on, että ne stimuloivat kollageenin tuotantoa, proteiinia, joka tukee ihoa rakenteellisesti ja antaa sille elastisuutta ja volyymia. Kollageenin tuotanto vähenee luonnollisesti iän myötä, mikä johtaa ihon veltostumiseen, ryppyihin ja volyymin vähenemiseen. Innovatiivinen injektoitava aine, joka menee pintaa pidemmälle stimuloi siis kollageenin tuotantoa syvällä ihossasi. Toisin kuin perinteiset ihon täyteaineet, jotka lisäävät tilapäisesti tilavuutta sekä volyymia, biostimulaattorit ottavat kokonaisvaltaisemman lähestymistavan kasvojen nuorentumiseen.

Biostimulaattorit eivät tuota välittömiä, dramaattisia muutoksia, kuten täyteainehoidot. Ne antavat hyvin hienovaraisen, asteittaisen muutoksen mutta tekevät silti huomattavan muutoksen ihon laadussa.

Esteettisissä hoidoissa käytetään useita erilaisia ​​biostimulaattoreita. Injektiovalmisteet, joita yleisesti kutsutaan biostimulaattoreiksi, sisältävät kalsiumhydroksiapatiittia (CaHA), poly-L-maitohappoa (PLLA) tai polykaprolaktonia (PCL).

Uusi Hybridi- injektio HArmonyCa sisältää sekä hyaluronihappoa (HA) sisältävää täyteainetta sekä CaHA:ta. Toinen käytössämme oleva biostimulaattori on Radiesse, jota käytämme laimennettuna.

Näitä aineita injektoidaan ihoon missä ne käynnistävät kehon uusiutumisprosessit ajan myötä. Tämä johtaa uusien kollageenikuitujen tuotantoon ja parantavat näin ihon laatua, rakennetta ja joustavuutta.

BIOSTIMULAATTORIHOITOJEN EDUT

1. Yleisesti nopea hoito toimenpide, jossa on vähän tai lyhyt toipumisaika

 2. Hoidot sopii myös nuorempien asiakkaiden (+35)  ihon laadun ylläpitämiseen, mikä ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia.

3. Ihon kiinteytyminen ja laadun paraneminen antaa luonnollisesti nuorekkuutta ulkonäköön (vähemmän juonteita, ryppyjä ja enemmän elastisuutta sekä parempaa ihon kosteutta 

4. Hoitotulokset sekä muutokset tapahtuvat hitaasti kuukausien myötä, mikä tarjoaa hienovaraisia ​​luonnollisia tuloksia.

5. Ne voidaan yhdistää HA:n kanssa antamaan välittömästi kohotettu ulkonäkö, jolloin iho kiristyy ajan myötä, kuten uuden hybridi-injektion kanssa. 6. Tulokset injektoivilla biostimulaattoreilla voivat kestää jopa 18 kuukautta.  On kuitenkin tärkeää huomioida, että jokaisen ihmisen kasvojen anatomia on ainutlaatuinen ja eri kehot aineenvaihduttavat täyteaineita vaihtelevalla nopeudella.

Biostimulaattorihoidot ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosina. Vakuuttavien hoitotulosten ansiosta, monet asiakkaat suosivat näitä hoitoja.

Varaa aika sairaanhoitajan veloituksettomaan konsultaatioon ja varmistetaan hoidon sopivuus sinulle.

bottom of page